You've made some fine exits...De bästa killarna i världen och de jag älskar allra mest. Tror jag får väcka den snarkande lilla svarta för att han ska kunna kissa innan sänggåendet. Max tar hand om sådana bestyr själv.


It's Hammer time...

Ljusen är tända i vårt hem. Ni vet väl vilket tema som är genomgående i hela vårt hem?


This is so *!@#$*! good...

Den svarta hunden ligger i den svarta fåtöljen


She's got greeting problems...

Bara för att det är Blomman som skrivit och sjunger låten.Ingen riktig röjarlåt men den är helt ok.

That's just shameless...

Idag har jag varit den perfekta hemmafrun och lagat en god middag till min fina sambo. Jag hade ju inget att göra idag så jag satte igång med maten och han var mer än nöjd när han kom hem.

Idag har verkligen varit en konstig dag, ingen körskola och Qing har varit hos mamma och pappa idag. Alltså inget att göra. Jag passade på att gå igenom stan hem från jobbet och titta lite i affärer och unna mig två tröjor från Esprit, bland annat en jättefin lila vringad långarmad tröja. Kan lysa upp i höstmörkret.

Nu blir det Tisdagsmys i soffan!


Och idag tror jag att motivationen infinner sig, dags att ge järnet med den lille. Sätta upp nya mål och hjälpa den lille att klara av kniviga situationer på lydnadsplanen. Tillsammans klarar vi allt!


A bird ran into my giant freak-head...

Jag och Max har tagit vårt Seinfeld beroende till en helt annan nivå...
I'd rather be dating the blind...Det bästa jag vet stavas Q I N G


Mot bröstcancer


That's my ass in your window...

Att köpa bil visade sig vara svårare än jag trodde. Bilarna som jag är intresserade av verkar bara försvinna mystiskt. Men, en dag så finner jag min fina clio, tills dess lägger jag pengarna på hög=) Helgen har passerat i ett högt tempo som vanligt, precis som jag vill ha det. Har hunnit med att passa min brorson mellan fredagen och lördagen, kollat i bilaffärer, festat med tjejerna (fast att jag valde att gå hem när alla gick vidare för att dansa) hälsa på i Rösa och låta hunden springa av sig och köra sök.

Nu är ljusen tända i lägenheten och då och då påminns jag om hur lycklig jag är som har en sådan fin lägenhet, man och hund. Livet är väldigt bra. Och så har jag körkort med...


I'm going home to spatula...


PartyJenny hemma hos Ninisen igår...


She just took credit for my salad...

Life is not the amounts of breath you take in ,It's the moment that take your breath away...


Jag och min älskade brorson David...


I´ve never had a job


Min arbetsplats just nu, förskolläraren och läraren är även webbredaktör


Snart har jag planeringstid och sedan ska jag fixa mina naglar istan så de blir fina inför lördagens party. Hann till och med sy in klänningen som kommer sitta som en handen i handsken en lördagskväll som kommer.


Happy birthday? No such thing...

Kan knappt tro att igår var det fyra år sedan vi hämtade hem Qing från Kennel black basic utanför kristianstad. Fyra år sedan, man kan nästan säga att för fyra år sedan började den bästa delen av mitt liv, ett underbart liv med en fyrfoting.

Annars. Jag och Max la några timmar på städning idag så nu glänser lägenheten mer än någonsin. Vi åt en mysig middag med massa levande ljus och pratade om framtiden. Det älskar jag.

Jag letar efter en bil och jag har vissa krav, en clio med fem dörrar ac och andra saker måste även stämma. Snart snart äger jag en egen bil. Jag måste säga att vuxenpoängen duggar tätt...Framför Eiffeltornet i Paris på deras nationaldag i år.


Nobody is sicker than me...

Qing gillar högar...


Weather doesn't do it for me...

Helgen bjöd på fredagsmys, festligheter och hundutställning i danmark.

Jag fick med Nina på en rolig runda istan. Var så glad att jag fått mitt körkort så jag skulle kunna visa upp det när vi skulle in på Harrys och dansa. Men då står en gammal barndomskompis som vakt och släpper in oss. Jaja kanske denne helg kan jag få visa upp mitt körkort.

Jag och Nina hittade ett pyttelitet rum på gyllene prag och vi tyckte det var en bra idee att posa som fan där inne=)


Vem är det som knackar på min dörr?egojenny...


What happened to your mental alarm...

Så där ja, har pöst i soffan hela dagen. Tror jag halvtvingade Nina till att dricka vin med mig, men jag känner henne, hon gillar det. Så nu ska jag in i duschen, sen tar jag med mig flaskan Asti till Nina.


Sista drinken i Lloret de mar, vi satt i en hammock och njöt...


I don't return fruit...

Morgonpromenad med två hundar funkar bra! Zamba och Qing trivs i varandras sällskap som de alltid gjort. Maxs lillebror kom förbi och nu är de och leker på en lekplats. Tänkte koppla på hundarna och leta upp dem. Solen skiner idag och man måste vara ute då. Idag måste vi även storhandla, vi har ingen mat hemma, men vi ahr massor med choklad. Vi måste även städa, damma, damsuga med mera.

Få se vad dagen har att erbjuda, jag känner mig lite halvhängig, men choklad kan nog fixa det mesta.


Visst är vi sötast i världen...


You see everything, don't you...

Efter jobb körde jag pappas bil med hjälpa av min GPS till Lindells nissan affär i Billesholm för att köpa en ny navkapsel till hans bil. Jag hade nämligen kört för nära en kant och skrapat upp den. Jag beställer en ny och passar även på att hälsa på farfar i billesholm, som blev väldigt glad över mitt besök. På parkeringsplatsen ringer jag pappa för att berätta om mitt lilla missöde med navkapslen men att jag beställt en ny. Då säger pappa: Det var inte du, det har jag själv gjort.
Det kändes ju bra, jag kan köra trots allt. Sen frågade min pappa mig lite indirekt om jag var med barn för att jag hade en kula på magen. Jag refererade till korgarna fulla med choklad jag fått av mina kollegor och av Max mamma och Svenne. Trängde bort alla tankar om träning och planerande kvällens skräpmat...

Nu väntar jag på Max som cyklat iväg för att hämta pizzor till oss.

Ihelgen kan jag bli med bil, åtminstonde nästa vecka...

Kankse skulle gå en lång runda imorgon med hunden , tydligen har man blivit fet=)


you want a christmascard...

90 people get the Swine Flu and everybody wants to wear a mask.
A million people have AIDS and no one wants to wear a condom.


Godmorgon!


We're living in a society...


Med denna bild gör jag mig redo för brukshundklubben. Och idag ska jag träna tävlinginriktat och få igång bra starter. Jag börjar om från början och nu ska vi nå toppen...


Do adults ever order the child-size...

För alla er som inte sett skandalen på vma´s så kommer den här. Jag har alltid varit ett fan av Kanye West och hans musik. Men nu tycker jag bara att han är en idiot som kan göra så...
Beyonce är en storsint artist och jag ger henne all creed som gav sin tid till taylor...

We're more like friends-in-law...

Jag är supertrött och fryser, ska snart inte sängen med en kelsjuk pudel. Men först måste jag käka lite choklad. Ha ju massor kvar. Inte nog med att jag fick en korg med massor av choklad av mina kollegor på jobb, utan även Max mamma hade kommit på den underbara ideén att ge mig en korg med choklad från deras familj. Detta säger något om min chokladkonsumtion, va fan man lever bara en gång. Jag ska börja träna...sen...

Idag var sandra och akita på besök och vi käkade pasta bolognais på balkongen. Det är mysigt att ha sina vänner nära..

Natti nattilet´s go on an livingspree...

Give me another shot...

Jag håller på att tvätta som en liten hemmafru. Ska även kolla lite var stans på bilar. Jag ska ju köpa en bil och jag har verkligen fastnat för en clio. En fin clio i en passande färg, inte senapsgul bara...
I love it

Jag och max har gjort en väldig massa resor tillsammans. Men denna var verkligen välbehövlig och den stannade av tempot och gjorde att vi verkligen kom ner på jorden igen efter en lång tid med högt tempo.


Where do you get the ego...

Hemma igen från en helt underbar vecka på solkusten, närmare bestämmt Costa Brava i Spanien. Fjärde gången jag och Max besöker just den kusten och andra gången i samma stad. Dagarna har fyllts med inget, endast sol och bad vid havet och bokläsning. På kvällarna drack vi drinkar, sangria och spelade spel. Vi somnade tidigt gick upp tidigt och njöt av frukosten på hotellet och sedan flera timmar på stranden i varm sol och ett uppvarmt hav att svalka sig i.

Jag bjuder på bilder...


Sangria vid poolen

Ren njutning
Män som hatar kvinnor... Med havet i bakgrunden (Läs inte vad som står på sidan om du inte vill veta lite av
slutet.)Mys på stranden... I ♥ U


Jag har nu ett körkort

Igår klockan 13:30 fick jag mitt körkort, fick och fick, förtjänade jag mitt körkort. Det var en enkel match och jag är lycklig.

När jag kom till jobbet så fick jag se denna skylt, trodde på avstånd att vi fått svininfluensan på jobb.


Dagen fortsatte med fler grattis!Sen på gården kom den stora överraskningen, mina underbara kolleger känner mig alltför väl=)Innehåll:Happy happy...


RSS 2.0