Ur barnamun

Idag på jobbet. Jag kom till jobbet och upptäckte att man hade slutfört vår omändring av möbler innan jag kom till jobbet, Gött tänkte jag. Upptäckte att det var några barn i sinnesrummet som nu mest bestod av kuddar och annat mysigt. En liten kille satt och lutade sig på en kudde och tittade på mig och sa:

Kom här jenny och lägg dig, det är så mjuk och skönt här.
Då svara jag att jag satt rätt bra där jag sätt (eftersom jag omöjligt skulle få plats på den lilla platsen som han ville att jag skulle lägga mig på)
Då tittade han på mig och log lite men jag vill att du ska ligga här för det är så mysigt.


hmmm! det ska börjas i tid med raggningen!!! De är för goa...

lägenhetsfronten

Hmm det händer inte så mycket just nu. Men på lördag drar vi till ilva för att kolla inte möbler.Men känns som vi redan bestämmt oss för ett sätt på ekebymöbelaffär. Jättefint sätt i betsad och lackad alm. Och coola lås och så vidare. vi får se omd et är lika snyggt i verkligeheten som på bilderna. Hmmm hoppas det. JA det blir en massa tänkande men dt ska bli så kul. Synd bara att max jobabr 2-23 nu för vi hinner inte träffas. Men vi ahr helgen på oss. sen är det 5-14 som han jobbar. men samtidigt är det bra för Qing för han slipper vara enam så många timmar. Kan inte låta honom vara ensam förlänge för då blöder mitt hjärta plus att han inte gillar det men vi över med honom intensivt nu för han ska fixa det innan vi flyttar, sen kommer det bli en helt annan sak när vi får vårt eget. hmmm ååå vad jag längtar.. sjukt bra!

agility

Ja, idag var det då agility tävlingsträning. Men så blev det inte för det blev endast en träning med 20 hinder upställda my godd tänkte jag jag ahr bara kört kasnke 5 hinder i rad innan. Men vi skötte oss galant tyckte jag. Jag tror dock itne att de ekipagen som hade platsliggning tyckte detsamma för där sprang Qing ut och skällde. En smart mann skrämde iväg Qinge vilket gjorde honom ännu mer rasande. smart gjort! Idoit skulle jag säga. Men vad fan jag fortsatte med Qinge ändå ch vi kom imål flera gånger ochd et gick bra. Vi är lite fumliga på planen eller ja jag är det. Flyger hit och dit och fick ett smeknamn, det är nybörjarens tur. Ja det är väl jag och Qing då tänker jag.. Men jag är helnöjd med vår prestation och en av instruktörerna var imponerad av vår slalom, vilket hon sa flera gånger. Vad bra tänkte jag för när vi var vid slalomen kunde jag knappt få luft av allt spring så jag kunde inte säga in, ut så många gånger för då hade jag kollapsat av andnöd men min smarta hund fixade det ändå=)

Nu ligger han utslagen vid mina fötter och väntar på att jag ska lägga mig med honom i sängen. Det är skönt när man vet att ens hund är trött av att fått arbeta. Han har det riktigt bra den lilla skiten... Min älskade älskade Qing,,,


    


image62
Det sötaste som finns!!!


Kung

En annan sak

JAg såg några ungdomar (kan jag som 23åring säga så?) Men några yngre ungdomar som var helt pigga lyssnade på varandras ipods och var påg tidigt på morgonen. Vilket dirket fick mig att tänka på mig själv, skolan var helt ok. Speciellt gruyndskolan när mitt stora intresse basketen styrde mitt liv. Var det några minuter kvar innan vi började så kunde jag gärna stanna ute och leka med bollen. Det var verkligen det bästa jag visste, synd bara att det blev för allvarligt. När jag ser en basketmatch nu längtar jag tillbaka men vet att det är inte lönt att börja spela igen för jag kommer inte var alika bra som jag en gågn var och jag har ju tappat allt på alla dessa år. Just nu ahr jag andra intresse men ibland (som på bussen idag) kan jag drömma mig tillbaka och bara njuta. Fan vad kul vi hade och så bra jag en gång var... mmm

pendla

Det är rätt gött att pendla. FÖrr hade jag alltid gångväg till skolan tog typ 3 minter för mig att gå till min grundskola. Så dit sprang man med träningskläder och basketbollen under armen varje morgon. Sen blevd et buss till gymnasiet helt ok, alltid en massa kompisar på bussen. Sen blev det höskolan i malmö tåg och buss i malmö hmm rätt långt men ibland var det skönt at lyssna på musik och bara titta ut i tomma intet. Idag satte jag mig på bussen till jobb, det avr välsigt länge sedan jag gjorde det och det avr riktigt skönt. JAg lyssnade på min ipod och bara njöt och tog det lungt. Det var länge sedan jag kände sånt lugn. Sen gick jag tio mintersgång väg till jobbet och det var riktigt skönt. Så ibland kan pendla var riktigt skönt, det får verkligen en att stanna upp och tänka lite och drömma sig bort...

Möte

Ja nu startar det!!!


See you soon eller see me soon

möbler

Åå vad kul det är att planera hur det ska se ut i sitt hem. Jag ser verkligen framemot att få se lägenheten igen. Jag och max Måste sätta os ner och börja planera exakt vad vi ska köpa och i vilken ordning. ååå det är sjukt roligt och spännande och konstigt men framför allt underbart. Efter 6 år tillsammans så ska vi få något eget som bara är vårt. Vi ahr ju bott tillsammans med varandra i 2 år innan hemma hos hans familj, men nu blir det vårt eget, vår egen lägnhet.. Iii jag tror inte jag kan förmedla min lycka till er=)

Agility!

I måndags var det agility och jag kände mig sådär halv mortiverad eftersom jag har svårt att tygla Qing. Men det gick jättebra och vi klarade en kombination med både däcket och säcken perfekt. Jag blev glatt överraskad. I denna kurs så ska vi båda tävlingsträna och var med i en klubbtävling så på torsdag, imorgon ska jag tävlningsträna med Qing i just agility. Skulle egentligen gjort det i lydnadsklass 2 men jag tycker inte att jag kommit tillräckligt långt där så det är lönt att gå ut och köra ett program, dexxutom har jag fått probelm med platsliggningen. Men det är inget som jag inte kan fixa. Så ja önksa mig lycka till med en galen hund haha qingen badingen...

@ work

Ja! sitter och väntar på bättre tider. Vi ska ha personalmöte till sju ivkäll och jag slutade 3 så jag får sitta här vi datorn en timme. Var även och köte godis för att vi i personalen skulle klara av kvällen=) Först ska vi börja med att ändra om på avdelningen så den inte inbjuder till för mycket spring, för de små har mycket spring i sina ben vill jag lova. Så ikväll klockan sju slutar jag. Sen blir det film hos Hannes antar jag och en massa gooodis...

Pudeln

Pudeln är omtalad för sin intelligens och påhittighet. Den har lätt för att lära och är road av att göra det. Dessutom är den social och välvilligt inställd till människor. Den är utmärkt som familjehund, eftersom den i allmänhet fungerar bra tillsammans med barn. Pudeln är en mångsidig hund, som kan lära sig att utföra vitt skiftande uppgifter, bara den får uppskattning. Det är en smidig, spänstig, aktiv och uppmärksam hund som kräver mycket motion och regelbundna utmaningar.


hmm ifall nu undrade!

Trött!

Puh! Idag har jag verkligen varit trött är det fortfarande. Efter jobbet idag klockan 13 kom max och hämtade mig vi körde ut och kollade på möbler på härliga hem och ekeby möbelaffär. Med tanke på att vi ska inreda ett vardagsrumm, ett kök, en inglasad balkon, och en hall så är det mycket möbler som måste köpas. Och vi vill itne bara köpa första bästa på ikea. UTan vi vill kolla runder och se vad som finns. Men det verkar som vi är överänns om vilken träslag som ska råda i vardagsrummet - valnöt. Men det är så mycket annat som ska köpas. Allt til datorrummet har vi nästan och till sängkammaren. Vi ska även köpa två platt-tv åå det blir en massa. Men som turär så får jag och max två löner till innan vi ska flytta. Så det kommer nog gå vägen. ååå det är så underbat att bara planera och diskutera hur vi vill ha det. Och vi verkar vara väldigt överräns...men det är så det ska vara ju=)


Nu ska jag snart gå och göra mig redo för sängen för mina ögon svider av trötthet...

Max Tack

Nu väntar jag på att max vilken minut som heslt ska låsa upp dörren. Ååå vad kul det ska bli att få berätta nyheten för honom. Jag är grymt trött och vill bar alägga mig i sängen med honom och titta på ett ansvnitt seinfeld. Så nsart är han är. Ska nog passa på att käka lite chips och dricka cola. I know. Jag borde inte för magen men jag är så sugen och någon måste äta upp dem.


Natti natti/


Jenny The lägenhets owner...

haha knappt överdrivet.

förvirrat glad!

Nu kan jag säga det. Jag och Max har köpt lägenhet. Vi fick lägenheten som vi bägga föll för som furer. Den är nyrenoverad och sååå fin. Idag eller ikväll när vi var på agilityn på brukshundsklubben ringde mäklaren och gav oss det definitiva beskedet. Det är sjukt kul och jag kan knappt fatta det. Jag och Max ska få ett eget hem. Och inte vilket hem som helst ett otrloigt snyggt hem. Vi behöver inte renovera något utan bara måla så vi får de färgerna vi vill ha på väggarna och tapetsera fondväggar. Jag kan inte förmedla min lycka men samtidigt min förvirring att det gick så snabbt och att det blev just denna lägenhet som är så fin. Helt perfekt!! När min förvirring har lagt sig så ska jag gå in på detaljer.

Just nu är jag nyduschad efter agilityn som gjorde mig svettig och totalt nerkyld pågrund av ett kraftigt ösregn med hagel... Bah!!!


köttbullar med pasta here I come!

brunt eller blont

Jag blir även kluven när det gäller hårfärg. Jag gillar att vara blond för det är fint när man är brun men till vintern är jag inte så väldigt brun. Då är det fint med brunt hår. mmm jag vet! Jag ska spara håret nu ett tag till max stora glädje=)

nu måst jag ta tag i allt jags kulle göra juh!!!!


känslor

Satt och letade bilder för att skicka till en kompis på msn. Då kom de där känslorna som jag inte vill känna. Saknad!!! Samtidigt som irreplaceable spelas på datorn. Å det var dessa känslor jag inte ville ha, en tomhet blandad med saknad. Men jag vet att detta är vad ni vill och då ska jag vara glad för er skull=) Pratar just nu med  en annan kompis som jag inte pratat med på såå länge och då känns det igen. När det är full rulle kommer inte känslorna men när man stannar upp och tittar på bilder och minnena i huvudet  så blir det lite jobbigt.

Bara för det lite bilder som satta fart på känslorna

                


Ja lite bilder, tyvärr kan inte ni känna de känslor som jag känner när jag tittar på dem!!!

Ut!

Nu ska jag bara ladda ipoden lite sen ska jag ut med hunden i skogen. Solen skiner mellan regndropparna och både jag och Qing behöver oss en skön runda och jag vill lyssna på sahara hotnigths. så då blir det skönt att gå iskogen med högvolym. Ska även in i hundhängnet med Qing och busa med honom kanske träna lite med honom. För ikväll väntar en massa pälsjobb.


I´ll be back!

a list

Namn: Jenny                                                 
Födelsedag:
29 JuniHemstad: Norrköping
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blont
Längd: 178
Högerhänt/vänsterhänt: Högerhänt
Civilstatus:Förlovad
Stjärntecken: kräfta
Skostorlek: innan var det alltid 38 men nu är det bara 39
Är dina föräldrar skilda? nej
Svagheter: Max
Rädslor: sjukomar och olyckor
Det första du tänker på när du vaknar: Mmm vad skönt. Sen tittar jag på klockan och kan ändra uppfattning

Antal...
Personer du kysst:
ingen aning
Syskon: två äldre bröder
Piercings: navlen, bröstvårtan och tragus
Tatueringar: på min handled, ett tecken som betyder Kung (Qing)

Framtiden...
Namn på barn:
Har inte tänkr på det
Vad vill du bli när du blir gammal? positiv och glad
Drömjobbet: lärare


Har du någonsin...
Varit kär?
jadå. Är det fortfarande
Blivit dissad?knappast
Rymt hemifrån? ja, när jag var liten med min kusin, varade i en kvart ungefär
Föreställt dig ditt ragg naken? nä!
Skolkat? ja
Sovit utomhus? många gånger
Gråtit i skolan? absolut
Spytt i skolan? nej, inte vad jag kan komma ihåg
Velat bli modell? var inne på det innan men fick se baksidan av dt dirket
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag? Gode gud ja
Sett en död människa? nä det har jag inte
Använt droger? vad klassas som droger?
Ätit sushi? ja
Retats? ja

This or that...
Cider eller öl?
cider
Pepsi/Cola? cola såklart
Mc Donalds/Burger King? burger king
Kärlek eller sex? Både och i en underbar blandning
Jordgubbar/blåbär? jordgubbar
Kött/veg? kött
Tv/film? tv
Gitarr/trummor? gitarr
Adidas/Nike? nike
Kinesiskt/mexikanskt? kinesiskt
Kakor/paj? paj med vaniljsås , mums :)
Mtv/Vh1? Vh1
Blind/döv? Inget av det


Just nu...
Vad ser man utanför ditt fönster?
en torkvinda
Lyssnar du på musik nu? nej
Om ja, vad?
Vad har du på dig? mjukisbyxor och en t-shirt
Vad är det på din musmatta? Qing, Zamba och mig och max

Skit!

Hur mycket skit har man egentligen? Du store tid. Har redan fyllt två plastkassar med skit, sånt som jag verkligen inte behöver och kan itne tänka mig att jag kommer vilja ha det igen. Kan häller inte komma på mycket av det jag kastat för det är bara skit. Känns skönt att bli av med en massa saker. man känenr sig så fräch på något sätt. mmm me likie

Party party!!!

Lägger upp lite party bilder så jag inte glömmer bort känslan... Som om jag kunde göra det=)


image75

             

jaja det räcker hittar fan inte hälften av alla mina bilder. Måste nog gå in på min gamla dator och ta bilderna där. Hmm nog lite bra eftersom den ska skrotas sen... Hej och hå!

Inget händer

Det händer inget, telefonen ringer inte vilket är ett väldigt bra tecken. It´s good! Ska städa upp nu. Jag skulle lägga ner lite saker i våra kartonger och upptäckte massa silverfiskar, sådär kul, Jag och max dödade massor och kastade ut kartongen i trädgården. Nu tvättar jag allt som var i den och diskar allt annat. Ichpich.  Max stack till jobb förän timme sedan och kommer inte hem förrän efter 11 ikväll. Så idag ska jag hinna med mycket. Qing ska borstas, rakas på nos, tassar, mage, och svansrot. Öronen ska plockas och rengöras och klorna ska klippas. Har provar allt med klorna och nu blir det två gånger i veckan så de inte växer så mycket. jag tycker att de är sjuk långa, ingen annan. Så han kommer vara fin när veckan påbörjas på allr bästa sätt. Tror han ska i abdet i veckan för han behöver badas och klippas. Jag ska även hinna med en sväng med sandra och aktia till det nya hägnet i pålsjöskog och jag ska plugga till mitt körkort. Jag kommer hinna detta utan problem till max kommer hem. Börjar inte förrän 9 imorron så jag kommer komma till jobb med strålande nyheter... aaa cykla som på moln... Nä diska och tvätta... aaa


Puss i hagen..

Väntan

Den där väntan!!! Vilken lång lördag det är och så en lång söndag på det... Hmm det är stora saker på gång!

ur barnamun!

Idag har jag på mig en ballong kjol med leggings under och ett svart linne. En liten kille tittade på mig och sa bissor (byxor) och då sa jag när kjol. En annan kille säger då har du kjol på dig idag. Ja svarar jag varpå lillkillen säger : Hade du ingen annan!


Hmmm undrar vad han tyckte om den egentligen?

Bada bada

image73


Qingen ksa bada och tycker inte om att simma utan flyttväst, kan man tro att han är en apporterande vattenhund eee nä! Men söt är han

borsta tänderna

Nu sitter jag och borstar tänderna medan max och qing ligger i sängen. det vill jag med, men man måste ju borsta tänderna, sminka av sig och ut med Qingen. Varför är det så mycket man måste göra, Jag gillar inte att borsta tänderna det är så tråkigt lika så sminka av sig. NÅgot som är ännu tråkigare det är att kisa. Man har inget val heller än man måste gå. Det suger, ibland håller jag mig förjag inte orkar kissa speciellt på natten. jag hatar det. Tänder man blir man pigg och det måste man nästan för annars ser man ju inget och när man då släcker på toan så ser man ännu mindre påvegn in i sängkammaren. åååå ilandsproblem, jag har en toa att kissa på och en lampa för att se den, jag har även ett rum att sova i och en säng där inne... jobbigt jobbigt!Men förresten, natti natti 

Pengar

Imorron bär det av till banken, samma tid som sandra konstigt men så är det. Vi ska prata om att fixa lån så vi kan köpa en lägenhet har två stycken vi kollar på nu och vi får se vilken vi fastnar för när vi gått på visning. Kanske inte blir någon av dem. Vi vill inte göra några förhastade val, vi vill verkligen känna att detta vill vi ha. Även om lägenheten inte ser fin ut så kommer vi ju renovera den så den ser ut exakt som vi vill ha med färger, golv och möbler. mmm längtar tills man ska måla  och inreda. mmm.

Får se vad banken säger och vad vi säger om deras erbjudande...

Körkort

Har äntligen börjat ta mitt körkort, har övningskört ett tag men nu har jag skrivit in mig och var på min första teorilektion, gick jättebra och jag ahde gjort min läxa. Ska dit nästa tisdag igen och ska börja plugga in vägmärken så jag kan börja med de första proven. Mit mål är att takörkorten innan året är slut. Det är jättekul att köra och jag är verkligen sugen på att ta det så detta kommer att gå som en dans...

Nr1

Var och tränade med Qingen idag och la upp valpkursen inför hösten. Ska bli kul att träffa alla valpar som kommer vara helt galna och deras förvirrade mattar och hussar.
Passade på at träna Qing med det mesta. Han har även tränats på att vara själv hemma idag så han var helt uttråkad så när jag kastede bollen första gången till honom som belöning tog han några extra runder för han hade så mycket energi. Fotfåendet gick som en dans, han är så grym på det. Men vi tränade det mesta och han är så go min kille se ut som en krabba när han letar sig in i rutan. rör sig i sidled och ja ser konstigt ut. I måndags var det agility och det gick som det gick. Qing har inte haft några träningsrutiner under sommaren vilket verkligen syns, han var sprallig och okoncentrerad men han klaraade säcken utan hjälp vilket var en stor steg framåt. Men han flippade lite väl ofta och nästa gång blir det koppeltvång  efter första utflippningen. hmmm undrar om instruktören menade mig=) Jaja. Qing är som han är och jag försöker verkligen för jag vill inte att han springer iväg till andra hundar mitt iallt. Men det krävs full koncentration från mig och full rulle hela tiden, Vilket kan göra att jag tynar bort eftersom det bli massa spring. haha jenny the streck... tur jag käkar massa onyttigt så jag inte försvinner helt. Har cyklat hit och dit och upp och ner idag för att gå ut med Qing på rasten och sen hämtade jag honom och hela grejen tröttar ut en men jag gör allt för honom. ALLT!

Just nu sover han med en av sina nallar ser mysigt ut, ska dock dra upp honom och ge honom ögonsalvan och kissa en sista gång innan vi ska nanna. Min fina kille!
 

yo!

Call me a cynic
I knew it all the while
Let?s not put the blame
Why don?t we say there comes a time?
Once you?re in it
Try your best to hide
You count down, ten to one
Cause when I?m zero you can smile

natti natti

Typiskt mig att komma på allt i sista minuten. Har ju glömt nycklarna till cyklen hemma hos mamma och pappa men max fixade så nu har jag fått reservnycklen. Ska måla min naglar nu och sedan krypa ner i sängen.
Kärlek

SÅg precis crazybeautiful en film som jag såg med soffe första gågnen och tyckte jäätemycket om. Nu har jag slötittat på den men suttit helt fast i slutet av filmen. För den är så bra och den fångar verkligen upp en och får en att tänka efter.

Det finns miljontals människor i världen men i slut ändan är det bara en som räknas.

Kärlek och älska är för mig uttjatade ord, det jag känner är mer än kärlekoch älska, något större. För kärlek och älska känns så  lite just nu. Jag älskar dig känns inte som en förklaring till vad jag känner. Filmen fick mig att tänka på när jag träffade max och hur det kändes, vilket var sex år sedan. Jag hade redan en pojkvän när jag började ettan på gymnasiet men när jag såg max sa jag direkt att jag skulle bli kär i honom. Vilket jag gjorde och efter ett år på gymnasiet blev det vi och det är vi fortfarande. Och det kommer det vara föralltid. Just nu befinner jag mig i en konstig sinnesstämning, upprymd och glad samtidigt om jag känner mig lite rörd. Det känns ok att känna såhär och jag vet att det är bra känslor men inget jag vill sätta ord på direkt... Kärlek!?!

pigg och glad

Nu är jag uppe igen, har varit ute med Qing och käkat lite. Maxen är hemma inom tre kvart vilket ska bli skönt. Ska fixa till det sista här hemma. Ska fixa resen av den torkae tvätten och så ska jag lyssna lite på sahara!

Juppp... it´s good!

nannig!

Innan idag bestämde jag mig för att inte sova på dagen men nu är det nästan omöjligt att hålla ögonen öppna. Qing ligger redan vid mina fötter och sover och skulle uppskatta om vi lår tillsammans i sängen. Max jonar till sju ikväll och han är ledig imorgon så han vill nog avra uppe lite ikväll, vilket jag inte kommer att orka om jag inte vilar mig en timme nu. Så jag tror att jag ändrar på de planer som den pigga jenny gjorde imorse och beger mig till sängen som förövrigt inte är bäddad ännu vilket gör den ännu mer inbjudnade. så godnatt gott folk...


Bild!

Ibland när man går ut på internet ohc kolalr så dyker man själv upp. Hel sjukt bra ju=) Tror det är camilla som varit i farten eller så är det någon annan hundägare som varit framme med kameran. Här är bilden i varje fall! Riktigt fin dessutom och ett bra fotgående!


image72

Imorgon

Så nu är man tillbaks i verkligheten och det är rätt skönt. Imorgon börjar jag jobba igen, klockan 6. Det är det nya schemat som vi ska ha nu under hösten. Skönt att allt har gått tillbaks till  det normala efter sammanslagningen. Nu är det bara till att köra på. Imorgon ska jag även svänga inom körskolan på hemvägen och skriva in mig och köpa ett startpaket. Är så sugen på att ta mitt körkort så jag kommer att klara det galant. Måste göra det nu när vi ha en så fin bil. Imorgon blir det även agility för QIngen.  Fortsättningsagility. haha kommer bli ett nöja för qing och alla andra. jag kommer jaga honom. Han älskar agility och ibland får han pudelrace och springer in och ut, upp och igenom hinder på egen hand och då springer jag efter och försöker hinna med. Men agility är inget jag satsar på just nu det är lydnaden och vi tränar stenhårt inför lydnadsklass 2. Men självklart kommer jag att satsa på agility när jag och Qing fixar allt det där andra som behövs på en agilitybana. Ska även ta tag i min egen träning nu när sommaren faktiskt är slut. Minst 3-4 gågner i veckan. Innan tränade jag nästan 5-6 gånger i veckan och det blev lite för mycket. Men jag älskar att träna för jag mår så bra av det. Ja nu ska jag bädda sängen för Qing ligger inte där och sover längre. Han verkar inte vara på G men jag får dra ut honom på en runda så han får något att göra...


Ted i mina högtalare....image71

Vrroooooom!

Mallis

Ja som sakt så var jag på mallorca en vecka och njöt lite. Andra semestern i spanien på två veckor. Helt underbart. Fast om sanningen ska fram så är jag mätt på att ligga i en solstol och gå i samma affärer dagarna långa. Det är ju samma sak i alla affärer oavsett var man är, nästa. Men det är skönt att äta en massa god mat och bara inte göra något. Faktum var att efter två dagars solande och badande började det bli spring i mina ben. Så jag var med på de olika aktiviteterna som fanns på hotellet, vattenpoolo, olympic day med fotboll, lekar och frågatävlingar. Vattenpoolo var grymtkul och alla machofarsorna var med och spelade coola. Synd för dem att jag ägde i bassängen, gjorde flera mål och var helt enkelt grym. Kände mig väldigt rastlös då och då och ville tillbaks till verkligenheten men jag passade på att njuta och bara ta det lungt vilket var svårt.

Fick se Maxs lillebrors första raggning (han är sju år) Han hade under denna semester lärt sig att simma (läs spratla under vatten med de rätta rörelsena då och då men fram kom han) En flicka i hans ålder satt me fötterna i vattnet och då  går han och sätter sig bredvid och säger:

Jag kan simma under vatten!
Varpå flickan lyser upp och säger:
Får jag se!

Max lillebror satte på sin cyklop och hoppade i vattnet och visade sina färdigheter som verkligen imponerade på flickan. Några dagar seanre visade han sin lösa tand för henne och hon blev om inte mer imponerad då. Det hade kunnat bli en match made in heaven men vi var tvunga att flyga hem, men man vet aldrig kanske korsar deras vägar varandra igen och då kanske maxs lillebror kan visa upp andra färdigheter.

Jag fick även en blomma av maxs lillebror och ifrågasatta max varför det var så länge sedan jag fick några blommar av honom. Han bara log lite så där manligt överlägsen. ha sa jag och varnade honom för att jag kanske byter ut honom mot en yngre och spinkigare version. MMM men jag lär behöva mer att bli imponerad av en vattenspratling och lösa tänder fast att det i sig är väldigt bra färdigheter för en sjuåring=)


                 

enbart Qing

Så klart hann jag med att ta extremt många och fina bilder på Qing när vi spenderade en natt i Rösa. Qing hann även med att springa och jaga några hästar som tyckte det var hel festligt och jagade Qing så han höll på att skita ner sig. Han jagade även en bil och alla katterna. Jagade en katt in ett hönshus vilket Qing tyckte var ännu roligare. Fick höra att Qing var så söt för han följde med mig överallt, men efter ett tag när Qing kände sig trygg så var det jag som jagade honom istället och ännu en gång fick jag höra att det är verkligen konstigt att han vinner tvälingar i lydnad. haha. jaja han väljer sina tillfällen att lyda.

             image60


                                                       

Qingen

Min fina vovve. Ligger i sängen nu så jag inte kan bädda den. Men det gör inget. Han är inte riktigt frisk. Har fortfarande lite förhudskatarr och nu har han fått ögoninflamation också. Ögonen klibbar och jag får ge honom salva mogron och kväll i ögonen. Min fina kille. När jag vaknade var ena ögat helt igen bommat, det ögat som var frikst innan. Så jag la en stor klick salva i ögat och så duktig han är sitter hel stilla och bara låter mig göra det. Det var mamma som gick till vetrinären med honom i veckan eftersom jag var på mallorca. Så nu ska snoppen sprutar och ögat ska droppas. Min fina kille. Tänkte bjuda på lite bidler nu ska bara förminska dem för de är grymt stora...


Lyssnar på Robyn och fixa med det mesta på nätet och vid skrivbordet....


soon!

tillbaks

Km hem från mallorca  fredagsnatt och nu är jag tillbaka för att delge er om mitt liv=) Just nu väntar en hög ren tvätt på mig i sängen och jag ska även se efter vad som torlta under natten. Satte igång att tvätta direkt när jag kom hem från mallorca, hatar bagagedoftande kläder. Har haft det helt underbart på mallorca och vilat upp mig som bara den. Men mer om det och bilder kommer!!

NU: tvätten!


Klaart

Nu har jag städat klart. Packningen börjar också dra sig till sitt slut. Väntar på att max ska komma hem nu. Saknar honom nu och vill bara kramas med honom. Längtar till vi ligger i sängen och myser och kollar på seinfeld det är det absolut bästa. Mmmm snart är han  är.. ååå nu kom han!!!!

kassa jag

Dö kass på att uppdatera nuför tiden. Men jag har en del att göra. På fredag åker vi till mallorca, lagom skönt eller? Har även börjat leta lägenhet, ringde på en men den var såld. skit åsså. När vi kommer hem från mallis så ska vi till banken och fixa så det bara är att ge sig in i budgivningsleken så fort som möjligt. Håller på att städa lite nu så vi slipper det när vi kommer hem. Maxen är och kollar på fotboll så jag passa på att göra fint tills han kommer hem. Det tycker hn säkert är trevligt. Har även lagt fram en massa kläder som ska med till mallis. Eller massa och massa, man har ju lärt sig att man knappt använder hälften när man åker. Ska ta mig ett glass cola och sen fortsätta städa...

Puss och kram

Fina Fisken

Så där jag då var bilen köt. En svart opel tigra. Riktigt fin och helt underbar. Så nu ska vi packa våra grejor sen åker vi ut på landet och kopplar av. Tänkte hårdträna Qing och sola. Helt underbart! Vi ska så klart köra i vår nya bil och jag ska testa sprayet på Qing kanske kommer han älska att åka i den bilen bara för att den luktar hans mamma. Ja, packa står högst på listan sen beger vi oss. så skönt med lugn och sol...Solen

Vaknade vid 9 när klockan ringde. Å vad skönt med lite sovmorgon. Jag och max låg och drog oss till halv tio. Sen var vi tvungna att gå upp. Maxs pappa kom och nu ör de och kolla på en bil till max. Hoppas verkligen att max gillar det för den är så fin tycker jag. Jag kom precis in med Qing från morgonrundan och ska snart inta duschen. Sen ska jag packa alla grejor vi ska ha med till maxs pappa för vi ska sova där inatt på altanen med qingen. Maxs lillebror är allergisk mot pälsdjur så vi får sova på altanen vilket vi gjort innan och det är inga problem. Som tur är är qing en allergihund och han reagerar knappt på honom inte om man jämför med andra hundar. Solen skiner som aldrig förr så bikinin ska med, då kan jag träna Qing i bikini. NICE! Om en vecka ligger jag på mallorca och solar. Nedräkningen har börjat. jepp... Fan vad skönt att solen skiner.


Puss i hagen♥

Fredagsmys

Har precis kommit hem från en helt underbar runda med Soffe. Ibland glömmer jag bort att de som verkligen äslkar mig akn få mif på bättre humör. Jag bara tar avstånd och surar in mig i min egen värld. jag är itne helelr den bästa på att berätta hur jag känner. Men idag bara kom allt ut och det var så skönt att få berätta hur jag kände och hur jag faktiskt mår så att ingen tar det personligt. Det känns som en liten sten föll från mitt bröst. Är verkligen glad för de som står mig nära att de kan lyssna på mig och verklgen få mig att känna mig bättre. Det är guld värt...

Nu har jag och max städat undan lite och jag betalade min enda räkning som jag har varje månad, till lärarförbundet och jag hade glömt det totalt så nu är den fösenad denna månad med. haha! Eller tragiskt egentligen. Såg även på mitt konto att jag gjort av med mer pengar på ullared än jag tänkt, men va fan jag är nöjd med allt jag köpte så jag kan inte ångra det. Om en vecka drar vi till Mallorca och det är så gött att ha det framför sig.

Nu ska jag och max inta soffan men morötter, chips dippa och inte helt otippat en flaska asti. Jag max och Qingen... Ibland är kärlek allt som behövs...

Untill then!!♥

Lista

Skriver du dagbok?
Nope (räknas bloggen)!

Vad är viktigast för dig?
Min hund och så klart de som ligger närmast mitt hjärta

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?    
eh nä!
  
Har du färglinser?
nej behöver inte, mina ögon är fina som de är

Suger det här?
nä, bra tidsfördriv

Kan du gå ner i spagat:

nej men jag har kunnat

Är du polare med grannarna?
Nej, de är såå gamla men jag häslar varje gång jag ser dem

Gay?
Nej

Har du varit kär i en kändis?
Taylor Hansson, sjupt förälskad, blev aldrig nått seriöst mellan oss konstig nog

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Ja, ibland! När ingen tidning finns att tillgå

Är du höjdrädd?
Nej!

Pratar du fortfarande med den du kysste senast?
Ja, det är ju min man

Har du sett din bästa vän gråta?

Ja

Har du fått någon komplimang idag?
Ja, både från klubbkamrater och från min max och arbetskamrater och från Åsa

Är du mörkrädd?

ja, lite. Eller rätt mycket gillar inte mörker

Har en dröm gått i uppfyllelse?

Ja! Att vinna med Qingen på våra tävlingar!

Har du haft vattkoppor?
Ja

Har du någon gång testat karate?
nej! men takewandoo

Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Ja, min max och min vovve

Äger du en iPod?
Jepp ipod nano  

Skulle du vilja hoppa fallskärm?
Nä, jag har ingen viljan att utsätta mig för det

Gillar du allsång på Skansen?
Ja sådär, pensionärspoäng

Kan du vissla?
jadå

Vilken radiokanal lyssnar du på?
rix fm, tragiskt va?

Rakar du benen?
Ja lite då och då

Hur svarar du i telefonen?
Hej de e jenny

Betalar du TV-licens?
nope

Vad har du i fickorna just nu?
sitter i mina pjamasbyxor och är redo för sängen

Vilken parfym använder du?
det är olika, det som passar med klädslen;)

Kan du kasta macka?
Ja, några studs blir det.

När var du riktigt sjuk senast?
Är lite sjuk nu med hosta och snuvig

Har du blivit opererad?
nej!

Äger du en cykel?
Ja, men den står hemma hos min mamma och pappa så jag kör svärmors

Vad har du alltid i handväskan?
Nycklar, mobil, plånbok, migränpiller och bajspåse

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej, jag älskar kött

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
fem

Läser du för skojs skull?
Ja och för att fördriva tiden

Äger du ett busskort?
nej. Har ägt under hela gymnasietiden och ett skånekort under hela högskoletiden. så glad att det är över.

KLUBBEN

Det var med stor glädje som vi anledde till brukshundsklubben, mest för Qing som genast satte igång att jobba. Åsa följde med och fick även äran att vara med när jag övningskörde vilket gick suveränt. Träningen gick bra. Vi tränade hoppet, apportering, rutan. linförighet, ställande under inkallning och fjärdirigering. Det gick helt ok, känns som vi är på rätt väg och Qingen är så grym. Idag slapp jag springa efter honom när jag slängt hans kampboll med snöre. Han kom int med den till mig så vi kunde busa med den. Det är ett stort steg för han älskar verkligen det som belöning. Jag abra älskar honom och hans vilja att få sina blönngar. I slutet flippade han och tog upp leksak efter leksak ur väskan och sprang och busade med även hans tasstarget fick sig en omgång. Det visar bara att han älskar det han gör. Vilket är underbart!!! I like...


Varma mackor, max , seinfeld, qing och sängen är sköna inslag under kvällen

Dagen!

Å äntligen hemma och kan byta om till myskläder. Varit en häktisk dag vilket ibland kan göra mig så trött. Först jobb sen iväg och kolla på bilar med mannen. Sen hem och käka blev burger king till min lycka, men min maga börjar verkigen säga ifrån att jag borde äta ordentligt och ta det lungt. Jaja, just nu är det mycket! Sen iväg ner till stan och träffa klaudia. soffe och micke som by the way gör en perfekt imitation av ljudet som hörs när man trampar på blöta mattor i en bil. Åsa kom också ner på cyklen. Var trevligt att träffa alla men jag känner mig lite likgiltig. Ja så kan det vara ibland. Kanske ett sätt att förtränga att alla ska flytta härifrån. I don´t know! Skönt att Åsa stannade upp ett tag för att verkligen prata med mig. Hon förljde även med till brukshundklubben och det gjorde mig så glad. Just nu känner jag mig inte så glad. Fest på lördag och nej jag k0ommer inte gå dit, inte för att jag iinte vill träffa alla utan för att jag inte vill, jag känner inte för det och jag har andra planer. Man får säga vad man vill men ibland handlar det om mig. Jag vänder och böjer och fixar och donar i de flesta situationer i mitt liv, jag pallar inte mer. Nu kör jag mitt race ett tag, sen får de som vill hänga på för jag behöver det ett tag nu. Nu ska jag snart käka varma mackor och jag hoppas max kommer hem snart för jag längtar efter honom och hans underbara kramar. Imorgon skulle jag börjat klockan 8 men var snäll och byta tid med någon annan så jag börjar en timme senare och slutar en timme senare. Så där gick alla skjutsar åt helvete. Får skjuts av maxs mamma till jobbet för hon börajr med klockan 8, men nej imorgon börjar jag 9. Max slutar klockan 2 och skulle hämtat mig men nej jag slutar klockan 3. Fan att jag alltid bara ger med mig, jag är för snäll helt enkelt. Men nu är det slut på det, just nu går jag förre. 

          ♥

På jobbet!

Kom 10 minuter tidigare så jag kände att jag kunde sätta mig vid datorn och fördrvia tiden istället. Lämnade Qing innan jag kom hit hos mamma och pappa. Han var så trött i morse och har inte suktat något alls efter akita idag vilket känns bra för då är han sig själv igen=) Fixade förhudsgrejset imorse med och han låg så fint. Han litar verkligen på att jag inte kommer att göra honom illa. Det kan ju inte kännas skönt nrä hela förhuden blit fyld med en kyld vätska. Hoppas det blir bra nu. Idag är det brukshundsklubben som gäller och massor med träning. Qing älskar att vara där så han kommer bli nöjd. Sen kommer han sova gott hela natten. Han är så gå. Höll nästan på att somna sittandes i bilen. min lilla stjärna. Känns ibland som jag pratar om mitt eget barn. Men det är han, min egen lilla bebis!!!


Ska nog börja jobba nu..


see you later=)


image4

Pheromone!

Hmm slog upp detta på google och fick fram lite andra bilder än jag tänkt mig. jag köpte pheromone spray idag till min hund(!) Han har lite problem med att vara själv hemma och gnäller och skäller. När man kommer hem ser man att han är stressad, han gillar häller inte att åka bil längre sträckor i sin bur. Men detta sprayet kan hjälpa. Det är nämligen samma ämnen som tiken utsöndrar till sina valpar och gör valparna lugna. Ett well being and calming spray med andra ord. De sa på djursjukhuset att det fungerade för dem flesta men inte för vissa. Jag är redo att testa för jag vill att han ska vara lugn i dessa situationer. Ska prova det till helgen när vi ska åka till maxs pappa. Det är en halvtimmes färd ungefär. vi får se hur det blir jag tror det kommer gå skitbra. Nu är det verkligen natti natti!!


Jåbbe imorron!!!

Natti Natti

Så nu har man uppdaterat lite. Känns bra! Jag och Max väntar på framtiden för den ljusnar för varje ag som går. Max har nu blivit provanställd på sitt jobb vilket betyder fast. Detta betyder att vi inom en snar framtid kan köpa oss en lägenhet. Gött. Om jag får fast det drar vi lott om=) Men jag älskar mitt jobb och är lovad till nästa sommar, sen får vi se. Men jag vet att jag kan få arbete på så många ställen förskollärare och grundskollärare behövs. Så jag är inte det minsta orolig. Just nu letar max bil och vi ska ut imorgon och kolla, kommer bli så kul med vår bil. JAg ska även skriva in mig så jag kan börja ta mitt efterlängtade körkort. Så innan detta året är slut kommer det ha hänt mycker vill jag lova. OCh vi är så grymt nära. DEt är allt vi diskuterar nästan och såklart pratar vi om Qingen som är vår egen bäbis...
I like!!!!


Nattisch

träning...

Idag var det verkligen dags att träna lite med Qing. Har inte tränat på ett tag och det märktes idag, han var lite ofokuserad och hade inte en väldigt bra position vid fotgåendet. Men jag är sugen på att träna nu så det kommer gå bra. Apporteringen gick bra fast att han koncentrerade sig på allt annat. Just nu har Qing det väldigt jobbig för han tjejpolare akita löper och hon luktar så otroligt gått. De leker även väldigt bra tillsammans och eftersom jag och akitas matte bor så näara så träffas vi ofta med hundarna. Så Qing gnäller efter henne och drar hem till akita. Men som tur är så är aktia bortrest nu ett tag så at Qing akn få lugn sig. Inte nog med det utan han har fått förhudskatarr. Väldigt vanligt för valpar men även få vuxna hundar. Jag har sett att det varit något på G och torkat det med papper. Men idag när jag stod utanför elgiganten med Qingen i bilen för max skulle köpa pspspel så gosade jag lite med Qingen som satt i buren och såg att det var helt varigt så vi åkte direkt till djursjukhuset och fick prata med en sköterska där och fick köpa medicin. En spruta som man ska tvätta rent med, spruta in i snoppen gissa om qing tyckte det avr läskigt, men han låg fint och gnällde lite när jag sprutade in det på honom. Han är så duktigt när det gäller allt sånt. Men hur som helst träningen gick ok. och nu är han nyborstad och klorna är klippta. Qing är trött nu men jag ska ända dra ut honom så han får kissa en gång till innan vi ska sova.

Lite bilder från dagens träning. Fotograf är så klart min max

image57

Ett bra fotgående. han var lite slö idag men vad kan man begära när man har en infektion i snoppen.

image58

Kontakten är så bra mellan honom och mig när han koncentrerar sig. Perfekt!!!

image59

Tränar rutan med tasstarget i mitten.. Han är så grym min underbara lilla pudel!


Back again!

Har inte varit här på två dagar och jag har saknat det. konstigt men jag har verkligen det. Ska uppdatera lite nu och så...


RSS 2.0