I feel like my old self again

Dropar lite fler bilder från thailand:


Hotellrummet med vår pool


Phiphi island, viewpoint


Böckerna som lästes i thailand: Mötley crüe(the dirt), tio hundar och en katt, ego woman och hypnotisören.


Drink i baren och fem i rad.


imorgon ska vi besiktiga vårt hus och det känns som roligt att få vara i vårt hus i några timmar, drömma, fantisera och ställa tusen frågor... Efter det är det datorkurs på jobb och sedan racerbilen till klubben och en timmeskurs.


When someone is lying, is it true that their pants are actually on fire

Påsken är över och jag har verkligen tagit tillfället i akt att varva ner, ta vara på solen och varmen. Jag har inte gjort många knopp vilket har resulterat i en brunare kropp och en hund som själv aktiverat sig med diverse saker. Självklart har tiden spenderats med familjen på olika håll, tyvärr har även sjukhuset varit en plats som besökts och dit ska jag även imorgon för att hälsa på pappan min.

En hundvandring har även hunnits med, en mil i rovaröd, helt fantastiskt roligt.


Efter lite för mycket godis och alldeles för lite motion är det dags att ta tag i livet igen, målet om springtime 2012 ligger och gror, jag ska nog fan göra det...


Lilla familjen


She´s into it...

Den 1 Juli! Det är så nära men ändå så långt ifrån. Men visst känns det härligt att veta att något otroligt spännande och roligt väntar. Jag och Max, vi pratar väldigt mycket om vårt nya hus, så klart. Det är ett stort steg och vi är båda sugna på kreativiteten som väntar. Vi planerar det mesta, pratar om hur en dag i huset kan se ut, som om det skulle skilja sig från andra dagar. Vi pratar rutiner, livet och framtiden. Känns som man ska bli en bättre människa när man flyttar till huset, a new and improved me (us). Jag ska ha kakor i en fin kakburk, brickor till frukosten på helgerna (som äts i solen) städa en dag i veckan,dricka te och kaffe ur fina muggar, lösa korsord, läsa en massa böcker, ha lugn skön musik på låg volym. Jag ska även följa ett teveprogram och vara hemma mycket mer. Jag ska arbeta i min trädgård med trädgårdhandskar, cykla och handla mat, laga goda middagar med smakrikt rödvin, jag ska även vara otroligt snygg och pussas med min blivande man så ofta det bara går.... Ja, vi får se vart det hamnar när vi väl flyttar in, men mitt viktigaste mål är att jag ska ta vara på varje dag, vara lycklig och sprida kärlek. Jag ska även le mycket och bara vara glad och positiv.

Livet leker ju, play along...


why would jerry bring anything

Vårt kök, vårt nya kök, vårt nya fina kök. Vi behöver inte ändra eller göra om något i detta kök, det är renoverat 2010 och mycket finare i verkligheten. Jag är helt förtjust i mitt integrerade vinställ (som inte syns på bilden) kylen och frysen (som inte heller syns på bilden). Det finna skafferiet (som inte heller syns på bilden), åh det är så otroligt välplanerat och modernt. Fläkten är i tonat glas vilket är supersnyggt. Jag är kär och med vår inredning kommer det bli som en dröm...vår dröm...


this is so ****ing good

Lite mer=)

Fina bokbox=)

Till badrummet

Till mina smycken

Telåda

Lattemuggen

Hissgardiner


Imorgon kan man säga: imorgon är det fredag. Nu blir det sängen med två trötta killar,I want a Papaya King hot dog

Mera inredning kommer lastat. Lite shabby chic/lantligt inspirerat. En härlig blandning av allt jag gillar=)   :


 
Mycket av det jag hittar kan jag inte lägga in i bloggen eftersom blogg.se inte stödjer alla bildformat. Men jag ska bjuda på lite mer en annan dag. Jag börjar bli trött efter en arbetsdag plus personalmöte och långpromenad med Qing och Max. Kan ni gissa vad vi pratade om - - - - HUSET =)


Yo yo Ma

Att sitta vid datorn är så mycket roligare nu när man kan surfa in på den ena inredningssidan efter den andra, att gör en lista till sin 27års dag har nog aldrig varit lättare. Här är ett axplock av allt jag vill inreda mitt nya hem med:

Mycket mycket mer har jag hittat men man måste ju börja någonstans när man ska inreda om ett hem=)


That's just what I need... more kissing

Väggtexter är ett måste, men inte för många så ens hus känns som en bok=)
Men jag gillar ord och menningar som kan inspirera en eller berättar lite mer om oss som bor i huset.

Dessa är ett måste:


Jag älskar vin och hur fint hade inte detta varit i köket?


Ted Gärdestads fina ord i låten För kärlekens skull, det var även denna text som fanns med i vår förlovningsannons. Max gillar den men jag gillar denna bättre:


Sen är denna väggtext ett måste i hallen:


Sen finns det massor som man kan använda i tvättstugan/grovköket/grovingången. Till exempel vit och kulörtvätt, 40grader 60grader, allt för att förenkla tvättningen. Mama Mia vad det ska bli kul att fixa med allt detta...

The delicate genius has a policy

Allt handlar om vårt hus nu, allt (nästan) vi pratar om handlar om vårt hus. Inredning, staket, en vägg som ska rivas, golv som ska läggas och väggar som ska målas. Eftersom vi var duktiga och sålde av en massa möbler innan vi flyttade till vinden så har vi inte mycket kvar. Det vi har kommer inte heller passa i huset, men allt är en fråga om pengar och man kan inte köpa allt när man lagt in 15% plus lagfart och pantbrev direkt in i huset. Men det känns även skönt att bo in sig och köpa lite efter hand. Vi har en stor inköpslista och vissa saker "måste" vi köpa direkt. Som till exempel:
Sovrumsinredning:Åhh, så fint det kommer att bli, serien aspelund från ikea som är lite gammalvitt kan man säga. Färgen på väggarna är inte bestämmt än och inte heller golvet men det lutar åt något som ser lite äldre ut.

I´m possible

Jag (vi) har blivit med hus.

Och det känns nästan som en dröm, allt vi vill ha i ett hus finns i detta hus eller finns möjlighet att skapa. Det är bättre en bra och vi är så nöjda. Den första Juli flyttar vi in.

Första gången vi såg huset kändes det rätt, vi sov på saken några dagar, åkte på en andra visning och förälskelsen var ett faktum. Några dagars vånda om vårt bud skulle accepteras men så i måndags fick jag samtalet jag väntat på. Huset är ert, alla papper är påskrivna och självklart ska en besiktning genomföras men det kommer gå galant.

Åh, ett helt hus att inreda, förnya, måla och lägga lite golv här och där. Men vi kommer skynda långsamt, njuta av planeringen och av varandra.

Tänk vi har blivit med hus...

Nu blir det sängen efter en helg i rasande tempo, hundträning, kurs, fest och bakluckeloppis.... Imorgon väntar nya utmaningar...


RSS 2.0