I know how to press those buttons, buddy

Hej bloggen!

Jag har varit upptagen med livet och allt vad det innebär en lång stund men nu är jag här igen, för ett litet tag i allafall.

Året har börjat otroligt bra, fast att jag just nu känner att jag skulle vilja ligga på en strand i Thailand än sitta här och titta ut på snön och människor med tjocka jackor. Men det kan jag glömma, jag har större åtagande här i sverige istället. Kanske om några år ligger jag där och njuter lite extra över livets mirakel.

Idag jobbar Max så det är jag och Qing som ska hitta på något tillsammans, men innan vi ger oss ut på äventyr ska vi (läs jag, hunden ligger på favoritfilten och nannar) vika all rentvätt, tömma diskmaskinen och plocka undan mina saker som ligger lite här och var i huset. Då blir mannen glad.

Qingen har ryckt sin fjärde klo i onsdags och jag är så imponerad över hans sätt att tackla det, en sådan glädje och lycka han visar och förmedlar gör att man bara kan bli inspirerad när saker känns tungt. Han är en kämpe och med skorna på utomhus är han samma glada lilla skit som han alltid varit.

Nu--spotify på högsta volym, här ska det paras ihop strumpor


Julen kom och julen gick

Min högsta önskan denna jul var att bara sitta och ta det lugnt efter en häktisk och stressad termin på jobb. Bara sitta, äta, njuta och bara vara. Så blev det!  
  
 

Julklapparna var över all förväntan och används och kommer användas flitigt ♥


2012 ♥

Nytt år nya friska tag och en massa nya möjligheter samt utmaningar!
Första inlägget år 2012 och första inlägget på länge. Borde egentligen göra en summering av 2011, men jag väntar ett tag till.

Ville bara komma in och säga hej och skriva att livet tickar på och just nu är det jäkligt bra. Det är guld och gröna skogar som en väldigt trevlig kvinna sa till mig en dag när jag behövde höra det som mest.


Vet ni! Jag återkommer, hunden ska rastas och tänderna ska borstas, imorgon väntar en barnfri dag på Hais.

Bilden som pryder framsidan på min nya allmanacka. Vi två! Som Max sa en dag: Det är du och jag untill the bitter end. Så är det. Du och jag! ♥


RSS 2.0