Rubrik?

Idag var syskonskaran samlad hemma hos Telly för att röja. På fredag flyttar hans flickvän ner och hon skulle nog uppskatta lite plats för sina saker. Så vi kastade och jag tömde min kista på saker bland annat min fina servis som jag fått av min farmor och farfar. Den gjorde sig fin i vårt kök i vetrinskåpen. Har även pysslar med garderoberna här hemma och nu är jag installerad i den lilla walk-in garderoben och Max har fått Pax garderoben. Mina byxor hänger dock kvar men det är bara för att det är en speciell byxhängare som man så fancy kan dra ut. Så där får mina byxor plats. Har ju endast 18 par jeans som jag använder just nu.

Käkade nudlar och paprika nyss och panacotta till efterrätt, mmm det var nice!

Imorgon ska jag bege mig till körskolan för att fixa nya körtider och sen ska jag till Telly och fortsätta röja. Jag älskar att kasta saker, det är befriande...

image288
Jag och mina bröder, doin our thing!

uppdragsdialog

Sitter på jobb och ungarna sover. Ska snart sätta mig ner och skriva lite inför mitt medarbetar samtal med chefen. Klockan nio imorgon sitter jag på hennes kontor och pratar om det mesta!

Idag känns det som en bra dag, jag har knappt ont i min kropp och jag har inte käkat för många piller. Det går framåt. Idag ska jag fixa lite med våra garderober. Jag ska nämligen överta vår lilla walk-in medan Max ska få den andra Pax garderoben. Inte mer än rättvist, jag har mer kläder och det är jag som lagt ner timmar på att måla allt vitt. Det kommer bli så bra. Sugen på att organisera och så ska jag dammsuga, Max erbjöd sig men jag gör hellre det själv, då blir det ordentligt gjort.


PS. Solen skiner och jag är inte så störd över snön...

image225

stans coolats

Jag tycker det är så tufft när man träffar på killar som tydligen kan skalla motspelare på fotbollsplanen och vara stentuffa. Jag tycker det är så kul när man träffar dem på läkarstationen, där sitter de och håller sin farmors hand och presenterar en så fint. Stans coolaste. Fast egentligen vet jag ju att de inte är så coola, men klart man kan spela, man kankse vinner nått på det... Men hur cool man än är så tar man sin farmor hit och dit, man håller hennes hand och man presenterar sina kompisar för henne. Det är COOLT!

Klubben

Kvällens träning med Qingen gick jättebra. Jag är nöjd med hans framsteg. Idag provade vi något som kallades 9-träning. 9 olika steg uppdelat i tre omgångar. Först var både jag och Qing förvirrade och jag tyckte inte det fungerade men sen så blev vi bägge glatt överraskade. Absolut något att träna efter ger hunden bra självförtorende och gör att den kommer ihåg vad man gör. Genom att i varje omgång göra det så lätt som möjligt för hunden en gång. Låter bra. Nu ska jag koka lite te och göra lite smarriga mackor och sätta mig framför tvn. Har som vanligt ingen koll på vad som visas men nått ska man väl hitta. Ska först träna Qing på att vara själv lite.


image287
pittbull qing

Klubben

Kvällens träning med Qingen gick jättebra. Jag är nöjd med hans framsteg. Idag provade vi något som kallades 9-träning. 9 olika steg uppdelat i tre omgångar. Först var både jag och Qing förvirrade och jag tyckte inte det fungerade men sen så blev vi bägge glatt överraskade. Absolut något att träna efter ger hunden bra självförtorende och gör att den kommer ihåg vad man gör. Genom att i varje omgång göra det så lätt som möjligt för hunden en gång. Låter bra. Nu ska jag koka lite te och göra lite smarriga mackor och sätta mig framför tvn. Har som vanligt ingen koll på vad som visas men nått ska man väl hitta. Ska först träna Qing på att vara själv lite.


image287
pittbull qing

Invalido

Ja, nu har hela helsingborgs lassarett känt på mina ben och de verkar eniga. Fick också göra en lungrönten, det händet nått spännande nästan varje dag. Eftersom jag har ont i mina leder så får jag knapra piller, helt ok. Det värsta är nog att jag är allergisk mot... hör och häpna... MIG SJÄLV! (Jag och människor) NÅgot i min kropp reagerar på något annat i min kropp. Det kommer att försvinna och det kommer att bli värre innan det blir bättre. Yeay!! Skönt att det ska försvinna iallafall, dessutom är det synd om mig när mina ben är rödflammiga.

Ja! så var det med det, solen skiner ju och kvällen bjuder på träning på klubben. Man måste ligga på topp om man ska vinna massa priser och komma etta lite varstans som är mitt stora mål i livet!!!!

Date!

Just det! Qings tjej kommer över och ska spendera natten ajajaj...

Promenad

Idag var det dags för pudelpromenad igen och det gillar Qing, jag hade däremot svårt att ta mig ur sängen. Ska uppsöka läkare igen för svullnaden och verken. Måste ju hända nått snart! Jag har kommit på att jag är trött på mänskligheten, fan vad folk kan vara tröttsamma. Med Qing har jag kommit fram till att han får klara sig själv, jag har tröttnat på att springa efter och skälla på honom när han gör något han inte får. Han får ta konsekvenserna själv, kommer han inte på min inkallning. Sorry! Ja, man kommer dit när man försökt allt. Plus att jag inte kan springa med svullna fotleder. Trött på folk också som ska ha så jävla mycket att säga om uppfostran när det gäller hundar. Det är så lätt att säga något när man ser en hund göra något för man vet inte vad som ligger bakom, vad som hänt innan och hur hunden är i vanliga fall. Jag är trött, så trött på det, folk som tittar snett och ger kommentarer om hur illa jag behandlar min hund. Jag behandlar inte min hund illa, jag uppfostrar honom. Ingen vet hur det är att ha en hund som min för jag känner honom bäst och för att jag inte ska gräva ner mig i negativa händelser så låter jag de nu passera och ja jag tar tag i min hund så han skriker. Men det konstiga är att när hans hundkompisar drar runt honom i pälsen så säger han inte ett knyst (dramaQing).


image279

      
Jag har börjat tänka i nya banor och Qing får verkligen hålla sig på matten. Det är slut på fjanterier, och jag ska säga att jag är jäkligty stolt över hur han blivit än så länge...

Glad Påsk

image278

Qing önskar Glad Påsk!


Klinker

Ja! Har varit och kollat på klinker till toan nu och fotat det jag tyckte var fint så får vi se vad det blir! Om lite mer än en timme kommer Max hem från jobbet och då tänker jag att här skulle se lite bättre ut, soperna skulle vara i soprummet och en tvättdag skulle vara utsedd. Ja och jag ska träna hunden på att vara själv.

By the way

image276

Han är hetast just nu med no u hang up

Glad påsk

Orginell rubrik!

Nu ska Qing ut och kissa med mera sen kommer mamma, pappa och bror och hämtar mig så ska vi ut och kolla på klinker. Ska bli kul för jag och Max måste betämma oss för nått nu och eftersom vi inte kan göra det tillsammans på hela nästa vecka på grund av arbetstider så får jag fota de jag tycker är snygga så får vi välja sen. Allt går att fixa!

Tack för samtalet från Malaysia och längtar till en trevlig Måndag med Påsa!!!


image275
Baja Päron

toa vid datorn

Det står en toa precis vid datorn och som tur är så är den oanvänd=)

Den ska snart placeras på den lilla toan för där händer det saker nu. Efter påsken kommer det att kaklas där inne, vis ka bara ha klinker på golvet och på väggen bakom toaletten de andra väggarna har blivit kvastade igår och mönstret blev oregelbundet vilket avr skitsnyggt...


skitväder

Det är blött ute idag!

image272


Ledig

Känns väldigt konstigt att jag sitter här en fredagsförmiddag. jag brukar annars vara på jobbet och leka pajas. Fredagar är speciella på en förskola, iallafall där jag jobbar. DÅ gör vi något extra Fredagsmys, disco, spännande saga, tittar på film eller något annat mysigt och ibland bjuds det på popcorn=) Men idag sitter jag vid datorn med en trött Qing vid fötterna. Känss bra men som sagt lite konstig. Ska snart ta en pilla mot värken (värsta tanten) och sen ska jag ut med Qing. Undra vad denna dag har att bjuda på...


image271
QIng gillar sin Divan

promenad

Måste ge mig ut på en promenad med Qing men känner mig inte alls sugen. Ska fixa lite bra låtar på ipoden sen beger jag mig. Mina fotleder och höfter gör lite ont men ikväll ska jag få ta en tablett till och då går det över. Fast att jag är ledig i fyra dagar framöver känner jag mig inte glad och det är väl konstigt. Vaknade iallafall på det bästa sättet. Med Qing tätt in till och snarkandes. Då belv jag lycklig, han blöta nos mot min hals, han är så go. Det är därför jag väljer att gå ut för att han är så go, inte för att jag själv vill det.

dagens outfit

image270

Jeans: Wrangler (Swedala outlet)
Tshirt: Gina Tricot
Kofta: Gina tricot
Skor: Vita från skopunkten

tisdagens shopping

I tisdags så var jag och Max i Svedala på Swedala outlet. Det var rätt ok där. Massa Jeans var där i olika kända märken och nedsatta minst 40%. Den sortens shopping gillade jag. Men eftersom jag inte kan fylla min garderob med endast jeans så blev det ett par och annat smått och gott..

    


1. Ett par wrangler stuprörsjeans
2. Ett smycksskrin
3. Liten väska
4. Coola örhänge
5. En väska till som jag köpte på Gina tricot

blod!

Ja, efter ett moget övervägande så begav jag mig till doktorn idag. Har haft ont i fotlederna, knäna, höfterna och svanken ett tag och igår fick jag nog. Och det låter ju inte så bra heller. Men jag fick en tid till doktorn och när jag var där så fick man så klart vänta en massa, men underbara kolleger som man har så ställer de upp. Det första doktorn ber mig är att ta av mig byxorna, så där stod jag i färgglada trosor med gitarrer på och orakade ben (det är vinter=päls) Men faktum är att jag knappt har något hår på benen och det jag har är blont (avundsjuka?) Han konstaterade att det kunde vara två saker och för att vara säker var jag tvungen att ta ett blodprov i armen. Ja ha, ångesten kokade inom mig och jag började andas mer än man behöver. Men jag gick dit satte mig i stolen och sen bröt jag ihop. Ja, jag satt och bölade som ett litet barn medan sköterskan stack mig. Men hon var snäll, hämtade vatten och papper till mig. Men det visade sig att jag antagligen hade ett virus som ger inflammation i kroppen. Det är väldigt ovanligt och jag var deras första fall. Men det kunde även vara något annat, så svullnade jag mer och blev flammig så skulle jag komma in direkt för då skulle de röntga mina lungor. Han sa att det var lite spännande, jag såg inte spänningen i det hela utan undrade egentligen vilket som var mest pinsamt; att stå i gitarrtrosor eller böla som ett barn när man ska ta blodprov.

Dagen håller iallafall på att sluta bra för jag har tre kinderägg som ska ätas upp av mig!!!

Björn Gustafsson

lite överdriven  kanske, det har gjorde i globen var faktiskt inte så kul. Han hade ett skämt och körde på det länge, beatboxen, man dansen var ju ok och dikten lite krystad. Sorry men jag tyckte inte att han var rolig i lördags och det tror jag många håller med om, men eftersom han är så överdriven just nu och alla bara älskar honom så tror jag många har svårt att erkänna det. Faktum är att han kommer nog försvinna inom kort, han har gjort sina pausunderhållningar och kommer sitta med lite i parlamenten, time out med mera och köra samma skämt ett tag fram över. Sen är han glömd! SÅ han får väl passa på att njuta ett tag och supa sig ordentligt full, han verkar behöva det...


hemsida

Qings sida är nu klar, så slå ett öga på den och njut av den enkla designen. Ni får så klart klick på Qing för att komma just till hans sida
!

känd blogg

Enligt stina-lee krävs det att man är snygg om man ska nå toppen, ja det är sorligt men sant. Alla som känner mig vet att jag vill bli bäst i allt (seriösa saker) och eftersom jag tycker bloggandet är så seriöst som det kan bli så tänker jag nu lägga upp en rad egopics där jag är skitsnygg och ni ska älska det och skicka mig till bloggtoppen (eller hur var det nu?).

image257
Det är jag till höger

image259
Det är jag till vänster, ja jag har kläder på mig

image260

image261

image262


done!

Tävling

Just nu är jag med i en tävling om 150kr på http://www.crazyshop.se/ och detta sker på denna blogg Var med och tävla du med..

Måndag igen!

Återigen är det Måndag och vilken Måndag det blev (är) På jobbet 7:30 får jag reda på att det är kris på jobbet så jag och två andra vikarier fick  vara på en avdelning som inte ens är min avdelning. Men vad gör man inte för sitt jobb. Det var lite tufft eftersom vi tvingades in av snöstorm, tydligen vet inte föräldrar vad kläder efter väder är. Jag har mest pratat i telefon för att försöka få ihop morgondagen på jobbet och när jag gick hem så såg det ut att fungera men då får inget annat hända till imorgon. Dagens jobb det där...

Lagom trött i huvudet så ringde Max och sa att jobbet på den lilla toan var i gång, så vi begav oss ut för att titta på klinker att ha på golvet och på väggen bakom toaletten. På de tre andra väggarna ska vi måla, antagligen med vit våtrumsfärg. Vi hittade ett klinker som vi tyckte var snyggt men vi måste kolla på de flesta ställena annars kasnke vi ångrar oss. Hittade även en snygg vaskmöbel som var slut förtillfället.

Nu, har jag och Max slumrat till TVn och han spelar på sitt xbox och jag ska göra klart Qings hemsida. Snart ska vi väl laga lite mat också. Potatismos och stekt kassler. Me like!!!

Jag är bäst på mitt jobb och jag älskar det!!!

image255

almost done

JA! Nu har jag ästan städat klart. Max är i huset och passar hundarna vilket som sjukt lägligt, innan dammsugaren åkte fram. Men han tog med sig Qing så han slipper springa och gömma sig hele tiden. Mesen är rädd för dammsugaren. Men nu är det klart så jag ska tvätta av dammsugaren och sen ska den in på sin plats igen. Sen blir det massa småplock och en runda med Qingen när han kommer tillbaka. Nu tror jag att golev torkat så jag kan fortsätta. Jag är bäst på att städa....


image254

MMmm vältränad på stranden i spanien. I`ll be back

Suprice

Charlotte Perrelli vann, ingen överraskning. DET visste jag att hon skulle göra men någon isbjörn vid namn Knut har jag ingen aning om. Tydligen JÄTTEkänd. Men eftersom han inte rör sig i innekretsarna så har jag ingen aning om vem han är.

Knut stod bakom en knut och slog en knut, då kom Knuts mamma ut och sa Knut vad gör du? Jag knyter en knut sa Knut och knöt knuten som redan var knuten....

Nu ska jag fixa lite dippa och sen intar jag soffan med en trött hund och en snygg man...
image253
I miss you

glasögon

Jag vill ha nya glasögon men det är en stor sak liksom. De jag har tar jag inte på mig mer, styrkan i dem stämmer inte så jag behöver göra en ny synundrsökning. Idag var vi och kollade på glasögon och jag fastnade för dessa godingar...

image252

I like!!!

Väntan

Nu är frågan om jag väntar på Max eller inte. Han slutar 23 men skulle kanske jobba över, to bad för mig för jag saknar honom men bra för honom och hans lönekonto (älskade delar på ALLT) Vet inte vad morgondagen bjuder på men jag vill använda mitt presentkort som jag så sött fick av Max i veckan tillsammans med en blomma och ett fint kort med väl valda ord. Det stod inte jag älskar dig men hela gesten betyder men än så. Frågan jag ställer mig är om jag ska ta mig in i duschen eller om jag ska ta duschen till mig (?) Jag har blivit lat och orkar inte ta mig till duschen och enda anledningen till att jag vill duscha är för att jag ätit pizza och känner mig fettig i ansiktet och i magen. Men om Max slutar 23 så har jag ungefär en halvtimme på mig att duscha och defat myself. hmmm frågan är om jag orkar!!

Vad tror ni?


image251


Om ni undrar hur vår duschkabion ser ut så ser den inte ut som på bilden men nästa. Vår har genomskinligaglasväggar istället för svarta väggar. Men annars stämmer det nog rätt bra...

fredag igen!

Hann inte reflektera över att det var fredag föränn en kollega efter mötet idag sa trevlig helg! Shit är det fredag vad har jag missat vad hände med måndag, tisdag, onsdag och torsdag? Tiden rullar men det är väl lika bra det, hade kanske varit sämre om den stod still...

För ett par dagar sedan satta sig några tanter nära mig i bussen, de skulle till väla och shoppa. Och de var stylade till tänderna. Och där satt de och snackade, fnittrade och pratade lite skit om andra. Och då kom jag på att vara tant är som att vara som man är nu fast med grått permanentat hår, läppstift på tänderna och en parfym som påminner om banansmaken man får hos tandläkaren. Coolt!!!

Egentligen är jag och Qing jättetrötta men vi vill bägga vara vakna när vår sugerdaddy kommer hem!

Väntar

Nu väntar jag bara på att Max ska komma hem så jag kan krypa upp i hans famn och tacka honom ännu en gång för att han är som han är och att han bara är min.

image250

Havet emellan

När man går in på facebook, jag vet jag är en tragisk person som har facebook, men jag har ingen tävling om hur många kompisar jag har. Jag använder det för att ha kontakt med mina tjejer runt om i världen... Men idag gick jag in och hade fått mail och ibland så blir man helt tagen. Tankar, saknad tacksamhet. men framförallt saknad. Jag hade gjort mycket för en promenad i skogen och en flaska vin. Men än så länge så sparar vi det i våra tankar. På något sätt så är det lycka... och framför allt KÄRLEK!

image249

Diamant

Idag är det en rättså vanlig dag, lite trist väder men det måste det ju vara ibland så man kan uppskatta solsken. Potatisen står på spisen och jag börjar tvivla på att det är en bra tid att äta middag nu, me jag gillar potatis och fiskpinnar. Jag har dessutom träningsverk både här och där så lite mat vid denna tid skadar nog inte ändå.

Idag på jobbet var det jobbigt, massa gnäll och massa förklaringar och otacksamhet blandat med noll tillit. Ibland kan föräldrar vara väldigt jobbiga. Men de vill väl bara sitt barns bästa, fast att man ibland tvivlar och sätter sina egna behov i första rummet. Ja, det är en del av jobbet och det är tur man har hand om deras barn och inte föräldrarna för då hade det varit ett mentalsjukhus=)

Om man skulle ta och steka lite fikspinnar lagom till halv 11...


solen

Det började med regn men ser ut att sluta i solsken. Dagen på jobbet var nog ungefär likadan. Massa vikarier för folk är på kurs och sedan var andra hemma för sjukt barn. Men allt löser sig! Lite kräk i papperskorgen är ingen fara så länge det hamnar där i och att sluta en halvtimme tidigare säger man inte nej till. Ska promenera genom stan hem med Qing och sen intar vi soffan tillsammans med carrie, samatha, miranda och charlotte. Låter som en bra eftermiddag. Sen blir det promenad med Dingen igen och step basic för mig.

Måndag here i come (am)

image181

duschen

Nu ska jag in i duschen och bli som ny, Qing får följa med och ligga på golvet.

Köket

        

En massa förebilder på köket som fanns i lägenheten när vi köpte den

Efterbilder:

        

bortse från fingeravtrycken på kyl och frys och att det inte är färdigmålat ovanför skåpen.

Qingen

image243
Qing låg på schaslongen och hajade på The Poodles...

Still the oneWhen I first saw you, I saw love
And the first time you touched me, I felt love
And after all this time, you're still the one I love

Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We might've took the long way
We knew we'd get there some day

They said "I'll bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together, still going strong

You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnightBara för att jag och Max firade 6 år och 9 månader igår

barndom

Så nu har jag rört om i mina barndoms saker och faktiskt kastat det mesta. Vet inte ens om jag vill ha barn själv och även om det blir en unge så kommer h*n inte att leka med mina saker. Men jag sparade vissa saker. Så snart är jag klar med allt hemma hos mamma och pappa och då får jag ta tag i sakerna hemma hos min bror. Har ju saker utstationerade i hela helsingborg. Hur det nu gick till.

Idag är det en sådan slapp dag, vädret suger och nu har det mörknat, Max började jobba två så han är inte hemma än på några timmar. Men trots att det är mörkt och blött så ska jag och Qing ge oss ut på en promenad. Min fina kille, han har verkligen varit en myspudel idag och hela helgen. I veckan ska han i badet och bli vårfin. För nu lägger jag ner vintern och kör vår. Idag blir det spa, skrub, peeling, inpackingar och utpacknigar med mera sen ska jag dränka mig i brun utan sol så ingen mistar mig för albino. Ska beställa tid hos frisören och fixa färg i håret och klippa lite till. OBS=)

Bjuder på lite bilder från lördagen på landet..
image240


image238

image239

image241

image242andra chansen

Andra helvetet. Va fan hände. Sibel liksom, hon ser ut som en blek fisk. Förjävla ful klänning men ok hon kan sjunga men sorry det räcker inte långt.  Blä. Vad hände med Ola, gillar inte honom annars men hans kläder var coola. Har svårt med ljushåriga killar, han ser ut som en sminkad bög men låten svängde. Carola borde inte vara med ändå, det räcker med perelli, en diva förmycket...

nu:
tvmys

nästa vecka

nu är träningen för nästa vecka upplagd. Eftersom Max jobbar kväll så har jag hur mycket tid som helst och den tiden tänker jag spendera på gymet. Beach 2008 here i come. Måste dock ut med Qing i någon timme innan för att han ska vara lite trött när han ska vara själv men det är ju inget negativt.

Qing ligger just nu på mattan vid datorstolen och är helt slut efter 3,5 timmar på landet med sin tjej. Han älskar att vara där och det ser man på honom han njuter. Bilder kommer upp sen på kärleksparet. Det var ett helt underbart väder så även jag passade på att njuta av at vara ute. Helt underbart, behövdes för att ladda om batterierna...


Lördagskvällen bjuder på lite annat än ris och provviva vilket gårdagen gjorde....

image237
Me like, resturang på mallorca

tvätt, städ m.m.

Precis slängt i två tvättar (20kr) och ska om 45 minuter hänga upp det. Tills dess ska jag städa till tonerna av Britney Spears. Städar bra till henne men tror att jag ska fixa blackout så jag får lite nya låtar med henne. När jag var nere i tvättstugan så hann Qing tugga sönder mina skosnören på stövlarna. Mina fina stövlar. Vad är det för hund jag har? Nästa gång jag sticker ska jag lägga fram en tröja till honom som han kan gosa med istället för att tugga på skosnören, knashund...

image236

nattisch

Nu är det sängdags. Max är och kissar Qing i busvädret och jag ska spara allt jag gjort i dreamweaver. Blev riktigt nöjd och det är inte alls avancerat, lite streck och endast vit bakgrund. Hoppas att solen skiner imorgon när jag ska upp. Ska promenera en lång runda med Qing innan jobbet.

jepp jepp natti natti!!

lydnadsrosett

pudelklubbens hemsida hittar man mig för att jag och Qing fixade LP1 förra året. creds till oss

image235


Design

Ja sedär! Nu har jag haft en massa tid att tänka och det är dags att ta tag i saker och slutföra dem.  Vill se lite resultat. Så nu ger jag järnet med det mesta. Jag älskar min fritid och därför tänker jag fylla den med allt som jag tycker är värt att fylla den med...


Ska påbörja en makeover på Qings hemsida, där är förmycket bilder och rörigt just nu. Ska hålla det enkelt, mycket enkelt men lite fint ändå!

image234

ArkivetUtredning pågår!

Sju

Inte är det konstigt att det 2007 blev ett så bra år. För sjuan fanns med vilket varit min tursiffra sen jag var sju år. Hade den på tröjan när jag lirade basket som en gud och den gör sig ständigt påmind.

Idag träffade jag Åsa och vilken lycka, vilken vänskap. Finns alltid kvar fast att vi inte träffas ofta och man vet var man har varandra och man vet att vi alltid finns. Det är vänskap, vi pratade så mycket att jag har lite ont i halsen och hade hon inte varit tvungen att köra så hade vi nog suttit på parkeringen än och pratat om livet. Jag känner mig lycklig.

Jag har våfflat mitt hår och tydligen enligt andra bloggar och modetidningar så är det inne igen. Var det någonsin ute? Jag använder min våffeltång som jag fått av mina bröder i julklapp när jag var 7. Still going strong, den bästa jag har.

Max sitter med röda ögon framför tvn och tittar på fotboll med laptopen i knäet och spelar fotbollsspelet. Han känner sig trött. konstigt, därför ska jag laga middag åt honom. Det minsta jag kan göra för honom.

Hanson spelas ute i köket och jag anländer snart med en massa energi, energi som bara äns vänner kan ge en!!

Qing vs Chelsea

Mamma och pappa har jämfört och kollat och är så nyfikna på Chelsea. Det tyckte att dessa jämförningarna var bäst, så sorry Svenne du får tyvärr vara med min ointressanta blogg...

image232


image233

RSS 2.0