By request

Ja! Nu kommer en del smickrande bilder på mig och mina arbetskamrater när vi festade till det.

Titta och njut:


Det är inte bara jag som håller på så när jag är onykter.

 
Alla är inte lika entusiastiska som jag,

 
Före

Efter:
 
I bilen påväg hem efter att vi blivit nekade starksprit i baren, lägg märke till mitt hawaiihalsband (?)

BabyAch!

When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella


Form!

Smöra och bröa en form, visst låter det konstigt?



Go go tallie

It´s your birthday!

Japp! Idag blir jag 24år och jag tror detta blir min sista födelsedag vill inte fylla 25 så resten av åren kommer jag att fylla 24, 24, 24 ja och så vidare! Igår bakade jag som en galning och ska fortsätta idag för idag är det kalas.

Nu ska jag ta på Qing regnkläder sen ska vi ut i regnet.



How 'bout a round of applause?

Standing ovation!

Idag var det en underbar dag på klubben. Qing visade sig från sin bästa sida och han var laddad och rolig. Han är bäst!


Vittringsapportering. Qing ska med hjälpa av nosen hitta den pinnen som jag haft i mina händer någon minut, De andra pinnarna är vittringsfria, alltså luktar inte människa. Självklart klarar Qing det.




Sändande till ruta. Jag står 10 meter ifrån och skickar Qing i in i rutan, för att få tio poäng får man använda två kommandoord (rutan, stanna) Hunden ska stå med alla tassar inom rutan och det ska gå fort fram till rutan och när jag skriker stanna ska han stanna ögonblickligen. Som ni ser: Qing är bäst!


Linförighet (fotgående)

   

Inkallning med ställande. Jag kallar in Qing och när jag säger stanna eller visar med handtecken ska Qing stanna omedelbart. Qing kan!

Nu är det sängen som gäller! 


Forever...



...and ever you stay in my heart!

Qing i avel?

Har man en fin hund så har man=) Jag känner mig så stolt att det finns kennlar som kan tänka sig att använda Qing i avel. Idag fick jag en förfrågan och ikväll ska jag lämna mitt svar. Jag har pratat med min underbara uppfödare och hon ser inga problem med att jag låter honom paras. Men det finns en del som jag måste tänka på, inte bara när det gäller Qing men även tiken.

Efter att pratat lite med Max har jag (vi) bestämt att denna gång kommer inte Qing gå i avel. Jag har mycket som står på spel just nu. Just nu går det jättebra med lydnaden och Qing har börjat visa såna framsteg på lydnadsplanen och verkligen blivit säkrare på sig själv. Jag tror inte jag orkar ta tag i samma problem igen ifall han skulle få för sig att "klättra" eftersom efter parning kan det vara ett "problem". De tusenlappar jag hade tjänat är inte värt konflikter med Qing. Men självklart vill jag att hans fina sidor ska finns i framtiden. Men man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda, han kan nog jucka lika bra om några år.



Måndag... Igen?

Jepp, nu sitter man här igen och det är måndag igen. Solen skiner så det var lättare att komma upp. Släckte lampan väldigt sent för jag läste värsta spännande boken - Körkortsboken. Snart ska jag väcka Max för han ska vara så snäll och köra mig till jobbet. Han är så go!

Detta kommer bli en bra vecka och efter denna vecka är det bara två veckor till semestern.

Take a bow!!!



Världens finaste!

å regnet det bara öser ner

Men som man säger: Efter regn kommer solsken, MEN det hjälper sällan dem som blivit våta.

Det mysiga med regn är att man kan sitta på sin inglasade balkong och njuta av köttfärssoppa, vitlöksbröd och lite vin. En helt underbar avslutning på långhelgen. Mmm, livet kan vara riktigt häligt ibland och speciellt när man fått ordning och reda i sin garderob...


             
 Före:                                Efter:                           Före:                          Efter:


Garderoben efter rensningen



Soppan som snart ska avnjutas



En dag i regnet

Regnet verkligen öser ner men jag och två kompisar har bestämt oss för att åka till skogen och äta brunch. Och så lär det bli. Det finns regnkläder både till mig och till doggen. Så det är inga problem. haha men grejen är att det öser ner, inget småstänk. Men iskogen måste det ju vara bättre, right?


Bara lördag idag, underbart!

Ses!

Med glädje

Jag kan med glädje berätta att jag är frisk. Efter ett samtal med min homie Robban (min doktor) så är jag nu frisk. Proverna visade vad han och alla de andra doktorerna trodde (efter månaders gissningar). Så nu är jag frisk och jag känner mig friskare än någnosin. Jag kan röra min kropp obehindrat och jag kan göra det utan smärta någonstans. Jag är frisk och varje gång jag gör något som skulle gjort ont innan så blir jag glad och tackar (the secret) för att jag är frisk.

Så tack!


Världens bästa Qing




You make me feel good!

Pick och pack

Nu tar jag mitt pick och pack och beger mig till mötesplatsen där jag ska träffa camillis och eventuellt sandra och sen blir de destination brukshundklubben. Skönt att komma dit en solig kväll som denna och göra det man tycker är roligast nämligen träna sin hund, hjälpa andra och ungås med likasinnade. Qing har inte varit där sen pälsen åkte av så jag hoppas ingen skrattar åt mitt lilla troll...

På återsende...

Love!

Ett djurs kärlek är föralltid


lite OFF

Jag känner mig lite off och rastlös. Imorgon påbörjas en ny vecka och för ovanlighetens skulle är den inte full bokad med massor av saker och det gör mig lite stressad. Vad ska jag hitta på? En sak är säker jag måste till klubben och träna med Qing eftersom vi kommer att tävla i framtiden. Sen vet jag inte mer, vad händer mer? Jag måste ringa upp folk och bestämma massa saker annars blir jag galen, jag ska väl inte abra sitta hemma och glo på TVn då dör jag.

JA, nu ska jag tvätta av golven här hemma och sen ska jag sortera något någonstans. Jag måste ju göra något hela tiden...


Tydligen håller jag på så här när jag är onykter

Uppe med tuppen

Kunde sovit betydligt längre eftersom jag börjar halv tio idag. Men jag måste ut med Qing som ska vara själv hemma idag. Igår anmälde jag mig till Bjuvscupen, två tävlingar på en helg, kan bara gå bra. Nu ska jag och Qing ha en massa kul innan tävlingen och vi ska ha roligt inne på planen och när vi har det så kommer det resultera i fina poäng=)

NU ska jag snart ut med den lilla svarta saken!

Godäe

Kommit hem efter en runda på väla, Max shoppade och jag var smakråd. Köpte lite saker till jobbet istället. Man måste ju spendera på något sätt.

Ska snart röra ihop lite kykcling och jordnöttssås med vattenkastanjer och paprika. Mmm låter smarrigt och jag är grymt hungrig. Ikväll händer inget vilket känns skönt, ska sitta bredvid och belysa Max om mina tankar kring fotbolls EM. IT sucks och jag tror på fullt allvar att Turkiet ska vinna i år. you never know


Förändring

Qing har genomgått en större förändring idag. Pälsen är borta, detta för att underlätta för mig och Qing. Qing har börjat bada i havet. Det har han inte gillat innan, men nu tycker han det är roligt att jaga pinnar. Så idag åkte pälsen av. Så nu kommer det bli lättare att göra vid honom efter ett dopp i det blå. vilket är skönt både för mig och Qing. Till vintern kommer jag låte pälsen växa ut igen. För jag är fortfarande lite chockad över att QIng inte ahr någon päls längre.


Bilder:






 
qing frös lite sen, hela han hade varit under vatten i jakt på pinnen!


Om bakfoten


Ännu en

Ännu en helt underbar dag! Solen skiner och värmer huden helt fantastiskt skönt. Idag ska jag och MAx ta båtarna över sundet till Helsingör och strosa runder i solen. Äta något gott och njuta av att vi finns. Senare ikväll blir det antagligen hundbadet med DINGEN. Han tycker att värmen är rätt ok. Igår hade han det hur skönt som helst på landet. Han njöt av att gå runder fritt och rulla sig i gräset, vilket resulterade i ögoninflamation av allt gräs han fick in i ögat, men det stör inte honom. Då och då sprutade vi honom med vattenslangen och det gillade han.







Qing blev riktigt kryllig efteråt=)

Landet

Nu drar jag, Max och Qing till landet och njuter av det fina vädret. Kommer nog stanna där hela dagen hos maxs pappa och njuta och Qing bara älskar at vara där. Med alla katter, hönr och hästar. Myckat att jaga=)


Wio!


None
Qing i rutan på landet ♥

Kärlek ♥

Det är mycket kärlek i luften! Sommaren är här och folk går och blir kära. Det är så mysigt, kärlek är speciellt. Särkilt om man har den där riktiga kärleken. Många jag känner och pratat med frågar ofta om det inte är tråkigt att jag haft samma kille i sju år. Men vill du aldrig träffa någon ny? Det är speciellt killar som ställer den frågan. Men Nej så är det inte, vad då någon ny? Någon från en sen lördagsnatt som man kan dra hem och sedan dagen efter hoppas går hem fort som fan. Nä, jag är inte sugen på det. DET känns tråkigt och meningslöst.

Tänk att efter sju år så pirrar det fortfarande i magen och man längtar efter honom när han jobbar. Tänk det! Tänk att känlsorna bara blir större och större och det bubblar i magen av lycka. Det är spännande och långt ifrån tråkigt!


Spaninen för några år sedan

Jag bjuder!

Jag bjuder på Qing!


Uppdatering

Det var ett tag sedan jag uppdaterade men jag har inte haft så mycket att skriva om. Tävlingen med Qing gick inte som jag ville, varför? Det vet man aldrig, Qing var seg och det gick knappt att busa upp honom med bollen (!) Men men! igår på träninge var han på G och pigg och glad. Så jag ska snart anmäla mig till fler tävlingar och så ska vi klara det.

Jag mår bättre än på länge, var hos doktorn i fredags och han meddelade att han hade haft 95000 patienter och att han bara två gånger innan sagt att han inte vet vad det är jag har. Trevlig helg tänkte jag men han kallade in andra läkare som klämde och kände på mina ben, ett jäkla kackel och de bestämde att jag hade streptokoker i kroppen och lederna, Oki! pencilinkur och jag mår faktiskt mycket bättre. Så nu håller jag tummarna att jag blir frisk.

Var hos doktorn idag och tog blodprov och det var ju en katastrof, hon fick sticka mig i bägge armarna och jag bölade som ett barn och slutade tydligen andas så sköterskan fick säga till mig. Ja, men det var nog sista gången på länge som de tar blod från mig, har ju knappt nått kvar snart, allt som de tar hela tiden

Nu ska jag in och pussas med kärleken som sitter i soffan och äter knäckebröd, han är så snygg!


lista

DAGENS VILL HA: Choklad och sommarskor
DAGENS KLÄDSEL: Svarta shorts och rosa linne
DAGENS SMINK: Inget, hade bara gråtit bort det hos doktorn. (grätt som en barn med papperskorgen i handen, ifall jag skulle kräka)
DAGENS FRISYR:. En enda röra, slutat bry mig, nytvättat med dust it i och håret blir galet=)
DAGENS HÄNDELSE: Att gå morgonrundan utan smärta
DAGENS LÅT: Mmmbop
DAGENS PLANER: Lämna Qing och cykla hem min cykel
DAGENS SAKNAD: Har en ständig saknad efter kompisar runt om i världen
DAGENS DUMMASTE: bokföring...
DAGENS SJUKA: skulle vilja skriva ett namn men jag hoppar över det i tron om att alla vet vem jag stör mig på.
DAGENS DROG: detox
DAGENS ROLIGASTE: Filmen från personalfesten
DAGENS FAVORIT: Qing
DAGENS KÖP: Inget, men jag ville köpa choklad
DAGENS GODIS: chips och choklad hos mamma
DAGENS HUMÖR: Glad och snart frisk 
DAGENS ORD: Du är duktig, det sa sköterskan till mig

Bra ändå

Det gick inte som det skulle idag, vi vann inte. Jag bröt, vilket känns väldigt snopet. För Qing är bäst! Men jag tänker inte gå in på det närmare eftersom jag inte vill gynna de tankarna. Utan jag driver tankarna till min och maxs stundande 7 års dag. Något måste vi hitta på och eftersom nästa helg är en lång helg så kan vi nog komma på något att göra. En liten minisemester!

Nu ska jag dra igång lite musik och städa upp lite och senare ikväll blir det grillning med Sandra och Akita.

Ska pussa på min hund lite först=)

long time no see

Idag smäller det!


image351
image352
image353


RSS 2.0