Bebisstatus: levererad

Bebisen är här! Det finaste! Filippa Lily Viola. 3980g 52cm och föddes den 18 augusti, klockan 01:16 såg hon dagens (operationssalens) ljus. Med hjälp av kejsarsnitt tog hon sig ut. Em bild på vårt mirakel hade gjort sig fint nu men vår laptop har kraschat och det finns inga bilder på Mr iPad. Men jag kan försäkra er om att hon är det finaste ni sett;) söt som socker och helt fantastisk på alla sätt och vis. 
 
Svar på den vanligaste frågan (får ni sova på nätterna) ja, det får vi. Vår prinsessa sover 4-6 timmar i sträck, ammas somnar om och sover några timmar till, ammas och kan somna om igen eller morgonmysa med pappan. 
 
Filippa är som vi redan viste sen i magen en bestämd tjej som är tydlig med vad hon vill och inte vill. Är hon pigg ska hon underhållas, är hon trött vill hon sova och då sover hon ordentligt och länge. Är hon hungrig ska hon ha mat nu annars bli hon arg som ett bi. Om hon är överstrött så lär man få veta det och då får man kämpa med att vyssa, tröstamma, gunga runder i hela huset och svettas, för jäklar vad en arg krabat kan alstra värme.
 
Nu sover det lilla elementet på mitt bröst och snart ska vi alla fyra inta sängen. Det är extremt mysigt att samsova hela vår lilla familj.
 
Återkommer snart med bilder och annat smått och gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0