fredag igen?

Imorgon är det fredag och hur skönt ska det bli? Goodie! Jag står inte ut med mer barnskrik, det är tufft och mitt huvud väljer att banka från insidan ut så fort något barn bestämmer sig för att vara skitförbannat. Men nu är det helg. Skönt, ska tillbringa mycket av min tid på klubben med trevliga kursare och med doggen så klart. Nu ska jag samla ihop mina pinaler innan Max kliver in genom dörren.

Idag fick jag en massa piller av Camilla från hälsokostaffären. Massa som hon tyckte jag behövde och som jag sa till henne, nu behöver jag inte äta vanlig mat längre, jag kommer bli mätt på alla piller och speciellt små är de inte heller. Tur jag inte har pillerskräck.

Nu ska jag pussa på min vovve somn visade sig från sin bästa sida idag på klubben, lite väl taggad möjligtvis men men han kan ju kanalisera det rätt om jag sätter honom i arbete. Vilken hund jag har!


Over and out... fredag igen?


Innan brukshundklubben

 
Jag och Qing blöta och innan kursstart

Kommentarer
Postat av: Theodora

Tack så mycket, tycker jag också. (: Och förövrigt kan jag inte låta bli att kommentera denna bild på dig, du var ju riktigt söt! (:

2008-09-26 @ 13:37:19
URL: http://theodora.blogg.se/
Postat av: Alina

Oja! :) Ha en trevlig fredag!

2008-09-26 @ 13:50:03
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: Jaa, eller hur ? :)

2008-09-26 @ 14:02:06
URL: http://carkan.blogg.se/
Postat av: Linnéa

söta bilder :)

2008-09-26 @ 14:20:19
URL: http://hhemligast.blogg.se/
Postat av: sophie

Så långt ditt hår har blivit! Mitt växer som tur är sakta men säkert det med..nu kan jag sätta upp det i en liten totte.. mesta av det iaf :P

2008-09-26 @ 19:00:26
URL: http://ww.swefreebird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0