Lyckligt ovetande

Qing ligger vid mina fötter lycklig och ovetande om vilka äventyr vi ska ta oss an idag. Vi ska åka buss ner till stan, där jag förhoppningsvis kan hämta ut mitt idkort (borde varit körkort, i know men 2009, ni vet)  Sen blir det tåg till metropolen Bjuv för att hälsa på familjem sandberg-krook. Och sedan blir det kalas för David som fyller 7 år idag. Jag om min hund together forever liksom....

Jepp, vi hörs senare, ska faktiskt ta med kameran och ta lite bilder på min och Qings dag!Qingen och ankis!!!

Sovrumsfix

När vi renoverade så inriktade vi oss bara på att bli klara med allt. Så nu i efterhan är man sugen på att ta han om detaljerna och mysfaktorerna.
Sådär ja, nu kan man ligga i sängen och kolla på favoritserierna.
Jag och Max klarade dessutom att få upp allt på väggarna utan att göra slut 5 ggr=)

i-landsproblem nr1

Jag har inte plats i min garderob längre, jag flyttar runder allt för att upptäcka att nej, det finns inte mer plats. Hur mycket kan man hänga i garderoben innan stängerna ger vika? Jag tror jag kan svara på det inom kort. Men jag försöker verkligen att sortera och göra mig av med det jag tror att jag inte längre vill ha men jag vill ha allt nu. Jag har sorterat nog!

Jaja, jag ska fortsätta med att trycka in saker och hänga upp saker ett tag till sen ska jag visa vårt genomförda projekt i sovrummet...


mellandags rea

Mellandags rean är för galningar. Jag ska inte säga något jag var också på väla under de jobbigaste timmarna igår och idag. Men igår tog priset, jag blev sjuk av allt stressande, trängade och köande. Kom hem och låg i soffan hela kvällen och knaprade alvedon, mådde pyton. Men idag var det bättre och vi gav oss ut i djunglen igen, men endast för att köpa sådant som inte var på rea. I de köerna stod ingen=)

Jag ska visa mina inköp imorgon, men nu ska jag visa Qings nya lyxbädd

1200 kronor fattigare men en glad hund är värt allt. Jag och Max spenderade lite av kvällen genom att bara titta på Qing i sin nya bädd...
Nu får till och med Rune nallebkörn plats i bädden med Qing...

god morgon

Shit, två dagar i rad som jag gått upp så hä sent, inte alls bra, har dessutom ont i huvudet. Men men, jag ska börja dagen endå. Ska först och främst plocka undad våra julklappar som ligger på hela köksbordet. Sedan blir det promenix med den lilla svarta saken. Idag är det kritvitt överallt men inte pågrund av snö utan frost och jag älskar det. Qing får ha lite extra på sig så han inte fryser när vi går ut...

Ses sen, ska på mellandags rean och shoppa loss lite=)

Juldagen

Idag är det den dagen då man ska sitta och mysa med sina julklappar och det är precis vad jag och Max gör, en liten puss hinner vi med lite då och då.

Här kommer lite bilder från gårdagens spektakel...


Finanskrisen har inte nått oss, eller jo på sätt och vis, bilen var ju för liten


Jag höll noga koll på julklapparna=)


Juldagen bjöd på hästpromenad, jag försökte lära Busterbus att gå fot, gick sådär.


Brr, det var lite kallt men jag har en julklapp på huvudet ett pudelpannband...

Hoppas ni haft en riktigt god jul, nu ska jag pussa lite på max och tacka honom för mina fina julklappar!!

god morgon julafton

idag vaknade man och det var julafton. väldigt konstigt. Max stack och jobbade redan 6 imorse men slutar redan 12 och då ska jag befinna mig hos min bror och fixat med lite julklappar och innan dess ska jag städat upp, packat våra väskor för övernattningen på landet och så ska jag plcoak fram de kläder jag ska förgylla julafton med.

Men vi har ett stort i-landsproblem, vi vet inte hur vi ska får plats med alla julklapparna i vår lilla bil...

Det står påsar med julklappar överallt, det är som MAx sa igår: Nu när man är vuxen är det lika roligt att ge som att få, och det stämmer bra det.

   

Självklart gjorde vi egna julkort och skickade runt till nära och kära, gissa vem som prydde dem:Vi var populära i år och fick många julkort:Ha en riktigt god jul, för nu har jag lite och göra innan jag börjar promenaden in till stan med den lilla svarta och krylliga=)

dan före...

Imorgon är det julafton, kan knappt tro det. Ska snart bege mig till bussem som tar mig till jobb. Sista dagen innan två veckors semester. Ska bli skönt att inte ha något planerat på två veckor.

JAg är grymt nyfiken på mina paket och jag kommer vara upptagen efter julklapps utdelningen med att öppna beundra och njuta... naj nu kurrar magen för mycket måste käka något nu och ska lyssna på lite soft musik...

haj då!

Qing är min bästa julklapp, fast att ja redan har honom=)

Läst i arkivet

Satt och läste lite i min blogg och blev påmind om tiden när jag var sjuk. När jag hade ont i de flesta leder och doktorn visste inte vad det var. Men fast att jag vissa morgnar inte kunna resa mig från sängen för egen maskin, inte kunde ta på mig strumpor eller hålla Qings koppel i höger hand eller gå upp och ner från trappor utan att det gjorde ont i alla leder som böjdes så var jag jäkligt positiv. Jag höll humöret upp och när jag läser min blogg så ser jag att många inlägg börjar med: Det är en underbar dag. Även folk i min närvaro påpekar att jag var positiv fast att tabletterna gjorde mig trött och när de slutade verka var det kört, men man lärde sig medicinera så man slapp den värsta värken. Självklart fanns det de få gångerna då jag bröt ihop och Max fick bygga upp mig igen som den underbara person han är. Vad hände? Jag blev frisk och fortfarande kan jag sitta i soffan och tittar på mina fötter och tänker i en 100 dels sekund att jag inte vill röra dem för det skulle bara göra ont, men sen kommer jag på: jag är ju frisk.

En frisk människa har 100 önskningar men en sjuk människa har bara en... att bli frisk...

Tankens kraft tar en långt, väldigt långt!

Min förebild

Jag har en förebild, jag har aldrig haft någon som jag verkligen sett upp till och imponerats av. Men nu har jag och inte helt otippat så är det Cesar Millan. Inte bara för att han är en grym hundpsykolog och mer där till utan för han är en inspirations källa. En person med massa positiv energi och som är en can-do-person (kan göra människa) inte en jag ska försöka människa. Han ger mig massa inspiration, glädje och vilja. Han kom till USA med målet att bli den bästa hundtränaren i USA och vad hände. Han lyckades! Mitt mål är att bli som honom, en inspirations källa, en person som kan förmedla positiv energi och en god pedagog. Ett annat mål är att bli en bra hundtränare,, jag vill träna hundar  och förare i lydnad jag vill träna människor att leva med sina hundar i en positiv harmoni. Jag vill att människor ska se på sina hundar ur samma perspektiv som mig. Jag har mina mål och redan idag uppstod en händelse och jag känner att jag ska agera på den... Som the secret, ACT ON IT...Så tack Cesar för allt du förmedlar genom rutan och dina böcker...

Lägenheten!

Några före och efter bilder på lägenheten, nu så här på kvällskvisten


Före, två ingångar och inte så fint, Självkalrt ser man lite utav Qing


Efter, allt är nytt och fint!


Badkar som inte var så fint och tog alldeles för mycket plats

Det blev mycket bättre med en duschkabin och en fylld tvättkorg=)


Gästtoan innan vi rev ut allt...

I like

Nu är det dags att hoppa i säng, ska ju faktiskt jobba två dagar till innan jag har två veckors semester. Eftersom jag är webbredaktör på jobbet så kommer jag mest sitta och fila på förskolans hemsida... gött mos!


Natti natti!

packleader

Min farfar är den ultimata flockledaren, och detta har han blivit helt utan någon tanke på det. Eftersom min farfar är näst in till blind och har varit det ett bra tag så hade vi alltid Qing i koppel när vi hälsade på honom när han var valp. Han har aldrig hälsat på farfar och när farfar kom för nära Qing så drog vi bort Qing i kopplet för att farfar inte skulle trampa på honom. Detta har lett till att Qing aldrig springer fram och hälsar på farfar utan viftar på svansen på håll. När farfar kommer för nära så flyttar Qing sig själv och ger farfar bra med utrymme.

Det är kul att se när farfar och pappa kommer in genom dörren springer han fram till pappa men hälsar inte på farfar. Farfar är en grym flockledare, omedvetet.

Coolt va!?

Pudelflocken en kall vinterdag på klubben.

En vanlig dag på jobbet

En vanlig dag på jobbet, thank god it´s friday


God Kväll!

Jag tror jag kan sitta och sova nu, jag är lite nannig!

Dagen har varit helt ok. Mycket bajs på jobbet, ibland blir det så när man jobabr med småskitar (dubbel bemärkelse) Men det är bara på med handskar och koppla bort luktsinnet. Det resulterade i en nytvättad nakenfis, mamman fick komma med kläder till ungen Det är inte alltid lätt att komma ihåg extra kläder på förskolan. Men självklart har dagen även bjudit på massa kramar och gyllene ögonblick=)

Har även köpt lite mer julklappar på bland annat lagerhaus. Det finns inget stopp, hoppas tomten tycker jag varit snäll i år. Jag har gjort mitt bästa!

Eftersom internet har nått ut till de djupaste skogarna så tänkte jag i detta inlägg bjuda på extra många bilder...

Ja, alltså det blir ju bilder på mig, vem annars, kanske hunden... Och kanske men bara kanske han jag lever med också.


You talking to me?

 
Imorgon kommer soffe hem och gör mig extra glad=) 
  
Jag är bra på luftgitarr

Qing saknar sin Akita men inte lika mycket som jag saknar matten


När Aikta var valp fick Qing helt plötsligt ge med sig helt och hållet!

Klaudia kommer hem på onsdag och gör mig extra glad


Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for


Kissing kissing

Ja, nu blir det sängen, natti natti

a list

Jag gör allt för att slippa städa undan...

Har du pojkvän/flickvän? Jepp, världens bästa Max
Är du kär? Alltid
Hur tidigt stiger du upp? Olika eftersom jag jobbar olika tider, men vid sju, tidigare ibland och senare ibland
Vem/vilka vet mest om dig?  Max, och mina vänner
Gillar du att slåss? Nej, men ibland har man lust att smälla till folk, dryga jävlar

Vad ska du göra ikväll? Jag SKA atäda undan innan max kommer hem, jag jobbar bäst under press

När var du senast full? Hemma hos Nina, hon med camphunden=)
Har du utländska föräldrar?  Nej
Var har du ont?  Ingenstans
Är du bra på att måla? Väggar eller?
Vem kramade du senast? Max
Vad längtar du till? Julafton
Vad heter dina husdjur?  äuhm Qing
Har du körkort? Nej, men snart, snart, snart

Favoritgodis? Allt socker
Morgon- eller nattmänniska? Både och
Sparare eller slösare? Slösare, men säg inget till Max

Har du några homosexuella vänner? Nej

Bio eller promenad? Promenad med hunden och bio med kärleken
Är du kittlig? Nej, och då provar ingen

Rädd för insekter? Jag håller mig lugn vid möten
Anser du att du är stark? Ja, varför inte


med mera

Ja nu sitter man här vid datorn fast att jag egentligen borde avsluta städningen, men jag är orkar inte. Jag tycker att jag varit så duktig och dammsugit, köpt julklappar till Max. Han kommer bli så nöjd, hoppas jag=) Qing har varit hemma själv utan att klättra i granen. greeeat. Imorgon är det jobb, men den 23 december går jag på två veckors semester. O Yeah, för det är jag värd. Och när jag kommer tillbaka så står det en ny inskolning och väntar på mig=)

Nu måste jag stoppa undan dammsugaren, stääa in mina nya fina kristallglas, champagneglas! Sedan måste jag gömma en påse så max inte ser var jag köpt en julklapp...


Ser ut som jag och Qng kör lite freestyle, men så är inte fallet jag jobbar bort tugget på apporten. Jag har ju en vittringsapport i handen. Tänk så skönt att ha en hobby (ett liv) som handlar om den lilla svarta skiten..

-1 grad

När det är kallt ute blir Qing helt spattig och kan knappt stå still, han blir som en valp. Men vi körde igång tävlingen och gud vad roligt det är att tävla, jag mår så bra på planen och glad blir jag efteråt. Qing bjöd på många skratt och tävlingsledaren sa gång på gång hur trevligt det såg ut. Men trevligt lär inte ta en till lydnadsklass 3 men kul hade vi. Qing sprang in i rutan helt perfekt och det var länge sedan han gjorde det på tävling...

När vi kom hem vilade vi lite och sedan slog vi in resten av julklapparna, bild på granen kommer självklart sen.

Highnose

Så, nu ska jag ut med hunden och sedan bär det av till Höganäs för nya äventyr med vovven!

Igår ar jag uppe med tuppen, eller nä, jag tror inte tuppen var upp då äns. Men klockan ringde 4:20. Tänk att det kommer den göra varannan fredag. Pju. Orka?

Så nu är rissifruttin i magen och understället är på... Det är kallt att träna hund!Igår slog vi in julklappar så det stänkte om det. Qing försökte smyga och se vad som var till honom

Pudel

Ska upp satans tidigt imorgon, ska ta bussen redan 05:15. Ha, så tänk på mig om ni råkar vakna då!Just nu:
Svarta leggings och min puma, oj förlåt pudeltröja....Snart Criminal minds på TV.

Yo

Ska strax göra lite mat till mannen som ligger och vilar sig efter en tuff jobbvecka. Imorgon är han ledig och då ska vi köpa julgran när jag slutat jobba...


Slänger snart in en bild på mig just nu men den stationära datorn har ingen cam...

casual wednesday


Idag såg jag ut så här på jobbet
Mysbyxor
ticha
och kofta

Ibland måste man bara få vara, jag orkade inte anstränga mig när jag klev ur sängen.

Dagen har varit bra än så länge. Hämtade upp Qing som varit hos pudelflickorna idag och tog en promenad genom Pålsjöskogen och det var uppskattat av den lilla svarta. Han sprang runder med sina pinnar och tyckte att det var ett bra inslag i vardagen.

Snart blir det middag, spagetti med köttfärsssås och sedan blir det självklart lite bonde söker fru=)

Brun utan sol innan sägdax, vägrar lägga mig i solarium och riskera mitt liv...

.

Some things got to give!

Trillade ner i en dal men jag jobbar på att hitta närmaste stege och jag hoppas att sömn gör susen, fast att jag inte är trött.  Men den lilla energi jag hade är borta, försvann på en sekund och likadant mina fina grundtankar om hunduppfostran. Vet inte vad som tog över!

Jag har inte mer att skriva, vill bara gömma mig någonstans. Jag väntar in morgondagen istället, det kommer bli en bra dag... Snart helg!

Nu intar jag sängen med wannebe pitbullen och med mannen.

Imorgon ska hunden dreneras på energi, någongång måste den ta slut.In the eye of a tiger
klubben

Nu har jag fixat en avancerad bana i rallylydnad så jag kan med gottt samvete bege mig till brukshundklubben. Ska dit lite tidigare för att träna lydnad med hundskrället. Min mysiga kille delade kudde med mig när vi låg och vilade oss innan i sängen.

Ses kankse innan jag somnar sött...

lyxhustru

Sitter hemma vid köksbordet och väntar på att mannen ska komma hem. Jag slutade 12:30 idag vilket är underbart skönt, gör det restan av veckan. Tog bussen hem till mamma och pappa och hämtade Qing och sedan promenerade vi hem i duggregn. Nu börja jag jag bli lite smått trött, så jag tänkte lägga mig framför TVn och mysa till det med doggen. Max jobbar till 15 men skulle sedan uträtta lite äranden, julklappsinhandling=)
Så ser jag ut just nu....

Ser ni våra fina tapeter i köket, jag älskar dem.

en kvinnas charm

Nu har jag pussat lite på mannen och övertygat honom om att Mac Donalds är den bästa maten ikväll oc han gav vika. Han vill dock ha kebab men ändå. Han är så snäll.

Sitter och kollar på Miami Ink och jag bir sugen på att skaffa andra tatueringen. Som min tatuerare sa: när ses vi igen?
Men jag vet inte riktigt vad jag vill tatuera men jag vet nog var, Men än så länge får jag vänta och bestämma mig för vad jag vill ha förevigt på min kropp.
Het som grötJustin är endast het i musikvideos, annars är han rätt alldaglig...

personalfest

Jag har fått tillbaka rösten rätt så bra efter att varit och festat med kollegorna. Vi hade kul och gud vet hur många gånger vi åkte fram och tillbaka på sundet eftersom vi åt och hade det trevligt. Hittade en krok i danmark och kul var det där. När jag komer hem var jag helt slut somnade som en stock och vaknade med en ickebefinnade röst. Great, skulle ha rallylydnad kurs för några ekipage och det gick bra fast att jag lät som en målbrottstonåring.

Idag har det varit lungt, sov till halv tio och sedan avr det mysfrukost med tända ljus och gott bröd och pålägg. Sen anlände Max 8åriga lillebror och nu sitter de klistrade framför xboxet, fast att det skiljer 16 år så är de på samma nivå just nu. Söt=)


Fest med vännerna i sommras

I ♥ U

A list

Sötast: Qing
Älsklingsmat: Det jag lagar

Rädd för: mörker

Egenskaper: oftast glad och bjuder du mig på mat så äter jag med glädje

Framtidplaner: Massor, självklart ligger körkort och allmänlydnadsinstruktör nära till hands

Favorit färg: brun och grått

Älskar att: träna och tävla min hund, sitta i soffan tätt intill och spendera kvalitetstid med kompisar

Hatar att: vara nummer två

Saknar: min farmor

Gillar att: äta godis och lyssna på min ipod 

Det första på morgonen: pussar Qing som ligger tätt intill

Det sista på dagen: pussar mannen och hunden

Daglig rutin: rasta hunden

Favorit drink: melondrinkar och passion, de jag gör själv!

Husdjur: Doggen 

Vill helst slippa: sjukdomar

Mest nöjd med: mitt liv, blivit exakt som jag velat (the secret) 

Vidrigaste: djurplågeri i alla former

Finaste: Mina vänner som alltid finns där och som jag älskar. Självklart är Max det finaste

Behöver just nu: hostmedicin

Tacksam för: för allt och alla som finns i mitt liv

Dansar till: Allt med en bra takt i=)


Torsdag

Dagen har spenderats i ryggläge, har varit hemma från jobb för att ta igen mig efter allt hostande. Plus att jag gärna vill gå til jobb imorgon, imorgon är det fredag och vi har planeringsmöte hela dagen och sedan på kvällen blir det tura med personalen. Därför vill jag vara lite piggare och så.

Därför har det inte hänt så mycket här hemma. Qing snodde en smörgås från mig idag när jag gick in i sängen Smörgåsen låg på soffbordet och qing slukade den direkt. Sen sov han gott med mig  sängen.

Nu ska jag ut med Qing och möta upp Max som slutar jobba om två minuter. Sen ska jag in  duschen och efter det ska jag spruta hela mig med brun utan sol. Jag är vit som ett spöke och det ser inte så trevligt ut.


Jag ser lite bekymrad ut, men jag var nog glad=)

Resultat

Inte så bra bilder men resultatet blev bättre än jag hoppades, så jag är nöjd.

SLINGOR

Så, nu ska jag göra lite slingor i mitt hår, lite blonda och lite bruna. Så det blir för mig att klippa folie och fylla på med tålamod, sedan berger jag mig till badrummet och sätter igång med hela processen.

Det kan ju inte bra värre som min kompis klaudia en gång sa till mig när jag skulle till frisören... Tack för den sweetheart.


Nu blir det före och efterbild...

RSS 2.0