we had it with you...

Jag återkommer, har haft två veckor som inte går av för hackor. Men igår fick jag sova på grund av vaccinationssprutan, var helt kass efter den och alla sömn som jag fick då gav mig massor av energi nu. Nu drar jag och max till skogen med hunden.


I Hok i småland


Yank it like you're starting a mower...

Natti natti. Nu är jag trött, väldigt trött. Så nu ska vi inta sängen, Qing hos mig så klart, som vanligt. Idag frisserade jag en liten dvärgschnauzer och hon blev lik en sådan, tur för mig. Imorgon står en Cocker Spaniel på schemat. Jag kommer bli grym med sax och rakapparat. Det är även dags för Qing att inta badet så han blir fin inför Hooks i helgen. Dit ska vi och leva loppan tillsammans med Nina med Cala, Åsa med Tindra, Sandra med Akita och jag med Qing. En hund helg, snittslar är gjorda för spåret och korvar är införskaffade, måste leta upp många rena snusdoser här hemma och köpa frolic. Här ska det tränas hund, det är då jag trivs bäst=)

Hundträning på klubben (jag och Camilla håller världens bästa kurs i tävlingslydnad)

Här har vi Z som visar ett snabbt läggande, pedagog som jag är ber jag de andra titta på vilket snabbt läggande denna lilla fralla har.Passar jag Med flatcoated retriver? Här visar jag hur man tränar in bakdelsföring med denna svarta skönhet.

Tandvisning kan vara svårt för en hund som Bea som älskar allt som rör sig.

Snabba läggande är inte alltid lätt att träna in, här hjälper jag Mattis en "hoffe" med matte.

Jag trivs som allra bäst på denna gräsplan, träna ekipage i lydnad. Fast att jag vet att det krävs hur mycket som helst av mig så älskar jag det. Man kommer hem sent på kvällen och ens röst är nästan borta av alla instruktioner, men man är galet lycklig... MIN FRAMTID... Det jag älskar mest är att när man hjäplt ett ekipage i 10 minuter så har man antingen löst problemet eller så har man en eller flera lösningar på det. Jag älskar det och kan knappt vänta tills jag och Camilla startar upp en ny tävlingslydnadskurs...

All the time....


Jag och Sandra sydde så fint igår oc vi drack lite vin=)


Who's fakin'...

Två nya böcker anlände idag, I like!!!                        

          


no way...

Sugen på lite studentlitteratur?

Ta en titt på denna annons

You know, your little hair hat there...

När katten är bort dansar råttorna på bordet...


När jag kört Max och hans kollega till någon förfest inför kvällens firmafest så gick jag en runda med Qing och sedan blev det Mac Donalds som vi mumsade på I SÄNGEN och tvn visade svenska hjärtan. Så visst är det så, när katten är borta då dansar råttorna på bordet.

Om två timmar anländer Sandra och då ska det drickas vin och fleecoverallerna till hundarna ska börja ta form


You are the doofus...

Fredagsmys (tänka vad en reklam kan göra) Idag efter jobbet åkte jag direkt till aktierum för att spinningpass. Måste dock ta det lugnt eftersom jag har lite hosta och huvudvärk, men det känns helt ok att vara igång med träningen. Snart drar jag minsann igång med step basic och medel igen, älskar verkligen de passen eftersom man inte hinner tänka på hur trött man är eftersom man ska hålla alla stegen i huvudet istället.

Mys med Sandra här hemma och fick med henne på farmville=) Vi följde Sandra hem och tog en extra runda hem för det var verkligen skönt väder och Qing behövde gå av sin frustration över Akitas slutlöp.

Nu blir det lite mys för mig och max framför tvn och 48 avgörande timmar på tv 400 fakta...

Imorgon har jag två hundar att klippa och sedan ska jag städa vårt hem, köra Max och hans kollega någonstans eftersom de ska på företagsfest. jag ska dricka vin och laga god mat med Sandra sedan ska vi försöka komma någonvart med hundarnas Fleecoveraller.

Until next time...


I heart you...

It´s gore-tex...


The mohel circumsized my finger...

Är ni intresserade av en Louis Vuitton klocka, klövjeväska till hunden, en jacka till hunden, en chihuahua sele, en jl tröja eller ett PSP. Om ni är det då ska ni kolla in dessa auktioner

Fina saker till ett bra pris, nu blir det chips och dippa=)

You lost Phil Rizzuto's head?!

Efter en runda i Farhult på stranden måste hunden in i duschen. Eftersom galenpannan sprang genom vattnet och blev helt blöt så frös han sedan- Så han fick stå extra länge i duschen och jag tror han gillade det
Sedan fick han mysa i sin fina sänge med lite handdukar för att hålla varmen.

Nu ska vi snart iväg igen för att sy kläder till Qing, en fleeceoverall för att vara exakt.


RSS 2.0