I think she'd figure it out...


Ännu en bild pappa tagit på det bästa som finns...


Cherish the cabin...

Rallylydandstävling idag. Det var superkul att se våra kursare som visade upp sig proffsigt och alla som var med och tävlade blev dessutom godkända. Grattis till er! Jag var med och tävlade med en trött Qing och han var inte riktigt bredd på att tävla rallylydnad, han trodde nog det skulle bli en vanlig lydnadstävling. Kul när jag kan förvåna honom.


Uppvärmning innan vi entrade banan.


Vi körde på som bara den.






Jepp, jag är så löjligt kär i honom


Vi fick ihop 95 poäng av 100 möjliga och Qing vann denna nalle, han är nöjd och trött..


Wear some more lipstick...

Jag har börjat packa lite smått med tanke på att veckan kommer vara fylld med diverse aktiviteter och jag jobbar  tills en timme innan vi åker, plus att det är kul att packa för då är man påväg=)


Räcker fem kläningar? (Nej)


8 bikinis? (Oja)


Jag längtar!!!


A list

ful & lycklig - snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar - banan
choklad - vanilj

sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering - spontanitet
glass - godis

passion - trygghet
svensk sommar - charter
landet - storstan
känd för skönhet - känd för intelligens
romantiskt - dirty
kaffe - te
porrfilm - naturprogram

banta - träna
the body shop - nivea
spy - ha diarré
lyx - budget
ramlösa - loka
förfest - efterfest

kenza - blondinbella
pizza - thaimat
yoghurt - filmjölk
ge - få
aldrig mer dansa - aldrig mer ha sex 


kanelbullar - brownies
gambler - mesig
hemmafest - utgång
raka av allt hår på huvudet - sluta raka resten av kroppen
älskad - framgångsrik
skräckfilm - romantisk komedi
popcorn - grönsaksdipp

haket - teaterkatten
kärlek utan sex - sex utan kärlek
vacker - sexig
risifrutti - chokladpudding
kjol - shorts

familj - vänner
hav - sjö
jul - påsk
guld - silver
nyår - midsommar
berg-&-dalbana - vattenrutschkana

Who´s gonna run this town tonight?

C'mon, there will be people to mock...

Jag kan ha det bekvämt där...


soon...

I punched Mickey Mantle in the mouth...

Kommer hem från personalmötet ihopp om att Max skulle sluta klockan 19 så vi kunde hämta hans nya iphone på posten. Men han slutar inte förän 20 så han får hämta ut den själv imorgon. Jag börjar bli lite trött och som vanligt sugen på choklad och jag tror minsann jag sak övertyga Max som att vi ska käka upp resten av daimtårtan som ligger i frysen.

Jag borde även skriva ner lite kom ihåg saker inför spanien, självklart är det fullt upp ända fram tills vi åker. Är ju för sjutton på jobb tills en timme innan vi ska åka. Måste man så måste man.

Har kanske även en plan om att sätta mig med laptopen vid tvn och ändra på bloggen lite, lite sugen på att fixa en egen header och en ny bakgrund kankse. Vi får se om jag har lust, väntar ju på att mannen ska komma hem så jag kan pussa lite på honom...



En lite äldre bild på Qing. Fast att han får ett Denta Stick nästan varje dag så älskar han dem, och det är ju bra eftersom de är bra för hans gaddar...


Maybe she's trying to create a buzz...

Tålamod...

Sen jag skaffade Qing har jag lärt mig att hantera saker som skulle gjort mig galen innan. Jag har tränat upp mitt tålamod och jag kan behålla lugnet i de konstigaste och stressigaste situationerna, även när jag blir jättefrustrerad så anstränger jag mig för att inte brista. Det går!

Tävlingsmänniska...

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och vill alltid vinna. Allt jag gjorde i skolan som yngre var att tävla framförallt på idrotten. Jag ville vara bäst! (jag är bäst) Det gäller även när jag cyklar till jobbet till exempel, jag måste komma före den som cyklar före mig hela tiden, därför är jag genomsvettig när jag kommer fram. När jag började tävla med Qing insåg jag att man måste vara en rejäll tävlingsmänniska för att ta sig förbi ett misslyckande och fortsätta i samma anda som man hade när man började tävla. Många männsikor som tävlar med sin hund blir arga och sura när deras hund inte presterat bra på ett moment och surar sig igenom hela tävlingen. Det är inte en tävlingsmänniska utan en dålig förlorare. En tävlingsmänniska är en som aldrig ger upp. Går det snett på ett moment så går man vidare med flaggan i topp (eller ketchupflaskan=)) Man har ju en chans på nästa och nästa moment. Jag har lärt mig att man aldrig ger upp, man ger järnet och man gör farmför allt sitt bästa.

Inspiration...

Jag blir inspirerade av människors syn på livet, jag blir inspirerad av människor som är can do (kan göra) människor. Som tror på sig själva, vågar misslyckas för att sedan försöka igen och igen och sedan lyckas. När jag träffar människor i hundsammanhang så vill jag inspirera dem att arbeta med sina hundar, tro att de kan och våga försöka.


Massa dravel och nu blir det daimtårta och pepsimax. Om två veckor ligger jag på stranden med en kropp skapad av socker, och jag gillar det...


Jag kan...

It'll be a funky adventure...

Hoppas vädret håller i sig, för snart ska jag träffa min granne som ville ha lite hjälp med sina vovvar och idag ska vi börja med amstaff valpen.

Igår åkte lilla familjen till stranden för att njuta av det fina vädret och mysa med lite picknick...





Mina killar letar efter en pinne


De hittade en pinne och lekte med den


Jag satt och njöt...


Galenpanna!

Nu måste jag bege mig...

Serenity now, insanity later...

En underbar söndag. Jag vaknade med ett leende på läpparna. Inte konstigt när det första jag ser när jag vaknar är Qings bruna ögon. Max stack och jobbade imorse och då passar Qing på att ta hans plats i sängen som en människa med huvudet på Max kudde. Morgonpromenaden promenerades i sol och sedan åt jag upp resten av mitt schweizernöt till frukost (sånt man kan göra när max jobbar, annars hade jag fått äta riktig frukost först).

Nu är dagen helt öppen, jag kan göra vad jag vill eller ingenting fram till Max slutar för då ska vi åka ut till landet hos Maxs pappa. Funderar på en lång runda i skogen med Qing, skriva en liten kom ihåg lista till Spanien (vi åker ju snart), röja upp lite, vädra sängkläderna, fixa med evighetsprojektet  - min garderob. Men jag kan också lägga mig i den skönaste fåtölje på balkongen och bara ligga. Det var längesedan jag kände mig så avslappnad och jag kan tacka mig själv för att jag klarade av teoriprovet.

Ny vecka imorgon och nya möjligheter. Igår fick jag dessutom en förfrågan om att träna ett ekipage privat och vad kul det ska bli. Hunden är en stoor rottweiler och Qing gillar inte honom=)


Livet är en fest och jag är vipgäst...


you just need a nosejob...

Even though I really love you....

Idag är det fredagsmys, men först några timmar på jobb, vetrinären med hunden, skogen och grillning hos mamma och pappa. Sen ska vi mysa. Jag Max och Qing. Imorgon väntar min första sovmorgon på väldigt länge... Iha. Max ska jobba så det blir jag och Qing som myser kvar i sängen länge länge.


I guess the cable man doesn't like to be kept waiting...

En underbar dag har spenderats hemma, inga måsten bara lugn och ro och inga pmsutbrott - nattljusolja gör sin grej och Max kan inte vara lyckligare. Idag avnjöt vi en middag på balkongen och sedan påpekade Max att han var sugen på choklad och alla vet att jag bangar inte för socker. Så jag satte mig på cyklen och trampade iväg till Maxi. Sen spelade vi The Urban Jungel, ett spel jag köpte till Max i 25års present. Det var roligt och jag var nära på att vinna en gång. En skön dag med andra ord imorgon börjar jag jobba alldeles för tidigt och sedan ska hunden vaccineras, det lilla livet...


kvällens sockerintag


Nedräkningen till Spanien har börjat.... soon...



Why must I always be the focal point of attention...

Helgen som gått bjöd på träningsläger med hunden på brukshundklubben i Helsingborg. Det var kul, intressant och det gav mig en liten bit av självförtroendet, känslan och motivationen tillbaka. Alla som vanligtvis brukar vara på klubben och tävla med sin hund fick se Qing och mig när vi visade upp ett fint frittfölj (fotgående) Jörgen Jönsson (inte hockeyspelaren) som var instruktör sa efter vårt fritt följ att han inte hade några andra ord om det än Mangifikt. Jag och Qing kan. Som vanligt valde jag störningsträning med Qing och ännu en gång fick jag bekräftat och alla andra som lyssnade fick höra att Qing är inte en lätt hund. Qing är en hård och osäker hund vilket är en svår kombination. Men som jag sagt 1000 gånger, jag kommer aldrig ge upp med honom. Därför tog jag även ett beslut som lätt konstigt för andra: att inte tävla med Qing i lydnad mer i år. Ska du inte ha ditt första pris i år säger de gamla rävarna och tittar konstigt på mig. Då svarade jag: klart jag vill, men jag vill inte gå in och tävla för att få ett första pris i lydnadsklass 2, jag vill tävla för att få en lydnadschampion. Det är då dags att ändra träningsrutiner och tänka långsiktigt. Jag och Qing kommer komma dit en dag, en vacker dag dessutom...


regnet öste ner men vad gör det...


Jörgen ger mig instruktioner och Qing väntar på att få ta del av dem...


Belöningstime...


Jörgen gick efter oss närmare och närmare, mycket svårt för en mes som Qing


Qing blev jätteblöt och fick ligga i en fleccejacka i min famn...

Can I just be...

Förövrigt sitter jag här med ett papper från vägverket med ett beslut om kunskapsprov. And I fucking made it... Så, bara uppkörningen kvar, vilket kommer gå som en dans.

Who´s the man? (woman)

Peace out, jenny ska nanna med mannen och hunden.



this is one for the books...

Har ni missat det så kommer det här...

Tribute till the king of pop Michael jackson

that´s just great

För er som missat, titta och njut och känn glädjen och kärleken...


Salty lips

Nu sitter jag i en aula med 700 pers. Jag har redan glömt vad föreläsningen handlar om och min röv har gjort det enda rätta och somnat.

you are still the one!



You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnight


Kärlek måste vara det bästa som finns...




Women don't want to see need...

Idag är en bra dag, idg fick jag reda på att min semester är beviljad, det betyder att jag och Max åker till Spanien om 24 dagar. Jag kan knappt vänta och äntligen kan jag börja längta och planera i mitt huvud. Gud så roligt. Vi ska åka till Costa Brava kusten närmare bestämmt Lloret de mar. Vi har varit där en gång innan så inga stora överraskningar utan bara sol, bad och drinkdrickande. (fast efter helgens bravade vet jag inte om jag vill komma nära alkohol igen =) )

Tyvärr så ha andra från partyt fler bilder, men dessa hittade jag på min kamera:


The party is on.11pers på min balkong fungerar utmärkt 3baginbox vin 9 liter bål och cider fungerar dock inte utmärkt.


We look good...


Jag och Åsa snackar hjärtliga hemligheter...


Som sagt det blev inte många bilder på mycket. Men andra kameror gick vilt på festen... GE MIG BILDERNA!


I pick up the phone and she´s in the middle of a sentence...

Snart promenerar jag med Qing till mormor och morfar, hans goa vilohem. Sen hämtar Lena upp mig vid HD så samåker vi till mitt jobb, det är skönt. Det bästa idag är att solen skiner, då kan dagen bli mycket lättare. Ska försöka fixa mina naglar idag och så ska jag ha en körlektion. Sen ska jag hem och förbereda så myket jag kan inför lördag. Och ja, jag får inte glömma att jag, mamma och pappa ska fixa max 25års present.

Andas, ta det lungt. På jobb ska jag vara i solen och chilla med barnen....

Jag siv ut i natt!

Madam, I pray you're not toying with me...



Qing är den mest fotograferade hunden. Denna bilden har min pappa tagit på ögonstenen. Totalt kolsvart och underbar!

is something wrong with mrs Krantz...

Sängen väntar och själklvart några avsnitt av Seinfeld (mitt största beroende)

Körlektionen idag gick som vanligt som en dans, jag kan köra och inte bara bra utan miljövänligt med.  Snart sitter jag i min egen bil och kör vart jag vill (med hjälp av min GPS) När detta är avklarat kommer jag gråta en skvätt av lycka och den största stenen kommer att falla från mina axlar för att inte tala om hur mycket pengar jag kommer att kunna spara. Att ta körkort är det dyraste jag gjort (förutom skaffat Qing med allt vad det innebär).

Nu hör jag Seinfeld introt, yes!

We love Seinfeld...








this is really one for the books...

Nu kommer det lite halvdåliga bilder på vårt nyinköpta, dock inte vinstället eftersom det inte finns några vinflaskor i och då är det ju lite tråkigt att se det.


Jepp kungakronan högst upp, en bild från Lancarote 2002 vår första resa tillsammans
och en tjur från Calella Spanien.


Två tavlor vi köpte i Paris, på moulin rouge i när heten av där vi bodde
 och så klart Eiffeltornet en regnig höstdag.


Tre nya ljusstakar (dock inte de jag log till mig på IKEA)


Tre tavlor som hängt länge i vårt datorrum. Den till vänster är Max diplom från Lunds universitet, den i mitten är Qings lydnadsdiplom i lydnadsklass1 och den till höger är mitt examensbevis för lärarexamen.

Lilla familjen kan!

this is one for the books...

Under middagen på balkongen planerade jag och Max framtiden. Den ser lovande ut och en hund till är inplanerad så som mycket annat.

Idag borrade vi upp vårt nya vinställ, mycket fint. Max har även monterat upp vår nya hylla och lampa i storarummet. Mycket fint, kanske bjuder på bilder sen.

Veckan är fullbokad med rallylydnad, solning, körlektioner (nära mållinjen), presentjakt till Max som fyller 25 på söndag, inhandling till festen på lördag och kalaset på söndag (jag ska även baka något), slinga sandras hår, friluftsaffären i fleninge ska besökas, jobba och raka hunden. Får nte glömma att städa och tvätta. Detta kan gå, eller hur?!

Nu ska jag umgås med min lilla familj, de bästa som finns.


Jepp, jag och tokpudeln!!!

A list

Vad tycker du om kärlek? -  Det är väl det livet handlar om?!
När kramade du någon sist? - Max, för några miniter sedan
Har du svårt för att bli kär? - Nej, jag blir kär varje dag
När kysste du med någon sist? - Inte så länge sedan
Ångrar du det? - Nej
Är du singel? - Nej
När fick du senast en komplimang? - För några minuter sedan


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: - Nej
Gjort något riktigt dumt: - Det har jag garanterat
Skämts över dig själv: - säkert, när jag var yngre, nu skiter jag i alla andra
Sagt jag älskar dig och menat det: - Ja, självklart!
Bråkat med din flickvän/Pojkvän: - Absolut, men det slutar alltid lyckligt. Jag och Max kan kommunicera väldigt bra.

Dricker du: - För att överleva
Vilka kläder sover du i: - Ibland pjamas
Vad hatar du verkligen: Djurplågeri av alla former
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Va kär i Taylor i hanson när jag va mindre. tror inte jag hade nån chans där..haha.
Är du ensam nu: - Nej, Qing ligger vid mina fötter och Max är i köket
Vill du gifta dig: Ja, såklart
Vill du ha barn: - Kan hända om man kan köpa dem fördiga och klara=)


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: - Max och Qing
Såg dig gråta: Antagligen Max
Du delade en drink med : Soffe förra helgen i Borlänge
Du gick på bio med: Max
Skällde på dig: Något barn på jobb, han var väldigt arg och gjorde argaminnen, allt för att han nte vill gå och kissa på pottan. (Han kissade på pottan!!!)


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: Nej
Kramat någon: Max, arbetskamrat och Qing
Pussat någon: Max och Qing
Köpt någonting: För mycket
Sjungit: Säkert, någon barnsång på jobb




HAR JAG?
Digitalkamera: Jepp, fyra stycken
Telefon på rummet: Ja, ibland de är sladdlösa
Egen dator: Ja
Könssjukdom: Nej
Husdjur: Mister Dingen
Bra kompisar: De bästa!!!!



Jag och Soffe förra helgen i Borlänge


Soffe, jag och Hanna


På dansgolvet inne på S2


Från flygplanet hem från Stockholm

Nu ska vi ut på en promenad med hunden, den fina


 


RSS 2.0