Kärlek

SÅg precis crazybeautiful en film som jag såg med soffe första gågnen och tyckte jäätemycket om. Nu har jag slötittat på den men suttit helt fast i slutet av filmen. För den är så bra och den fångar verkligen upp en och får en att tänka efter.

Det finns miljontals människor i världen men i slut ändan är det bara en som räknas.

Kärlek och älska är för mig uttjatade ord, det jag känner är mer än kärlekoch älska, något större. För kärlek och älska känns så  lite just nu. Jag älskar dig känns inte som en förklaring till vad jag känner. Filmen fick mig att tänka på när jag träffade max och hur det kändes, vilket var sex år sedan. Jag hade redan en pojkvän när jag började ettan på gymnasiet men när jag såg max sa jag direkt att jag skulle bli kär i honom. Vilket jag gjorde och efter ett år på gymnasiet blev det vi och det är vi fortfarande. Och det kommer det vara föralltid. Just nu befinner jag mig i en konstig sinnesstämning, upprymd och glad samtidigt om jag känner mig lite rörd. Det känns ok att känna såhär och jag vet att det är bra känslor men inget jag vill sätta ord på direkt... Kärlek!?!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Haha!
Men hon är i alla fall fin i mycket make-up.
Kram!

2007-08-19 @ 20:27:47
URL: http://reebeckaas.blogg.se
Postat av: I.C.I.A

trevlig blogg du har =)

2007-08-19 @ 20:29:42
URL: http://ICIA.BLOGG.SE
Postat av: ~Johanna~

haha, det har du rätt i ;D Tillbaka med BB! ;)

2007-08-19 @ 20:59:29
URL: http://sayitall.blogg.se
Postat av: Junitjej

Svar till Jenny: Bra idé där att tänka på vilket sätt man säger vissa saker till barnen. Det ska inte spela någon roll om man säger det till en tjej eller kille. Klokt tänkt!! Om någon elev har ramlat och gjort hål på byxan, så kan man säga att det kan mamma ELLER pappa sy.

2007-08-19 @ 21:20:46
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Alicia

Svar: Tack så mycket!

2007-08-19 @ 22:12:45
URL: http://glasskiwii.blogg.se
Postat av: shoegal

"Det finns miljontals människor i världen men i slut ändan är det bara en som räknas. " så fint det är när hon säger det i filmen. hela filmen är skitbra dock :)

2007-08-21 @ 22:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0