Godmorgon!

varit uppe ett tag men surfat runder, har börja älska söndagsmorrnar mer och mer. Ska snart ut med QIng och röja upp lite för sedan kommer Camilla med bullar, lite försnack och frukost på den nyinredda balkongen och sedan blir det hundträning. I like...


Hmm Qing vill kissa, haj!

image350

God kväll, sverige

Nu sitter jag här vid datorn efter en långrunda förbi mamma och pappa samt svärföräldrarna. Känns bra och Qing busade loss i trädgården med de andra hundarna.

Sitter och väntar på Max som slutar om en halvtimme, längtar efter honom. Imorgon blir det upp i god tid för sen så är det skogen som gäller med vaplkursen, vi ska visa dem valpspår. Mysigt!

Och ja, jag har hämtat mig från segern igår, det var helt underbart att ännu en gång få bekräftelse, mitt självförtroende är på topp till nästa helg på tävlingen. Min Qing är helt klart bäst, idag fick han även ett halsband av sin farmor som jag försökt övertala max att vi skulle köpa men han tyckte det var fjolligt men nu har jag ett och det är inte mitt fel utan Maxs mammas och så klart the secrets för jag ville ju ha det=)

Natti natti folks!!!


image349

Tävlingsträning

Vi vann! Jag och Qing var bäst och slutade på 175 poäng och jag är nöjd. Jag vet att jag och Qing kan bättre vilket vi kommer att visa den 1 Juni. Men jag är glad och stolt över mig och Qing, vi är bäst när det gäller.

Godmorgon

Idag börjar jag med detoxen, den ser inte god ut men jag har ju hela dagen på mig att dricka det. Senare idag är det ängelholm som gäller, iiii vad roligt. Kul att tävlingsträna qing. han ligger här vid mina fötter och snart ska han in till MAx och nanna lite till. Jag är lite avundsjuk men eftersom solen skiner så vill jag hellre vara ute med barnen på jobbet. Å just det, sa jag att jag fåt löneförhöjning. Gött, mer pengar som rullar in i månaden säger man inte nä till


Jepp jepp... gormorgon!


Apan och vargen

Apan och vargen, ett helt nytt uttryck för mig men som jag nu gjort till mitt=) Apan det är jag eftersom min hund antagligen ser mig som en apa, ingen alfahane (hona). Och vargen det är pudeln eftersom det varit en varg en gång i tiden (?) 

Så i fortsättningen så är det jag och Qing:
 
Apan och vargen - det perfekta samspelet!


Balkong

Se där ja! Nu är balkongen inglasad, det gick fort. Så i helgen ska jag och Max ut och köpa trätrallor och möbler med mera att ha på balkongen. Som max sa, nu ksa vi bara njuta av den. VÅr balkong är jättestor och den känns ännu större nu. Vi har två utgångar en från köket och en från vardagsrummet. Så det kommer bli hur mysigt som helst.

Jag har även varit och köpt Method drain detox och gör igång med en kroppsrening imorgon, det är i vätskeform och har läst om lite tips på nätet om hur man kan hjälpa avgiftningen på vägen, det bästa - drick vatten! Ska bli intressant.

Nu ska jag inta sängen, börjar en timme tidigare imorgon alltså halv nio, lungt=) Sen imorroon är det tävlingsträning i Ängelholm, jag längtar och Qing har inte fått träna något idag, men imorron innan ska jag ut och göra lite moment och se när vargen min gör det galant...

Natti natti!

image348
Yran och Alfa badar, Qing står och skäller på dem.

Perfekt

Vilken perfekt träning inte bara för att Qing gjode allt som en gud utan för att den var effekiv och rolig. Jag och Camilla körd järnet och löste problem och laddade inför tävlinsträningen på Torsdag. Skitbra! Testade att köra rutan med Qing med plastremsor mellan konerna. Qing fattade inget, stannad innan men med lite targettrning så hoppade han över plasten och sen var det problemet ur världen.

Sitter och kollar på DH nu och känner att tröttheten börja komma ikapp en, fast att jag somnade på vilan och kom uppstapplande en timme senare och då hade jag redan slutat för kvart sedan men skönt var det och kroppen behövde det tydligen.


image347 
I löv U

Människor

Människor är ju ett släkte för sig. Var på hundutställning igår och fick min dos av idioter. Jag orkar inte med männsikor som hotar sina hundar med att om de inte skärper sig så får de sitta i bilen. Tror ni hunden tänkte, ja nu jävlar sitter jag still för annars får jag sitta i en varm bil. Nä, hunden tänkte, nu är apan arg och skäller och jag vill inte vara med den apan då så därför försöker jag smyga mig härifrån, men hon säger ju bilen, ska vi någonstans? Blä vad konstiga signaler denna apa har. Sen fick jag se ett prakrexemplar. När ens hund inte vinner eller får en bra placering i ringen så blir man skitförbannad... på hunden. Va fan är det? Om hunden hade vunnit hade det delats ut pussar och massor av beröm men när hunden gör exakt samma sak och domaren dömer bort den så är det en jävla hund som man kan skicka åt helvete. Snacka om att vara orättvis mot sin hund. Snacka om att apan sänder ut blandade signaler när hunden gör exakt samma beteende. Jag tappar direkt respekten för dessa människor och tycker att de helt enkelt är dumma i huvudet. Jag har varit med om det värsta nederlaget med min hund på en agilitybana i skåne, vill knappt säga vilken för om någon var där så vet de dirket vem vi är. Qing sket i banan och drog runder och skälde på allt och alla, han tog nummerskyltarna till hinderna och sprang runder med och lekte. Till sist tog han ett barns nalle och började bolla med och jag kunde inte få fatt i honom. jag behöll mitt tålamod fast att alla i publiken skrattade och tyckte att han var hur rolig som helst. Men jag gav mig inte, jag skulle in på banan igen och slutföra fast att han gång på gång stack iväg från mig. Det var en pärs, med Qing var ingen jävla hund som jag skulle kunna skicka åt helvete för jag hade missbedömt situationen, jag trodde att min hund skulle klara av störning och agility samtidigt. Efteråt kom det fram många som berömde mig för mitt tålamod och jävlar enamma. De ville även påpeka att jag hade en rolig hund=) Så ni männsikor som skaffar er hund efter hund, se till att ni har respekt för er hund och ser det som ett djur inte som en docka. Skäms!!!

Måndag

Då är det måndag igen. JAg sitter här med frukosten och börjar jobba halv åtta och slutar halv tre. Får se vad dagen har att erbjuda.

Veckan kommer att susa förbi och sen är det fredag igen. Denna vecka kommer bjuda på mycket träning med Qing och även en tävlingsträning i Ängelholm. Jag längtar.

Nu ska jag äta upp risifruttin och sen är det bussen som gäller..

Ha en bra dag alla!

Tatuering

image346
Vad jag har märkt på sista tiden så gör fler och fler tatueringar på handleden. Jag gjorde det för något år sedan och tycker att det är jättesnyggt. Detta är ett kinesiskttecken som betyder Kung. Behöver jag säga mer? (Qing)

Dagen

Idag klev jag upp efter nio. Skönt med sovmorgon. Började med lite frukost och promenad med Qing, Sen satte jag igång och städa och städa och städa. Så när max kom hem var jag i full gång med dammsugningen så max bestämde sig för att skrämma mig så han kom springande från balkongen och jag skrek som en galning. Sånt tycker max är väldigt roande. Sen åkte vi till svärmor och jag rakade Qings mage, svansrot och nos. Han blev skitsnygg. Kollade på filmen som vi spelade in på Qing när han gjorde ett helt lydnadsklass 2 program. Han var grym. Sen lämnade vi lite tvätt och Qing hemma hos mamma och pappa. Ska hämta Qing på måndag igen och då ska vi ner istan med vaplkursarna. Skönt att vara lite ifrån Qing lite för han har varit väldigt på mig den senaste tiden och så kan han bearbeta och sakna träningen lite.

Nu ska jag och Max laga lite thaimat och sedan njuta hela kvällen, imorgon hämtas jag 05:45, sen är det utställning i hässleholm för lilla chelsea. Mmmm massa sömn=)

image345
Qing med sina utställningsöron, de är bortklippta nu för han började att snubbla på dem under frittfölj och så går det ju inta att ha det fast att han var rätt cool i dem.

Maud!

Nu håller jag på att göra mat eller som vissa skåningar säger: Maud

Köttbullar och pasta, fin fredags mat, vill mest äta chokladpuddingen. Fick hem Pm:et för tävlingen den 1Juni och jag känner en bra känsla, det kommer gå kanon..

Ja maud vau de

Lista (arbetstid)

JAG ÄR:
Blyg: Snarare otrevlig
Smart: när jag vill 
Långsam: Nej, klarar inte av långsamt, jag är snabb i allt
Stressad: Nej! har slutat vara stressad
Tålmodig: Oftast
Djup: Nä, sånt pallar jag inte med
Öppen: Nja; när jag inte är otrevlig
Ärlig: Försöker vara det så ofta som möjligt
Positiv: Ja, det är mitt nya motto
Rolig: Folk skrattar nog mest åt mig inte med mig
Ansvarsfull: Ja, jag är vuxen nu och tar ansvar för allt

JAG HAR
Svikit en kompis:
 Tyvärr, men sådan vänskap vara inte länge 
Förlorat en bästa vän: Ja
Sagt att jag älskar en kompis: Ja
Sovit med en killkompis: Long time ago
Sovit med en tjejkompis: Jadå
Pussat en av samma kön: Ja, mina tjejer pussar jag jämt... på fyllan smack smack 
Slagit en kompis: Det har jag nog gjort, rätt hetlevrad
En kompis som vet allt: Allt är svårt att veta
Berättat hemligheter: Jadå, smaskiga sådanna också

JAG HAR
Blivit sårad:
 Ja!
Haft stadigt förhållande: Ja
Krossat någons hjärta: tyvärr
Gett någon ditt hjärta: Ja
"Playat" någon: Ja
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja, nästan varje dag säger jag det
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Nä!


FAVORIT:
Låt just nu:
Jennie let me love you (skämt)
Pryl: hunden
Film: bruce den allsmäktige
Bok: mannen som försvann
Lärare i skolan: Nicklas
Plats: Landet, med man och hund
Frukt: vindruvor
Dricka: coca cola
Ha på mej: bikini, för då är det sommar 

JAG HAR
Opererat mig:Nej
Cyklat omkull: Jadå
Sjungit i duschen: Nej! lönt?
Hoppat bungyjump: Nej
Fobi för något: spindlar och mer och mer trånga utrymmen
Sett någon dö: Nej
Varit på begravning: Ja!
Sagt att jag hatar någon: Ja

LIVET:
Svart eller vitt: Vitt
Skriva eller tala: skriva.
Öl eller cider: Vin
Nagelbitare: stop och väx
Mobil eller ipod: ipod.
Snygg eller charmig: skitsnygg
Lösgodis eller choklad: godis överhuvudtaget
Frukt eller grönsaker: frukt
Film eller serie: serie
Festa eller softa:softa, jag har blivit förgammal för att festa
Sommar eller vinter: sommar
Fredag eller lördag: fredag, hela helgen framför sig
Ljus eller lampa: lampa
Kärlek eller vänskap: Kärlek är allt!

morgon


 
idag är det fredag, igen. Lite skönt kan man tycka. Ska snart ut med Qing ch gå med honom och träna honom lite. Börjar inte förrän kvart i tio så jag har tid på mig. Stänger på förskolan idag och då slutar jag runt 5, helt ok speciellt när man gör det var fjärde fredag och inte mer.

Ja, nu beger jag mig ut med det svarta lilla monstret!!!image344
Jag drömmer mig bort lite!Ut!

Nu tar jag träningsväskan och går ut och tränar med Qing i det fina vädret. Eftersom han har rullat sig i det nyklippta gräset ett antal gånger så är en genomborstning på sin plats.


Vittringsapportering

image343
Jag lär Qingen att ta vittringsapporten men Qing ville helst göra Gimme five=)

Foto: Martin Andersson

Mr Dingen!

image342
Världens underbaraste dag!
Foto: Martin Andersson

i´m back

Varit borta ett tag på grund av flera dagars bakfylla, eller ja abstinens, men nu har jag helt slutat med smärtlindring och just nu håller jag på att bli helt normal. Jippi!!!

Håller på att träna Qing inför tävlingen den 1 Juni. Jag känner mig grymt laddad. Igår körde jag hela programet och såg tydlig förbättring från förra gången jag gjorde det. denna gången stannade han på ställandet under inkallning och fjärdirrigeringen gick prickfritt och han hittade rutan. Gött! Tränar lite varje dag men försöker ge honom en tränfridag (bearbetning?)

Qing har blivit en riktig mammaskille och lämnar mig inte ur sikte och så fort jag lägger mig någonstans hoppar han upp och lägger sig tätt intill. Max ska helst hålla sig borta för jag är Qings bitch=)

image341

Mr D!

Foto: Martin Andersson

Hundträning

Det är bara hundträning för hela slanten nu. 1 Juni gör jag en repris på 1 Maj!Igår fyllde Max lillebror 8år och eftersom han bor på landet med en stor trädgård passade jag så klart på att träna med Dingen.
image337 
Qing konsentrerar sig mitt i rutan!

 
Tog många bilder på mitt lilla underverk igår.

Lydnadsläger

Äntligen lite tid för att berätta om underbara Fegen och lydnadslägret som var helt kanon. Har aldrig i mitt liv varit mer inspirerad vilket har yttrat sig i att jag ska tävla på hemmaplan den 1Juni. Jag längtar och tills den dagen kommer jag att tävlingsträna, filma och träna järnet för att nå mina mål.

Att åka på lydnadsläger ger en så mycket ny kunskap och aha-upplevelser att man undrar hur det egentligen gått att klara lydnadsklass1 med mina egna metoder när det finns så mycket bättre metoder. Det var helt underbart att sitta i solen och mysa, titta på alla hundar och att själv få träna var som bäst. Men alla hjälp och tips och ideer och ja, allt var bara helt underbart.

   

image327

      
Jag och Qing tränar baklängeskedjning

Det var lika roligt och underbart som det ser ut!slut i rutan

Jag är helt slut och ska kissa Qing innan sängen väntar. Max är inte hemma i natt utan är hos sin pappa och imorgon är det en vecka sedan vi träffades ordentligt eftersom jag varit på läger och han har jobbat kväll de övriga dagarna. Så imorgon ska det bli riktigt mysigt att träffa honom. Jag saknar honom fast att vi delade ut lite pussar i hallen innan han stack idag. Jag hann knappt komme hem förrän han stack igen. Men men så trevligt det ska bli att träffa honom imorron. Kan tyvärr inte lägga upp några bilder från lägret eftersom Max tog med sig minneskortet till sin pappa för han tänkte fota lite med systemkameran. Men snart snart! Väntar även på andra bilder från en annan kille som var på lägret, tog jättefina bilder på mig och Qing in action.


Nu säger jag natti natti och drar med mig qing ut i natten....

Verkligheten

Tillbaka till verkligheten. Tillbaka från lydnadsträning i strålande solsken och trevliga kursare och kursledare. Helt underbart. Ska dela med mig av bilder med mera när jag kommer hem. Sitter nämligen på jobbetjust nu.

Verkligheten hade dock trevliga saker att bjuda på. Det visar sig nämligen att jag blivit moster, klockan 4 igår tittade underbara Izabella fram och jag kan inte vara mer än glad för att min barndomsvän nu även kan titulera sig som mamma. Idag styr jag kosan till sjukhuset för att titta på det lilla underverket.

Som sagt tillbaka, både jag och Qing måste ta igen oss efter en intensiv långhelg. Men imorgon kör träningen igång igen för mitt mål är pallplats den 1 Juni. Då jäklar ger vi järnet i lydnadsklass 2. Kul ska vi ha, jag och Dingen...

image227

God morgon!

Här sitter jag och är nog färdigpackad. Qing har varit ute och gjort allt han behövde göra och har nu intagit sängen ihop om att det är där vi ska spendera de närmaste timmarna. Om han bara visste att vi ska sitta i en bil.

Tänkte gå upp tidigare än jag gjorde men när Qing kom och la sig tätt intill när klockan ringde så ville jag hellre höra hans andetag och känna hans blöta nos mot min hals än gå upp. Men upp kom jag och nu inväntar jag Camilla som sa att hon skulle vara här vid 06:40 så jag inväntar henne vid 7=)

Vi ses!!!

RSS 2.0