Big time

Ja! jag vet, jag har inte tid. Flyttar på fredag och jag har återupptagit tvåskift på samma dag. Jobbar i lägenheten nu in i det sista. Massor att göra MEN man kan bo där nu. Imorgon kommer rörmokaren och ska sätta in diskmaskinen och och ta bort allt i den lilla toaletten. Sen har inte han mer att göra. Det låter konstig, men på fredag flyttar vi in och då är allt så gott som klart. Förutom lite smågrejs som vi får göra under tiden vi bor där.

Max kallade nyss upp mig för att kolla på Qing som skällde. Ja och var satt han och skällde, jo på köksbordet och tittade på frolicskålen. Han knäcker mig denna hund..

By the way! är lite smått irriterad, ska på pudelpromenad på söndag och i inbjudan står det "om vädret tillåter" what the fuck. VILKET JÄVLA VÄDER! det är sådana personer som ger pudelägare dåligt rykte. Lite regn har väl inte skadat  ta på en regnoverall på hunden om den inte ska bli så blöt... Ja, jag stör mig... Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder (detta gäller även pudelägare) SKÄRPNING... (snö är ingen ursäkt heller för att hålla hundstakarn inne) IBland blir man bara besviken. Förra gången regnade det och ingen kom, bara vi, två pudlar och en dvärgpincher. Vad härligt det var att gå iskogen när det regnade, hundarna älskade det och vet ni vad, de torkade efteråt, de dog inte av regnet eller nått annat hemskt...  (approterande vattenhund) Ja, jag tror jag är klar nu, ska torka mig om munnen för jag har spytt färdigt...


Det är bara två lärare som kan stå och asgarva om ett skämt om motoriksvårigheter på dansgovlet en rätt så städad fredagsnatt..

Blogghjälp

Jag har fått en fråga om hur man gör när man gör en länk och den öppnas i ett nytt fönster. Jag försökte förklara men insåg att en bild säger mer än 1000 ord.

NÄr man skrivit ett ord som man vill ha som länk så markerar man de ordet pch då kan man skapa en länk.


image213

När man trycker på skapa en länk knappen så kan man välja ifall man vill att länken ska öppnas i samma fönster eller i ett nytt och då väljer man ett nytt


image215

Hoppas jag varit tydlig nog=)

Planer

Idag har jag bestämt mig och imorgon ska jag skriva ett CV.  Känns bra och jag är säker! Qing ligger i sängen han har varit på G med mig idag i trädgården. Först körde vi lite lydnad han var så duktig och sugen. Sen gjorde jag en agility bana med slalom, två hopp, däcket (rockring) och tunnel. Det gick jättebra och vi körde slalom säkert 20 gånger och han visar samma lust varje gång.  Sen fick han pudelbus som inte var av denna värld. Han for fram och tillbaka och in i buskar och ut ur buskar upp på varandan och ner i buskarna. Han var galen. SEN Sprang han i full fart och skulle springa in... trodde han. Dörren var stängd så han sprang verkligen in i glasdörren. Det small till och Qing gnällde. Jag hann inte reagera utan öppnade och frågade Max om han hörde smällen. Qing satt lite avtrubbad men var igång igen med sin boll. Han är grym. Lyckades nicka sin boll tre gånger på samma kast.

Han är cool, tror att köksborder är allmän viloplats, inte konstigt man ibland bara inte orkar vara med honom för han kör slut på mig, men han är allra allra bäst!!

image211
Qing har rullat sig i stallet hemma hos maxs pappa.

Tävling

With Love från Hilary Duff lanserades 2007 i samarbete med Elizabeth Arden och är en varm, sensuell och sprudlande doft. Den är en glamorös doft med toner av exotiska frukter och blommor.
 
Modeakuten.se  Tävlar nu ut denna Parfym och
självklart är jag med i tävlingen och det hoppas jag du också är?
Kolla in 
tävlingen här för att delta du också
Lycka till!!

Tävling

Ysolla lottar ut två baskrar med rosetter. var med och tävla du med. Det du behöver göra är skriva om tävlingen i din blogg och motivera varför just du ska vinna en basker. Lycka till!

Tävling

Jaa! Ännu en tävling hos Åsa. Man kan vinna en goodiebag. Gå in och var med och tävla du med!!!!

Tävling

Jag är med och tävlar i Ellinors blogg där jag kan vinna ett rött kedjearmband
som är gjort av henne själv. Var med och tävla du med! Gå in på hennes blogg
då och gör som jag gjorde för att vara med och tävla.
Tävlings regler hittar du här på Ellis blogg! Lycka till alla!


image210

Jaa!

Nu har jag deltagit i en massa tävlingar och hoppas så att jag ska vinna någon.
Nu ska jag, Max och Qing snart hoppa i sängen. Imorgon är det upp i tid och köpa lysramp på krauta, de öppnar 10 och då är vi där. Ska även in en sväng på HM, jag tror Max i ett mindre uppmärksamt tillstånd lovade mig lite underkläder. Goodie=) Idag har jag och Max städat och fixat en massa i lägenheten, man börjar bli glad när man kommer dit itsället för frustrerad. Bilder kommer imorgon...

Natti natti!

Jag är beroende av cola! Shit... plocka bort det!

Tävling

Ännu en tävling på G, jag kör på!

Denna gången kan man vinna jättefina mysdresser hos modeakuten
Man ska skicka in en bild på sig själv i sin mysdress. Jag skickade in denna bild:

image209
Även Qing är med och posar i sin superdog outfit... Baby!!!

Jenny
# Byxor, Gekås i ullared
#Rosa linne, HM
#Beiget linne, Pull and bear (Malaga)

Qing
#superdogdress, hundaffär i stockholm...

Tävling

Ett skepp kommer lastat med Marias allra första bloggtävling.
Temat är rosa som ni kan se:

image208
Så var med och tävla du med...


Tävling

Ännu en tävling:

Det är en underbar inpackning som man applicerar i håret när man har duschat, den ska inte sköljas ur.
Rekomenderad  av frisörer, gör underverk på alla sorters hår, den bygger upp och reparerar håret (perfekt om du plattar, lockar eller fönar mycket)

Gå in och kolla på Jennys blogg


Baby and me!

When we laugh or we cry it's together
Through the rain and the stormiest weather
We gon still be as one it's forever, it's forever

Goddag

Idag är det en god dag, för det är fredag. Bara ordet fredag är mysigt. Hade varit ännu bättre om vi hade bott i vår lägenhet och Max inte hade jobbat till 23 ikväll. Men men den fredagen kommer. Max kom och hämtade mig idag på jobbet och när jag kom hem så kröp jag och Qing ner i sängen. Det var så skönt att vila upp sig lite och nu väntar snart en promenad i skogen med Sandra och två vovvar. Känns bra, inte bara vila utan lie motion med och Qing kan få rasa av sig.

Ja! Trevlig Fredag!!!

Fred

Bin ladins son vill mäkla fred... Det känns tryckt! Aftonbladet

image207

I mitt huvud

Denna sak lever tydligen i mitt huvud enligt denna sida. Shet! jag som trodde det var tomt, inte undra på att han ser lite dyster ut, han är ju så ensam där uppe...


image206

age of love

Okej, kom igen...

Jen är 48 år... 48år. Självklart inte åldern har någon betydelse när det finns plastikkirugi. Men shit en dag ligger den fina tjejen (tanten) död i sängen. För doktorn kan fixa det yttre men inte det inre sorry. Kul att vara tillsammans med någon som kommer dö typ 30 år tidigare än en själv, But hey, she had a great body...

Ja så var det med det.

Tävling

Nu kan du vara med att vinna ett par snygga jeans på modeakutens blogg. Tryck på länken och var med och tävla du med!


Tryck här!!

Love

På tal om kärlek, en annan sorts kärlek!


image205

Qing och Akita i matchande outfits...

Kärlek

Det där lilla mysiga. För ett tag sen så sa jag till max att jag ville ha lite musik (en speciell skiva) Jag försökte hitta den igår på nätet men utan framgång. Så idag när jag tittar på skrivbordet på datorn så finns skivan där. Att han kan tänka på allt, ALLT!

By the Way, min stora kärlek är på TV: Will Smith! MMm har haft en crush på honom sen jag för första gången såg honom i fresh prince i bel air, och då var jag inte gammal. Men han håller sig fortfarande så snygg och charmig... mmm me like.

Jepp, nu ska jag dra upp Qing och skölja hans ögon och ge honom ögondroppar. Min stakars hund har en infketion i ögonen. Inte lätt, var hon vetrinären idag och hon gav honom bedövande droppar i ögonen och tog en pincett och vände och vred i ögonen. Såg lite läskigt ut, men Qing var jätteduktig (totalt nervös och vågade inte göra något annat än att sitta still)

max slutar jobba om några minuter vilket betyder at jag måste i säng snart.


image204

Hundträning

Läste igenom mina gamla inlägg om träningen med Qing och jag inser att jag varit väldigt aktiv med honom. Så skönt det ska bli att börja igen med att träna honom och träffa alla klubbkompisar. Saknar det livet.  Men ibland få man prioritera om. Lägenhetsrenoveringen börjar närma sig sitt slut så nu är det dags att ta tag i allt som fått gå i stå. Mest av allt Qing. På tisdag drar träningen igång igen, vilket ska bli helt underbart. Jag vet att Qing är grymt sugen på att träna för det märker jag på promenader då han smyger upp i fotposition och tittar på mig och tänker. Ja, säg fot, ja säg fot och så ge mig godis Okej?! Han är grym så nu jäklar sett vi in en stöt och klara lydnadsklass 2 i ett ryck.. LP1 LP2 Black Basic Qing of Quality inom snar framtid...

Nu ska jag ringa runt till diverse hanverkare och be dem slutföra, jepp ni läste rätt... Slutföra...

Hemligheten

Buddha (563 f. Kr - 483f. Kr) sa en gång "Allt vi är, är ett resultat av vad vi har tänkt". Det sammanfattar hemligheten väldigt bra tycker jag. Hemligheten handlar i stort sätt om lagen om attraktion. Det lättaste sättet att förstå detta är att se sig själv som en magnet, andra magneter kommer att dras till den.
 
"Enkelt uttryckt säger lagen om attraktion att människor och företeelser
med liknadne frekvenser dras till varandra.
Men vad är det egentligen handlar om är nivån på våra tankar"
                                                     Bob Doyle


Detta är genialiskt, jag vet att detta är sant och jag kommer då och då dela med mig av denna hemlighet...


Rundan

Ska så klart ut med Qing nu. Måste ut och röra på mig. Ska lyssna på ipoden och powerwalka...

Återkommer senare med ett inlägg om hemligheten...

image203
Jäkla blixt, tänker Qing

renovering nr?

Jo!!

Idag känns det som saker börjar falla på plats. Vi monterade vårt fina köksbord, köpte en ny matta och lite ljus och ett fat att ha dem på. Och äntligen fick jag klättra på berget av flyttlass här nere i källaren för att hitta mina fina underlägg som vi köpte i ullared. Nice! Ja det börjar kännas som ett hem, inte som en arbetsplats.. Bilder som följer:

   


Före och efterbild på köket. Köket är dock inte klart än. Kakel håller på att sättas och paketen som står där är delar till vår duschkabin.

    

Före och efterbild på hallen tagen ifrån ytterdörren. På efterbilden är golvet från helvetet lagt men vi har lagt lite skydd över det. Man kan även se rakt in i vår klädkammare eftersom när vi la golvet från helvetet så blev det för högt så man kunde inte stänga dörren likandant till den lilla toaletten. Därför måste vi såga av dörrarna lite i botten.

    

Före och efterbild på matplatsen, blev väldigt bra. Detta är nog den enda platsen som ser någotsådär hemtrevlig ut än så länge.

  

Före och efterbild i köket. Det händer saker och det ser ut som ett hem.

Det kommer hända mycket denna vecka. Stora toaletten kommer vara helt klar med kaklet och duschkabinen ska byggas och rörmokaren ska komma och montera toalett, vaskskåp med vask, handdukstork (som vi kommer att använda som element) och så ska allt dras till tvättmaskinen och duschen ska kopplas in. Det fixar vår rörmokare för han är snabb som blixten och så ska han fixa med vasken i köket och diskmaskinen.

Snart flyttar vi in i vår lägenhet... me and my baby och doggen så klart...


Tävling

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Always Qing

Ja, varit en runda i solen med sandra och akita i skogen. Blivit påsprungen av en hund i flexi och en aggresiv matte i andra änden kopplet. Fick mig en uppläxning och jag skällde emot. Sandra fick sig också en avhyvling fast hon bara stod och titta på och det var visst fel det med. Jaja, vissa människor är bara som de är...

Ska snart fika och sen är det Bruceskog som gäller med Max och mamma och pappa. Mitt mål är att knäcka Qing, jag tror jag kan lyckas=)


Idag monterade vi upp vårt fina ek-köksbord och 6 stolar. Blev jättefint och vi är ännu ett steg närmare inflyttning. Solen lös in på vårt nya bord och vi konstaterade att vi aldrig sett något finare...

Poss


Kanye knows

"I always had a passion for flashin'
Before i had it , I closed my eyes and imagine"

Gott!

Bananen är uppäten och det var sjukt gott. Ska hämta tandborstarna nu till mig och max, sen är det sängen som gäller. Qing har slocknat vid mina fötter. Helt slut! HAn ville busa med sin tjurstrupe men det satte jag stop för orkar inte höra hans skällande. Så han bestämde sig för att vara trött istället.

Såg nyligen en film om world trade center, den fick en att tänka lite på ens eget liv och hur tacksam man ska vara och att de som faktiskt ligger en närmast ska veta det, alltid..

Väntar

Väntar på att bananen med  choklad i ugnen ska bli klart. Sen ska jag och max och Qing inta sängen. Imorgon är det söndag och vi får se vad dagen bjuder på. Jag ska iallafall till skogen med Qing så han får springa av sina små fyra.

Är så sugen på att börja träna så jag ska kolla schemat, så kan jag sticka dit några gånger nästa vecka för max jobbar kväll. Ska bli skönt med lite spinnig och step. Jag längtar... Det är dax igen... Beach 2008...Natti natti

Runda

Nu ska jag Qing och ipoden gå en runda. Väntar på att Sandra ska ringa så vi kan ta en promenad med hundarna. Eller så att de kan få busa lite. Sandra ska även passa två andra tikar så Qing kommer att ha fullt upp dessa två veckor...

Ja!!!

Lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Seg, lite nannig
Är det nåt du absolut inte äter: ärtsoppa och spenat
Kläder just nu: myskläder
Sommarplaner: Åka till sveriges bästa hundcamping med Dingen
Fisk eller badkruka: FIsk
Saft eller alkohol: Vin
Hur många kuddar sover du med:  Känns som sängen är full med kuddar
Favoritväder: uppehåll
Spelar du nåt instrument: Nej!! Men jag har många strängar på min lyra (?)
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Sparare eller slösare: Slösa, men säg inget till Max
Vem är viktigast för dig: Nära och kära
Bästa film: Bruce den allsmäktige
Tror på liv på andra planeter: Absolut
Kommer du ihåg din första kärlek: Jepp!
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
Tror du på mirakel: Ja, varje dag är ett mirakel (?!)
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, det gör jag
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja, till en viss gräns
Ser du på kärleken som ett misstag: Det är ju det bästa
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Jag är stor
Stjärntecken? Kräfta
Rädd för insekter? Jag försöker hålla mig lugn vid möten
Äckligaste insekten: spindelfan
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Hmm ingen fantasi just nu
Vad vill du jobba som? Med barn, människor, vilket jag redan gör
Chips, morötter eller godis? GODIS, måste sluta slänga i mig skit
Pizza eller hamburgare? Både och
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har gjort båda
Var nånstans? Piercingar både synligt och osynligt;) Och tatuering på handleden
Stökigt eller välstädat? Välstädat, tydligen
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jag tror inte det
Vilken hand håller du gaffeln i? Jag byter hela tiden
Hur många syskon har du? 2
Är du rädd för blod? Ja
Saltar du på maten? Ibland
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Samhälle Media i brist på annat
Anser du att du är stark? Nej!
Brukar du sola? Ja, när den skiner
Röker du? Nej och skulle aldrig få för mig att göra det
Använder du knark? Nä, men funderar på att börja
Kaffe, te eller inget? Eller

Tvungen

Jag var bara tvungen att ta med denna här, helt sjukt vad man kan göra.
Enjoy!

Helgens renovering

Ja! imorgon är det Fredag och det innebär helg, vilket i sig innebär en massa jobb med renoveringen. Ja, vad är planen? Lister ska sättas upp på så många ställen som möjligt. Jag ska tapetsera den sista väggen med en svart fondvägg med svarta tulpaner på. Den tapeten ska sitta på den väggen sär vi ska ha vår hatthylla. Jag ska även tapetsera en liten bir til, där vi tyckte vi kunde ha en bred list men vi har kommit på andra ideér. Jag ska börja städa upp i vårt sovrum så golvet kan läggas där inne med. Sen kankse det kan läggas klinkers innanför ytterdörren också. Det börjar bli ett hem.

Det smartaste av allt är ändå att vi ska köpe en tvättmaskin med inbyggd torktumlare, hur smartt är inte det. Slipper vi bygga på höjden i vårt badrum. Great...

I helgen kommer det komma upp lite bilder på lägenheten... Jag älskar den lägenheten och jag kan knappt tro att jag ska bo där tillsammans med kärleken och galenhunden...


slut

Ja! Nu är det slut på Qings fjanterier. Han har blivit helt galen. Jag tror att två månders uppehåll från all träning börjar ta ut sin rätt och han börjar bli galen. Igår lämnade jag honom hemma hos min mamma och pappa för han är bäst på att vara själv där, jag kom hem på rasten och gick ut me honom och sen när jag slutade gick jag hem med honom. Jag gick en ordentlig runda, först genom hela stan och sen längs hela stranden och avslutade med en skogspromenad där han fick springa fritt och nosa (och jaga lite fåglar). Jag gick direkt tilll lägenheten och kollade på golvet på stora toelatten (Nice) sen gick vi hem. Detta tog två timmar, han borde varit trött men najnaj. Han var galnare än vanligt. Han hade flera pudelrace inomhus och lekte med sina leksaker. Skällde och gömde sig för sina ben (en lek han tar till när han är uttråkad) Hallo...  När vi flyttar kommer vi int ha framme några leksaker för han bara stissar upp sig och då har han svårt att varva ner, han kommer ha ett ben kankse två och sina gosedjur, busar det gör vi ute när kopplet inte är på. Det går inte att ha en galen hund inne som hela tiden pockar på uppmärksamhet och ständigt letar efter något att sysselsätta sig med. Den 1 Februari sätter träningen igång med Qing och jag kommer köra hårt med honom nu,  allt jag säger gör man annars blir det hårda tag. Han är en STOR hund i ett litet format. He´s crazy. Tacka gud att han inte kom till en tant, han hade klättrat på väggarna... 

Men jag älskar honom ändå, speciellt nu för vi ska snart lägga oss och då, då sover han som en stock...

image106
Han är så fin och när han jobbar är han BÄST!!!

Golv

Golvet fårn helvetet. Vi vill ha ett parkettgolv (klickgolv) som är samma både i hallen och i köket, alltså utan trösklar och det bara är ett helt golv i hela hallen och köket. Vi köpte ett bra klickgolv eftersom vi kommer att gå på det ofta. Men underlaget suger och är ojämt både hit och dit. Så detta golv har tagit en evighet att lägga, riva upp och lägga igen. Men snart är väl det klart med. Idag lades även golvet på den stora toaletten och det blev grymtsnyggt. MMMm längtar så till kaket kommer upp i köket. Det börja kännas att man valt allt själv för det blir så snyggt. Jepp ska sätta in bilder på det en dag. Före och efter bilder, fast att jag får lite kräksmak i munnen av förebilderna, inte bara för att det var grymt fult utan även för att vi har gjort så himla mycket.

Nu ska jag byta lakan i sängen och vika lite tvätt, max jobbar med golvet från helvetet med sin pappa, jag önskar dem lycka till...

nytt år nya tag

Ja, nu måste jag tydligen göra något drastiskt. Måndag eftermiddag står jag och några av mina kollergor och snackar och en pappa kommer och hämtar sitt barn. Han tittar på mig och frågar om jag är trött, för jag ser sååå trött ut. Nä svarar jag, för jag var verkligen inte trött. Hade till och med sminkat mig, till och med med foundation och puder. Kanske bara lite bekymrad då? Nä, jag är helt normal svarade jag då. Jaja; måndagar är jobbiga. Nä, svarar jag.

Hallå, jag ser ut så här, sorligt nog tydligen!

Idag ska jag spraya mig med min brun utan sol och gnida in huvudet i brun utan sol... Eller så bara accepterar jag att jag ser ut så här pigg och glad...

Pudelshow

Jag har hört att pudlar är utställningens Rolls Royce och det stämmer verkligen. För när man står där och hjälper till med andras hundar eller fixa med sin egen så går människorna förbi och ser ut som små barn i en godisaffär... nä men ååå vad fin, får man känna, klappa, smaka(?) Pudlen har ett väldigt speciellt utseende med alla sina "bollar" och tottar. Och detta facinerar folk, men ibland känns det som att de får dåligt samvete när det tycker att pudlarna ser fina och häftiga ut. För pudlarna måste ändå plågas när de står på sina trimbord där saxar och kammar och totteband far om vart annat. Och får de verkligen leva ett normalt liv utanför utsällningsringen för de har ju så mycket päls som man måste vara så rädd om. Och den pälsen måste man nog borsta heeela dagen lång. Men, sanningen är att de frisyrer som innehåller "bollar" eller Continentalklippning som det också heter är en jaktfrisyr. Så släng er i väggen alla andra jakthundar, hur coola är ni? Pudlen är en vattenapporterande hund därav simhuden mellan tårna, och för att underlätta simmningen rakade man av alla onödig päls men sparade päls på de delar av kroppen som behövde varme. Det vill säga njurarna (bollarna på rumpan) och lederna (bollarna på benen) och så klart den stora bollen där det mesta i kroppen finns. Totten på huvudet hade man för att man skulle se och känna igen sin egen hund i vattnet. Det trodde ni inte va?  Att ta hand om en så stor päls kräver så klart sin underhållning men inte flera timmar om dagen. Och helt ärligt så tror jag att hundarna gillar det, för vissa somnar på trimmbordet och vissa står och njuter. Jag kan så klart inte svara på om hundarna får leva ett normalt liv utanför ringen, men vad är då ett normalt liv? För mig är ett normalt hundliv inte tre kiss- och bajsrunder om dagen. Mina hundar ska får springa i skogen och få dagliga och långa promenader men framför allt ska de få arbeta, på egenhand (spår, sök) eller tillsammans med mig (lydnad agility) Det är ett  normalt hundliv för mig, tror inte det är många hundmänniskor som ägnar flera timmar i veckan på brukshundklubben och varje helgdag i skogen med sin hund. 

Jag har sett pudlar i ringarna som älskar det, som verkligen visar upp sig och som står med en konstant vifftande svans på trimbordet. Pudeln är en hund man kan stå och titta på i evigheter när den showar i ringen, men man ska uppleva en pudel för det är ingen vanlig hund för det är en PUDEL (Lite finare och lite bättre)

image198
Här har vi Saint igen i Ringen...

My dog 2008

Jag tog med mig Maxs (och min, älskade delar på allt) för att ta lite bra bilder. Jag tog även med Maxs (vårt) nya objektiv för att testa det i sitt rätta element, kändes det som. Jag är ingen fotograf men jag blev nöjd med resultatet..


image196
På denna bild har vi Nina med Saint från USA/Holland som är här för att sprida sina frön.

image197
Massa pudlar (just the way I like it)

Det är så många bra bilder, jag gillar verkligen när man tar fotot precis i språngmarchen, det blir så coolt.


03:02

Idag ringde klockan 03:20 och det var bara att masa sig upp för idag skulle vi åka till göteborg och kolla på en massa hundar (my dog 2008) Vanligtvis brukar det ta ca 2 timmar att köra till göteborg men idag tog det dubbelt så lång tid på grund av dåligt, jag repeterar dåligt väglag.


Lite bilder som följer...

Hemligheten

"Visa och kloka människor har alltid känt till det här. Vi kan gå ända tillbaka till de gamla babylonierna.
De har alltid känt till det här. De var en liten utvald skara människor. Genom sin kunskap om
och tilläpning av universums lagar blev de ett av de rikaste folken i historien"

almanacka

Nu har jag beställt en personlig almanacka för att jag ska kunna hålla ordning på mitt liv. Körtider, träning, träning med Qing på klubben, prisutdelningar, tävlingar och utställningar samt personalmöten. Jag orkar inte hålla det i huvudet längre och nu blev den skitsnygg. Gör en egen vetja!!


http://personligalmanacka.paulanders.com/

dagens

Ja! nu sätter jag mig vid datorn när jag redan hunnit med att göra allt som jag ville göra idag. Idag var vi i lägenheten och städade. Eller jag var där, Max skulle till jobbet, men vi hann spika upp några lister och jag hann välta ut alla spik så vi fick sitt och sortera dem i halvdunkeltljus för elektikern hade stängt av strömen för han bytade vårt elskåp, så nu har vi ett jättefint, rätt stor och med jordfelsbrytare (jordfältsbrytare???) Han satte även upp några lampor till, bland annat i köket och vad snyggt vårt kök är när man få lite ljus på det. Mmm jag gillar verkligen det, kan knappt tro att det är jag som ska stå och laga mat där. Det är kul att välja allt själv. Jag var grym och städade jättemycket och organiserade allt så nu är vår klädkammare fylld med grejor men det är sorterat. Verktyg och allt skit är där inne nu och jag längtar tills jag får ut det igen så jag kan fylla stället med kläder.

Äntligen hemma med blodsockret i tårna gjorde jag lite nudlar med färska grönsaker, tittade på topmodel. Sen gick jag en runda till mammas jobb med Qing så han fick skälla på gamlingarna lite. Men när jag kom hem satte jag igång med städningen på vårt rum. Max kommer bli helt chokad när han ser vad jag gjort, packat, tvättat och dammsugit med vårt monster a.k.a sakura...

Imorgon drar vi till lägenheten igen och hjälper snickaren att göra klart vårt kök, och kankse hinner vi med att lägga lite golv.

Nu har jag gjort mig förtjänt av cola, choklad och chees balls med nachosmak. Gud kunde inte få nog av dem hemma hos klaudia så hennes polska vänner tror nog jag aldrig sett tilltugg..

well well...

Hemligheten

Moder teresa var lysande. Hon sa: "Jag kommer aldrig att gå på möten där man protesterar mot krig.
Men om du har ett fredsmöte, då vill jag gärna bli bjuden." Hon visste. Hon förstod Hemligheten.
Se vad hon manifesterade i världen.

Det är lysande...

Hjärnan

Ibland bara skenar den iväg och jag blir så trött. Egentligen vill jag bara sätta mig framför TVn och sätta på sex and the city, tillbaka lutad och enkelt. Men min hjärna vill inte. Den vill att jag ska stirra in i en vägg och tänka. Har jag så mycket att tänka på? Har den varit på stand by för länge? Har tiden hunnit ikapp mig? har min kropp stressat ner för första gången på länge så min hjärna kan ta över? Tur jag inte är en grubblare, det hade jag inte hunnit med, då hade jag fått knarka. NU ska jag iallafall byta om och gå upp med lite disk och fast att min hjärna vill något annat inta soffan och glo på TVn. 

Jag ska nog även läsa lite i min bok om hemligheten bara för att just nu är min hjärna kapabel till att läsa och förstå...

See you!


tankeverksamhet

Ibland sätter min annars väldigt slöa hjärna igång med att (hör och häpna) tänka. Då kör den igång för fulla muggar och jag blir helt slut. Idag sa jag återigen hejdå till Soffe, som jag gjort massor av gånger. Och det känns tufft så här i efterskott. Under själva farvälet känns det bara som ett vanligt hejdå. Men denna gång är det inte ett vanligt hejdå. För denna gång är det på riktigt, så klart kommer jag att träffa henne igen till sommaren, men då är hon bara på besök. Jag vet att hennes hjärta slår hårdare för USA, inte bara för The Guy utan för hela landet. Och vad kan jag göra mer än att vara lycklig för hennes skulle, att hon hittat det som hon letat efter. Självklart jättekul att ha en kompis i chicago som jag kan hälsa på, men jag gillar mer att ta en promenad med hunden och ta en sväng förbi. Men de svängarna förbi har blivit mycket mer specilla för varje gång för de har alltid inneburit ett farväl (men vi ses igen)

Hur det än blir så är jag glad att jag har Soffe i mitt liv och att jag har 1000 bilder (bokstavligt talat) som jag kan titta på och tänka på de stunderna vi haft tillsammans vissa är mindre klara(?) och vissa är glasklara. Vissa människor sätter spår i en och jag är glad att Soffe har satt spår i mig...

until next time mate...  S.Locke

image195

Best

image194jepp vi är som vi är... the best of the best

RSS 2.0