It's like a sauna in here


Kalle på TV och spänning på golvet.

Så nog om julen, nu siktar vi på en fab nyår på balkongen


It's not a name. It's a number

Dag 10, detta hade jag på mig idag
Julafton outfit: inget extra bara mysigt...


Skjorta Vero moda, tröja HM med svart pudel på. Svarta jeans från HM och ett par ullstrumpor från HM


I miss the days when they made toys that could kill a kid

Jag har varit snäll i år,  julklapparna rullade in och jag log ikapp. Nära och kära var väldigt nöjda vilket gör det ännu bättre.


Det som inte syns på bild är Robynskivan som går varm i bilen, samt ett frostskydd som ligger på min framruta och en värmefilt som värmer mig skönt just nu, lite pengar och ett presentkort på Ullared.


De finaste chokladfärgade stövlarna, tack baby!


I want to be a pirate

Julbak och julmys, bara jag och Qing, Max jobbar några timmar till, men när han kommer hem är vi lediga tillsammans och det är härligt. Kan inte fatta att det är julafton imorgon, det ska bli mys.


Pepparkaks-cheesecake


Pimpad julgransstjärna..


Those are my everyday balloons


Jag kan inte fatta detta, men så är det, jag ska se och höra Cesar Millan (mannen som talar med hundar) Jag och Max kör en weekend thing. Flyg, hotell, shopping och Cesar Millan. Kan inte sluta le!!!


Okay. Thank you very much.

Dag 9 - min tro

Min tro, jag har ingen tro som involverar en gud, jag tror inte på gud eller adam och eva.

Jag tror att man skapar sin egen lycka, jag tror på the secret (hemligheten) Att man kan få, leva och känna precis vad man vill bara man vill riktigt mycket, lagen om attraktion. Väldigt kortfattat. Men jag tror inte på att den finns en menning med saker. Man hör ofta människor säga det när något tråkigt händer, som till exempel när det gick fel med huset vi budade på. Det var någon menning med det sa man då, jag tror det är ett sätt att lindra sin besvikelse. JAg tror man kan få vad man vill i livet bara man tror på det och verkligen lever ut det. Senast idag fick jag uppleva det. Jag ska få höra min största idol prata, jag ska se honom live, jag ska vara i samma rum som honom.
Min tro - The secret, googla det, köp böcker och få just det livet du vill ha!


A bird ran into my giant freak-head...


Maffiafest!


Oh, guess again, tubby

dag 8 - ett ögonblick

Finns många ögonblick men jag ska ta ett som betydde mycket för mig när jag var yngre.

Jag kom hem en kväll, pappa hade precis kommit hem från jobb och visade mig en bild på ARVINGARNA (mina dåtida idoler) JAg sa att jag ville klippa ut den och sätta upp den i mitt rum (10000 bilder på arvingarna i hela rummet). Men då säger pappa att jag inte behöver göra det för vi ska åka och se dem ikväll. De skulle nämligen spela på väla för att promota sin nya skiva. Iha, jag stod längst fram och var helt lyrisk. Efteråt köpte jag deras skiva, fick den signerad plus att jag lätt Casper skriva på min tröjarm, kan säga att den tröjan var välanvänd efter det.


Det var denna skiva jag köpte, men min har allas autografet på sig=)By the way, servisen stannar


Do you always stuff meat in your pocket

Uh, sometimes I use the sofa

Har spenderat några timmar i förrådet i källaren, sorterat, kastat, fixat och grejat. Massor med saker, möbler och kläder som ska säljas. Ska bland annat lägga ut en servis och en hajking väska på blocket idag. Servisen har min farmor målat, så visst det känns lite tråkigt att lägga ut den, men samtidigt tycker jag att någon som vill använda den ska ha den. För om jag hade sparat den hade den bara läggat nerpackad och varje gång man skulle behöva flytta lådan hade man tittat på den och sedan flyttat den. Jag har massor med saker som min farmor målat och jag har även en servis som jag fått av henne och farfar som vi använder vid finare tillställningar=)

Så mycket skit man samlar på sig, ska bli skönt att flytta för då ska allt sorteras. De som kommer till bakluckeloppisen till våren kommer inte att bli besvikna=)
It would be nice to care about someone

Dag 7 - Min bästa vän

Jag är rik, rik på vänner, inte på bekanta utan riktigt vänner, riktigt goa pålitliga och helt underbara vänner.
Vissa är jag längre ifrån än andra helt avståndsmässigt, vissa pratar man inte med på lång tid men när vi träffas känns det som vi setts dagen innan. Ibland kommer man nära en vän och det blir väldigt intensivt på ett bra sätt. Vissa känner mig väldigt bra, vet hur jag känner hur jag mår fast att jag inte ger sken av det.


Åsa: Min fina vän som bor i Våxtorp, vi har alltid så roligt tillsammans. Vi pratar om allt och precis när vi träffats och umgåtts så saknar jag henne extra mycket när hon lämnat mig. Vi har känt varandra sen mellanstadiet och vi kommer känna varandra hela livet. Ibland (läs ofta) skojar vi om oss som tanter.. Du är snäll å...


Nina: En relativt nyfunnen vän, dagen vi kom nära varandra var en sen natt i en stuga i småland (eller egentligen morgonen där på). Efter ett och annat glas för mycket sades det för mycket och saker misstolkades. Korten lades på bordet och sen dess har det alltid varit så. Vi är väldigt lika och tycker lika om mycket. Även om vi inte träffas så ofta som vi skulle velat så pratar vi ofta med varandra och planerar framtiden=) Vi hjälper varandra och försöker se det mesta positivt


Sandra: I vått och torrt. Ibland går det lång tid mellan samtalen ibland inte en timme. Vänner sedan första klass. Min fina vän, vi har alltid roligt tillsammans och kan hitta på konstiga saker, speciellt framåt små timmarna=) Har så många roliga minnen att jag sitter här och skrattar åt dem nu. Vilken vän jag har!


Sophie: Bor i Borlänge och jag saknar henne ibland så det känns i hjärtat. Jag och Soffe delar the secret tillsammans, vi puschar varandra och hjälper varandra att nå det vi vill i livet. Av Soffe får jag en enorm energi, tillsammans känns livet väldigt lätt och roligt. En klar inspirationskälla för mig.


Klaudia: Har bott utanför Sverige en väldigt lång tid, men när hon hälsar på i Sverige känns det som vi träffades dagen innan, även om vi har mycket att delge varandra kan en fika på stan handla om vardagen. Klaudia är en klok tjej som alltid kan se saker från en annan synvinkel. Hon gör mig glad.


Heidi: Min barndomsvän, det går så långt bak att våra föräldrar kände varandra innan vi ens var påtänkta. Heidi är en underbar person och fast att hon är äldre än mig känns hon som min lillasyster som jag vill beskydda. Heidi är en otrolig mamma och jag vet att den dagen jag blir mamma kommer hennes telefon gå varm med frågor om allt från hur mycket mat ungen ska ha till paniksamtal efter 50 sömnlösa dagar.

Mina fina vänner, självklart har jag en bästa vän till och det är mannen jag delar livet med, men jag tror det kommer en annan dag om det.

Jag älskar er


Man, that's some tart cider

Sitter och tittar igenom gamla bilder, letar efter bilder på lägenheten eftersom jag ska göra en fotobok av de bilderna. Det är så kul att kolla igenom gamla bilder för man hittar andra och blir både inspirerad och glad.

Bilder som följer: Jag och Qing tävlar i finalen på Bjuvs cupen i lydnads klass 2 det är 4 eller 5 domare som dömmer. (annars är det en) Ett litet smakprov på hur det är att tävla SM ;) One day!
I'm going home to spatula

Jag är slut, jättetrött. Helgen har gått i en naffs, lördagen spenderades i trimmet, sedan svidade jag om, Körde till Camilla för en team puccola middag. The secret, tävlingstankar och träningsideologier blandades med god mat och alkofritt vin. Vi hade det trevligt och jag kom inte i säng förrän 01:00. (sent nu för tiden) Vaknade vid nio och åkte med Qing till skogen medan max tvättade sin bil, vilket resulterade i att min bil tog oss till landet för pepparkaksbak och skogspromenad. Nu sitter jag med laptopen i knäet framför Beck. Har lagt in en annons på blocket med en massa studentlitteratur, känner att de är helt onödiga att bära runder på när vi ska flytta ett par gånger..

Nu, lite mango sen sängen...

Natti natti
Where are the cameras

Igår när jag kom hem efter Wallmanskvällen kröp jag ner i sängen, max sov redan eftersom han skulle upp väldigt tidigt. När jag har lagt mig till rätta, med mina händer under min kudde som vanligt känner jag Qing som bufflar bredvid mitt huvud för att få plats bakom mig. Mysigt! En sekund senare känner jag maxs hand som kryper under min kudde och tar fatt i min. Just då kände jag en sådan lycka, tänk att de två killarna som betyder mest i min värld ligger på varsin sida om mig och de ligger nära. Då kände jag mig väldigt lyckligt lottad...


Start with him

Dag 6 - Min dag Tar gårdagen den var roligare än denna dag:

06:20 Klockan ringer, frukost framför datorn, promenad med Qing i snön i 45 minuter, duschen, bilen till jobb.
09:00 Börjar jobba, Vi pysslar, trär klementinskal på ståltråd glittrar och hänger upp, vi gör julkort, sjunger luciasånger, äter, går ut efter maten och leker, jag går hem.
13:40 Hemma, plockar undan lite, tar med hunden på en promenad till bilpartner på berga där jag möter upp max, vi åker hem, fikar och sedan vilar vi oss lite.
18:15 Jag befinner mig på Wallmans i stan, jag är snygg som få och avnjuter tre rätters, två glas vin och njuter av schlagershowen.
00:00 I sängen...

Iha, upp i ottan idag för att göra ungefär samma sak dock inte Wallmans utan en kväll på stan med mannen...

Do over

Dag 01  - Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mitt husdjur
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mitt yrke
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Trust me, I know the look...

Dag 4 - Det här åt jag idag (mat) moving on...

Dag 5 - Vad är kärlek

Kärlek är allt...

Det är egentligen svårt att förklara för det är en obeskrivlig känsla som sker inom en. Kärlek sprids varje dag och det behöver inte vara mellan ett par, det kan vara mellan vänner, familj, främlingar, djur och saker.

Kärlek är att bli älskad oavsett hur man är, det är ingen som behöver förstå sig på en, man kan vara älskade endå.

Kärlek är dessutom ett fint ord. KÄRLEK kärlek KÄRlek kärLEK Kärlek kärlek KäRlEk kÄrLEk

All, everything that I understand, I understand only because I love


Here´s your Christmas card

Balsam för själen:


Andra advent


Julklappsinslagning


Julgran med tillhörande julklappar


PussNu fortsätter myset här hemma, ska göra några goda smörgåsar, ljusen är tända och livet är jävligt gött=)


RSS 2.0