It´s all gone

Just nu gör jag lite av varje, men mest packar. För ihelgen ska jag till småland och träna hund hela helgen lång och dricka lite vin och träna lite hund och sola och ja ni förstår att detta är något som faller mig i smaken. Iha! Bilder från tisdagens kurs kommer upp i morgon. har goaste sovmorgonen och tänker uträtta en massa för nu ska jag käka tunnbrödsrulle och pussa på min underbara sambo.

Just det, jag har varit otrogen... jag har beställt körlektioner på en annan körskola. Nu jävlar blir det körkort av det...

Personalfest på balkongen


















People who glitter...

Vad heter ni? Jenny och Max
Hur träffades ni? Vi gick samma linje på gymnasiet 
Vad var ditt första intryck? så söt
Hur länge har ni varit tillsammans?snart 8år
När blev ni tillsammans? 010608             
Är ni förlovade?
Ja! 060608
Bor ni ihop? Ja, i vår fina trea :)
Har ni barn? Nej, hund
Har båda körkort? Max har och snart jag.
Isåfall, vem kör bäst? Jag så klart, eller? 
Kommer du ihåg er första kyss? Alltid!
Vem skrattar mest? Båda tror jag nog
Vem sa "Jag älskar dig" först? Han.
Vem är äldst? Jag
Vem fyller först på året? Jag.
Vem är längst? Max, men jag var längre än honom när vi träffades
Vem sjunger bäst? jag så klart ;)
Håller ni i handen på stan? Ibland
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nja, vi hade ju gått ett år i samma klass
Har ni någon speciell låt? Ja.
Har ni stora framtidsplaner? Massor, framtiden är underbar
Vem lagar bäst mat? Tillsammans lagar vi god mat
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? slappar, myser med varandra och hunden
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Oftast
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej, en kort bussresa bara
Blir ni lätt svartsjuka? Nej
Brukar ni bråka? Vi bråkar mycket mycket sällan
Har du slått till honom/henne någongång? Vi slåss ofta och ger varandra små tjuvnyp
Om du bara fick lova honom/henne en sak, vad skulle du lova då? att aldrig sluta älska honom.
Tror du att ni kommer leva resten av ert liv med varann, tänk nu inte på vad du vill just nu, utantänk på vad du tror kan vara möjligt? Det kommer vara vi föralltid, vi är ett team, bästa vänner och kärlekspar!
Ringer eller SMS:ar ni mest? Både och!
Vilken är det finaste med han/henne? att han älskar mig.
Brukar nån av er prata i sömnen? Jag har värsta kafferepet och vaknar ibland av mina egna vilda diskussioner
Hur långt skulle du kunna gå för honom/henne? Jag hade kunnat göra vad som helst, utom äta spenat
Det bästa minnet med han/hon? Det ögonblicket vi blev ett par.


that´s just great...

Det har varit en rikgti slappedag idag, har inte gjort mycket mer än städat undan efter personalfesten igår. Vi satt på min balkong och åt tacos, drack drinkar och massa vin. Det var mysigt, sedan hade vi disko i mitt vardagsrum. Vi kan vi!

Ser framemot kommande helg, då jag och Qing ska på läger och lära oss en massa samt bli fyllda med inspiration. Solen kommer givet vis vara på plats och färga mina kinder röd=)

you´re in latex

Photo Effects. Wanted 2

Well, now you know how I feel

För kärlekens skull...





Det är för oss solen går upp...

You know, it's so nice when it happens good.

Idag log jag efter körningen på körskolan, semestern är beviljad och solen skiner. Idag är det en bra dag!

Igår var jag med brukshundklubben och simmade på vårt toppmoderna djursjukhus. Max följde med som fotograf. Det bästa med det hela är att jag med min lilla mespudel tillbringade tiden där med bruksraserna och de gamla bruksmänniskorna. Fast att vi som människor är så olika så är vi så lika just i det forumet. Hund hund hund och massa skratt=)










Efter tre timmars ungänge med hundfolk så var jag nöjd och Qing med
Jag tackar!!!

the pig-man can take the bus

Update, jag slipper åka massa bussar och tåg med halva hemmet som packning. Pappan kör mig och ingen kan vara gladare än jag. Nu blir det sängen och seinfeld och mina två favoritkillar bredvid mig.

Jag ska på läger och jag är så glad för det minsann...

You got room for the pig-man...

Nu bara önskar jag att jag hade det där dumma körkortet, men istället sitter jag och kollar kollektivtrafik i Markaryd, finns det äns?

Idag ringde Martin från ängelholms brukshundklubb och sa att det fanns en plats ledig på hundlägert och fdå lydnad för min del. Jag blev jätteglad men insåg snabbt att vägen dit kunde bli problem. Hur ska jag ta mig dit dessutom så stänger jag på jobb den fredagen. Men som vanligt så vet jag att när jag vill något så kommer jag fixa det, så om det ska vara jag, Qing, träningsväska, packning, tygbur kamera med mera på bussen till Markaryd så kommer jag komma dit... Nu ska jag fundera vidare och sen ska jag lägga ut lite annonser på tradera...

Good for you, Jack!

Well, det är en underbar dag, kan tjata sönder det men det är verkligen underbart att solen skiner. Har varit ute och solat på gräset i en timme nu och det ger resultat...


Solplatsen på balkongen.

  


Qing valde att sola lite också, måste hålla magen brun inför tikarna i grannskapet=)

He knows how to read...

Underbara sol som lyser upp min dag.Gårdagen var underbar, älskade Sandra ringde och vi bestämde oss för att äta thaimat på kvarterskrogen och det var helt underbart gott och solen hängde på. Solen var även med när jag vaknade... lovely. har solat på balkongen och ska fortstätta med det, sen blir det utomhusläge som gäller för mig och hunden...

  

Gårdagen


Qing på balkongen idag! SOLEN!

The ocean called...

En välförtjänt ledighet är på intågande och jag ler. solen visar sig och vi ska ha påskfest på jobb. sen ska jag promenera längs stan hem och bara njuta. fyra dagars ledighet låter så underbart!

You can stuff your sorries in a sack, mister!

Det har varit en bra dag idag. På jobbet var det som vanligt, men vi skrattar och skämtar oss igenom dagen. Körlektionen gick över förväntan och Qing blev glad när jag kom hem. 1 timmes powerwalk med kopplet runt min mage fungerade utmärkt, sen vilade jag ögonen innan det var dags för träning på klubben. Träningen gick bra, Qing var som vanligt duktig och gjorde allt med glädje... Med Zamba fick jag kämpa tills svetten rann, men skam den som ger sig.



Han är en glad pudel!



I'm a man who respects a good coma...

Vilken underbar dag det blev om man bortser från nederlaget på jobb, man lär sig att hantera det och man blir tillsist likgiltig. Men som tur är som kommer det alltid en liten hand som sluter sig kring två av mina fingrar och när jag tittar ner ser jag det största leendet man kan se på en tvååring. Då smälter man och glömmer att en organisation kan bli skött så dåligt...

Men hur som helst så skiner solen och idag var lilla familjen (jag, qing och max) ute på en två timmars promenad och det var skönt, vi hann till och med att mata ankorna.








Nu blir det balkongen för att avnjuta solnedgången och kvällens första och sista glas pepsimax och så klart min stora och tunga lydnadsbok...

no soup for you..

Vaknade upp till en strålande dag. Solen skiner och jag tänker cykla med min fina nya cykel till jobb och hörlurarna kommer att spela underbar musik i mina öron. Hoppas bara inte jobbet är kaosartat som det ofta är nuförtiden.
Annars har dagen en långpromenad i skogen att erbjuda och det kommer bli skönt.


Solen är min vän!


Jag och den älskade pudlen roar oss på agilitybanan...

shouldn´t he say badbye...

Så där ja, nu kommer lite bilder upp från första kurstillfället. Solen sken som bara den och alla var på glatt humör.

De små bilderna är klickbara.

               



Min hund är min idol!


May I have one of those, madam

Jaa, solen är här och jag älskar det. Har varit ute större delan av dagen, både med jobb och privat. Gick på stranden med Qing medan Max klippte sig sedan blev det lite mat på mac donalds i solen innan jag skulle göra min andra synundersökning. Kom precis hem från skogen och det var härligt... Det är vår och det känns i varje liten del av kroppen...


Ska käka lite mat snart sedan blir det slingor i håret... nytt och fräscht och jätteblont.


Jag och Soffe i fredags, tänk vad en vän kan göra...
Håret är fint vågat av mina fina varmespolar...

he fights dirty...

Jag är inte dödssjuk, fick 100 piller och ska käka dem i två veckor sedan ska jag vara frisk, Hmm känner igen det och då tog det nästan 4 månader men jag litar på min kära Robban (läkaren)

Är uppe väldigt sent men har jobbat lite med materialet som ska användas på lydnadskursens första tillfälle på lördag, jag är laddad=)

Var ute med Qing i två timmar i solskenet och Qing träffade på en fin setter i hundhägnet och han sprang av sig och fick träna lite hundspråk...

Nu blir det sängen, får väcka resten av flocken som slocknat i soffan.



Haha, vilken näsa jag fick=)

RSS 2.0