that´s about rightDetta armband är påväg hem till mig från kyssjohanna. I like=)

funny, you´re a funny guy

Dagens humör: Förväntansfull
Dagens borde: göra körprov på datorn
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: mascara, ögonskugga och solpuder
Dagens klädsel: svarta jeans, vitt brottarlinne och ett vit och guldigt brottarlinne över
Dagens planer: snart hämta mamma på jobb och sen käka grillat hos dem
Dagens saknad: avsaknad av bil och körkort (soon)
Dagens bästa: nya skor för 149 pix
Dagens sämsta: inget
Dagens köp: smink, skor och slingfärg
Dagens godis: massor med bullar
Dagens låt: jag hade en gång en båt
Dagens film: inte sett på tv idag
Dagens önskning: att körkortet snart är klart


Pudeln är en modell!That's what I want to know...

JA, helgen är förbi och förkyldningen börjar verkligen ge sig. Som förskollärare vet jag att en förkyldning tar ungerfär 9 dagar. 3dagar för den att bryta ut, 3 dagar att vara riktigt förkyld och 3 dagar att bli frisk. Jag ska alltså vara frisk imorgon eller ja egentligen på onsdag men jag tycker att måndag passar mig bäst.

I helgen har vi inte behövt tänka på mat en enda gång, vi har "hälsar på" våra familjer och väldigt passande under middagstider=) Snart ska vi bege oss till mamma och pappa och grilla flintastek, passar utmärkt=)


Qing tränas inför Frolicreklamen


Hunden kan apportera allt, för han vet att man alltid får något gott om man gör det. Det kan också bero på han gener=)

Look away, I'm hideous...

Ständningen börjar närma sig sitt slut. Qing och jag hann även med att gå och titta på när Max spelade fotboll och i just den matchen gjorde han mål=) Sn promenerade vi hem igen och Qing gömde sig för dammsugaren och jag fortsatte med städningen...


Detta är super dammsugaren Sakura


För att visa dess kapacitet dammsög jag över våra madrasser en gång och resultat blev:


Jag fyllde den med rent vatten och bara efter att ha dammsugat över madrasserna lite snabbt blev vattnet så här. Så tänk hur mycket skit ni har i er säng där hemma. Men inte vi inte för vi har ju sakuran och nu är det rent och fint=)


Qing pryder vår byrå i sovrummet


Bland annat jag och max pryder hyllan ovanför sängen. Är inte tapeterna helt underbara?

I think you may have something here...

Lite nässpray sen är man på banan igen. Ja och självklart en extra stark ibumetin...

Max har gett sig av för att spela fotboll men sina arbetskompisar och jag är kvar här hemma med Qing och städning står på schemat. Tänkte även tvätta idag men det var fullt i varje tvättstuga. Kanske dags att fundera på den där tvättmaskinen som bara är till att plugga in på stora toaletten. Tänkte dock bryta mot reglementet och tvätta i morgon, vad ska de göra, vräka mig. Naj, jag tror inte det...

Ja lite bilder på det käraste jag har....


Min hund är född till att bli en stjärna!!!

my little man is an idiot

Sådär, fredag. Veckan har varit väldigt intensiv och följden på det är en riktig förkyldning som faktiskt börjar ge med sig, tur man var ledig i torsdags. För natten mellan onsdag och torsdag fick jag inta soffan halv ett eftersom jag hostade konstant. Qing var sådär nöjd, men jag hann med att se tre avsnitt av law and order, judge judy och en annan film. Klockan sex gjorde jag ett nytt försök och då gick det att sova.

Körlektionerna går som en dans och på måndag ska jag göra ett test på körskolan för att se hur nära uppkörning jag är samt halka på onsdag. Funstuff.

Max har fått för sig att vi ska se en wallanderfilm nu på dryga tre timmar. Jag kommer somna och kanske före Max. Men det är mysigt att somna tillsammans i soffan, för man måste ligga tätt tätt och gärna med en pudel emellan=)Qing vet när det närmar sig läggdags, då samlar han på sig en massa saker eftersom han vet att han under natten inte kan komma ut ur sovrummet då vi stänger med ett kompostgaller.

The jerk store called, they're running out of you!

Jadå, söndagkväll. Hunden ligger totalt utslagen under bordet och har inte rört sig en cm på snart två timmar. Han har haft en dag fylld med både brukshundklubben, familjedag på victors skola, bus med victor (maxs lillebor) till benen skakade.

Jag är också helt slut efter en dag som spenderats utomhus. Jag ska ta en dusch sen blir det sängen, denna vecka kommer bli tuff, tur att torsdagen bjuder på ledighet så jag kan pusta ut och fixa qings sommarfrilla.

imorgon har jag körlektion redan 7:20 och sedan rullar dagen på med arbete, personalmöte och rallylydnad kurs. Får nog packa med mig en massa mat och ett inre lugn...

Hoppas helgen har behandlat er väl...I love my baby jepp jepp...

gotta love the drake´s

Ja, man tågade in på jobb sjukligt tidigt, men solen sken även klockan 05:35. Intog soffan i några minuter. Nu väntar snart frukost och en latte. Man gör ju vad som helst för all bli pigg. Sen är det inskolning och idag ska barnen äta för första gången och det utan sina föräldrar. Tycker det är lika jobbigt varje gång med gråtade barn och oroliga föräldrar. Men det slutar alltid lyckligt.


Idag blir det mysfredag med mannen och hunden, mannen yrade något om köpmat, inget mig emot. Tror jag väljer thai på kvarterskrogen namnam!!!

Godmorgon på er sömntutor!

I was there. I saw a drain

Japp nu sitter jag här igen och ska sätta igång med ett prov, sen blir det soffan och sedan sängen. Öppnar på jobb imorgon vilket betyder att jag och Max samåker redan klockan 05:25. Jisses, men jag slutar redan halv ett så det är lugnt, har inga planer för fredagen heller så det känns underbart.


Godingen är lite sugen på mys!

Förresten gick körlektionen som en dans, nu vet jag hur man testar ljudsignalen=)

Slapping hands is the lowest form of primate ritual.


You gotta love it!!!

I know how to press those buttons, buddy.Se där ja. jag klarade av två prov utan större problem, känns bra.
Nu blir det sängen med gänget i Seinfeld, tror jag behöver en avväjning snart.

Ps, jag vet att låten är sötsliskig men det är jag med=)

Everyday I love you!!

I like to get the Daily news

Ja, nu har jag placerat mig i köket med laptopen, ska göra lite körtester via internet. Som bekant har jag ju bytat körskola eftersom jag bara betalde och betalde en massa och tyckte inte att jag kom någonstans på min förra körskola. Har kört två körlektioner på min nya körskola och fick idag tid till halkkörning, inte en dag för sent. Så nu börjar jag om med all teori och det bästa är att jag kan göra det hemmifrån.

Så nu sitter jag här med böcker och max ger mig pussar lite då och då för att uppmuntra mig, fast just nu håller han på att sätta upp gardinstången i storarummet för Qing råkade dra med sig gardinen när han skulle busa med sin boll. Den fina lilla pudlen!
get out!

En förskolelärares betraktelser:

Just nu har jag en 3½ årig lärarutbildning och snart 2½ års arbetserfarenhet i ryggen och något måste jag ju ha snappat upp... Saken är den att vi (fröknar) ska rusta barnen för ett liv i det samhälle vi lever i med normer och värden och allt vad det innebär.

Detta har jag märkt. Att det är viktigt att dela med sig, har Stina två bollar så ska minsann Lisen få en. Det kan väl ändå inte vara riktigt. Tänk om Stina leker en lek där hon behöver två bollar och så kommer vi och tar den ena ifrån henne, för man måste ju dela med sig. I dagen samhälle hade inte någon kommit fram till någon med två mobiler och sagt, du måste dela med dig nu för du har två och jag ingen.

Detta har jag noterat, på min arbetsplats har vi en del cyklar men inte cyklar så det räcker till alla. Då är det så att man får passa sin cykel för annars kan någon annan ta den. För så fort rumpan lyft från sadelen så är den ledig. En gång observerade jag en kille som någrant placerade sin cykel vid staketet hoppade av gick in i förrådet. Under tiden han var i förrådet kom någon och tog den lediga cyklen. Killen som varit i förrådet kommer ut med en hink och börjar leta efter cyklen. Jag frågar vad han letar efter (jag visste att det var cyklen, men jag är pedagog). Han svarar sin bil, jag parkerade den här för jag skulle köpa mjölk.

I dagen samhälle är det inte fritt fram att ta någonannas bil för att de är inne och köper mjölk...

Så vad är det som vi rustar barn för...


You have been the bad friend, the bad employed...

Sitter nu på jobb och saknar  Qings bruna fina ögon, våta nos och underbara tassar. Jobbar länge idag så han är hos mamma och pappa, Jag ska hämta honom efter körlektionen imorgon. Kankse lite kontsigt att man saknar sin lilla vovve så mycket. Men så är det iallafall. Han är ju trots allt det bästa jag har.

Max hämtar mig efter jobb så drar vi till Väla och shoppar. Jag tror dock att jag kommer hålla hårt i mina pengar. Har massor med planer och då behöver jag spara mina pengar.

Nu... Back to work. Ska klippa och klistra lite=)

I'm speechless. I have no speech...

Underbara fantastiska otroliga Qing... (lite hårig dock, men ack så fin)
Qing jublar över att vara på landet hos Maxs pappa. Buster står i bakgrunden och kollar in tokpudeln.Max lillebror fyllde 9 år och Qing ville absolut vara med och rita med den coola insekten.

I know that look...

Tvn har gått sönder den visar bara fotboll oc ishockey ikväll. Men det är väl rätt ok, jag kan sitta med laptopen i knäet och få lite pussar på beställning. Idag ställde Max den dumma frågan på Maxi om jag ville ha jordgubbar eller marängsviss. Euhm svårt att gissa, en skål marängsviss senare och jag är helnöjd....

Fast att jag och Max slumrade lite innan så börjar jag bli lite trött nu och min nya grundtanke är att när jag har lediga dagar från allt så ska jag verkligen vila och sova när jag är trött. För snart kommer det dagar där sömn kommer vara lågprioriterat.

Hoppas ni inte blåst bort idag!


This is no food for a man...

Nu ska jag sätta igång att städa, efter att jag cyklat hem i total motvind, jesus vad jag fick trampa. Gick ut med Qing när jag kom hem och nu har jag kollat runt på nätet tillräckligt länge. Nu  ska det bli städa av det och Max kommer bli helt nykär när han ser så fint jag gjort. Bra va!


Min hund är en collector (samlare).


Men goast i hela världen...Nu ska jag sätta igång med städningen och vad fint det ska bli=)

Flame on!

Jenny Wibäck skriver om bland annat mig efter att ha varit instruktör på lydnadslägret...

KLICKA HÄR!

Well, I'm out there.

Ja, en tävlingshelg har vandrat förbi med bestämda steg... Fredagen bjöd på en söt lite pudel som helt utan problem reste sig från platsliggningen och just de 40 poängen hade gett oss en uppflyttning för programmet i sig fungerade väldigt bra. Lördag, hunden låg på platsliggningen, great, men programmet var en liten katastrof, Qing var väldigt ofokuserad men mitt i katastrofen visar han upp ett perfekt ställande under inkallning. Sen käkade han gräs och jagade fåglar. Söndag, hunden låg på platsliggningen, flippade under programmet, stannar inte på inkallningen men visar upp en perfekt ruta inför applåderande publik. Ja och det var allt, under apporten sprang jag och hämtade apportbocken sen tackade vi för oss... Jag kommer inte analysera sönder detta för det finns inget mönster och jag vet att den dagen han sätter allt kommer vara en dag med höga poäng och en säker första plats...

Jag kommer aldrig att ge mig, jag ska komma dit jag vill med min lilla underbara hund. För underbar det är just det han är oavsett vad som händer på tävlingsbanan. Jag tror precis som Cesar säger att man får den hunden man behöver och tydligen är det tålamod som blivit skänkt mig. För qing testar mitt tålamod vill jag säga men jag är lugn, nästan sjukligt lugn.

Nu kan det bara bli bättre, och jag kommer aldrig, aldrig skylla våra motgångar på honom, det är inte han som anmält oss till tävling. Det är jag och jag kommer fortsätta med det tills vi nått toppen...

Vi ska bli bäst i världen juh!


Jenny och Qing♥

A list

A är för den bästa ASTRID LINDGREN filmen
Jag gillar många så det blir svårt!

B är för antalet BARN du vill ha
ÅÅÅ näe, högst ett som är snällt lugnt och sover lika mycket som jag 

C är för ditt favorit CITAT
If you can dream than you can do it

D är för DRYCK du inte kan leva utan
Pepsi Max

E är för EGENSKAP din partner måste ha
Tålamod

F är för dina FOBIER
Människor

G är för det som gör dig GLADAST
Qing gör mig alltid glad, hans bruna ögon, våta nos och viftande svans

H är för din favorit HOCKEYSPELARE
alltså nej

J är för den personen du JÄMFÖR dig själv med
Jag jämför mig inte med någon annan än mig själv

K är för din KÄRASTE ägodel
Qing

L är för något du vill LÄRA dig
spela piano, städa upp efter mig

M är för dina MÅL i livet
SLCH(svensk lydnads champion) med Qing och att alltid vara lycklig

N är för NAMN du helst velat ha
Jenny the Queen

O är för dina största OROSMOMENT
Att det ska ligga ett monster under min säng när jag sover ensam

P är för ditt mest utmärkande PERSONLIGHETSDRAG
Glad

Q är för det ord på Q du kan komma på
QING Så klart

R är för RÅD du brukar ge andra
Lyssna till ditt hjärta (det vet hur du känner)

S är för den mest överskattade SPORTEN
Jag måste bara säga fotboll, finns ju kanaler som bara sänder det heeela tiden, eller är det bara på min TV=)

T är för det vanligaste TIDSFÖRDRIVET
Hunden

U är för den roligaste UTOMHUSAKTIVITETEN
Att träna hunden, gå i skogen, sitta på en äng, jag älskar att vara ute

V är för den tråkigaste VARDAGSSYSSLAN
Ansvar

W är för WEBSIDA du dagligen besöker
www.blogg.se

X är för din favoritkaraktär i XENA
-

Y är för hur YTLIG du är på en skala 1 - 10
det varierar från dag till dag

Z är för vad du helst vill se på ZOO
Lejon!

Å är för din ÅLDER
24 snart 25

Ä är för vad du vill ÄNDRA på i Sverige
mycket saker i sverige är konstigt

Ö är för ÖGONGODIS du inte kan äta dig mätt på
Nathan i one three hill, måste vara för att han spelar basket och är grym på det.


Oh hello!

I´m the opposite of every man you ever meet

Jag har ju som bekant varit på läger förra helgen i småland med min älskade älskade lilla pudelskrabba. Det var helt underbart och solen skeb hela tiden på mig och Qing. Jag tränade mest mellanmoments träning och träningsgruppen fungerade som perfekt störning. Jenny Wibäck får mig att se så enkelt på allt och jag blir glad och hennes instruktioner är enkla och genomtänkta!

Bilder följer på mig och den lilla som betyder allra mest för mig, ja, jag är helt kär i min lilla svarta varelse

   
Mitt egna rum                Qing fann sig tillrätta under sängen

  


Ett helt underbart ställe


På kvällarna intog Qing sängen först och snarkade lite tyst. Han är så fin att jag låg och tittade lite på honom när han sov och ryckte i nosen lite.


My censor checked in to a mental instutione...

Sitter nyduschad och väntar på att vår pizza ska bli klar, tar mig ett glas rött till det och ett avsnitt av Irene Huss på tv gör kvällen oslagbar.

Har äntligen kommit på charmen med att klockan varje vardag ringer mellan 6 och 6:30. När man är ledig så vaknar man runt den tiden och kommer på att man kan sova vidare. Man vaknar en timme senare och känner sig väldigt utvilad och man är uppe vid den tiden som man för fem år sedan raglade hem från utekvällar. Vet egentligen inte om charmen är att man blivit gammal eller att man kan sova en timme längre på helger...

Har återigen idag fått höra att jag är så klok fast att jag är så ung. Undra vad de menar, men jag sträcker på mig och ler. För fan vad jag är klok. Jag vet möjligt vis inte när andra världskriget slutade eller började heller för den delen eller vilka länder som var inblandade. Men jag vet hur jag ska leva mitt liv, hur jag ska se på saker och hur jag ska gå vidare. Jag vet hur man släpper det som man inte längre vill leva med eller spara i minnet. Jag väljer att spendera tid med det och de som gör mig lycklig och jag kommer aldrig att vara bitter... Jag  väljer LYCKA

RSS 2.0