Those are my everyday balloons

Vad händer annars?

Man har ju jobbat ett tag nu efter semestern och man börjar komma in i vardagen igen, trots man gått på ett schema som varit från dag till dag. Men nu börjar även det ordna upp sig och verksamheten börjar ta fart. En del nya goa barn har börjat och jag tycker verkligen mitt jobb är roligt. Så roligt att jag faktiskt tänkt satsa lite extra. Jag vill lära mig mer och bli bättre på det jag gör. Jag har ju världens coolaste jobb...

Nu är det soffhäng och snart blir det sängen, imorgon börjar jag jobba sent, vilket gör att jag och Qing har sovmorgon, mysmorgon och långpromenad allt på samma förmiddag. Jag älskar det...
Oh Moses, smell the roses

Eller kärleksörten...
A home without a dog is just a home

En liten fotovägg har kommit upp i hallen ovanför denna bänk:
Mitt emot, ett skoskåp och en spegel.


Love Laugh Live...


Utanför köksfönstret regnar det en massa..


His superpower is lack of money

Onsdagsmys en helt vanlig onsdag i Augusti...


Hem ljuva hem...


Kärlek...


One day...


Stranden i Ängelholm igår med pudelflocken, det var helt underbart men med vinden och åskan i ryggen skyndade vi oss tillbaka efter att vi promenerat hela strandremsan.


Somebody just gave me a shower radio...

...Thanks a lot. Do you really want music in the shower? I guess there's no better place to dance than a slick surface next to a glass door.

Livet på Brohult börjar arta sig:Fönsterna i sovrummet är nu vita och inte i vanligt trä, det gjorde Max bra.


Det där med kungakronor...Jag bara älskar mitt sovrum. Snart ska vi inhandla Aspelund sängstomme eftersom både byrå och sängbord går i den serien. Ett tygstycke ska hängas upp bakom sängen med hjälp av en gardinstång och två krokar. Den vita kudden i favoritkorgstolen ska även den kläs om antagligen i samma tyg som bakom sängen och så ska det upp hissgardiner i fönsterna, sådana som man knyter rosetter för att hålla uppe gardinen. Åh, vad jag älskar att inreda mitt hem. Eh Max gillar ungefär samma stil som jag vilket är tur det=)

I could afford a fake house in the Hamptons

Annars...

Livet rullar på, jobbat i en vecka och det har känts bra, fast att vi är en mindre i personalstyrkan, permanent. Veckan har rullat på med det mesta, små som stora utmaningar. Helgen har bjudit på festligheter på fredagen och lördagen var underbart trevlig med trerätters lunch i Laröd hos Agneta och sedan blev det islandshästsridning på Kullaberg, en härlig tur med fika och solsken. Söndag idag och upp i ottan, en tur med vandringsgruppen runt mölledammarna som helt otippat inte låg i Mölle. Efter vandringen har livet vairt sådär helt underbart, altanen har varit välbesökt, inredningstidningar och skvallertidningar har kantat solskenet. En helt underbar dag och ännu är den inte slut, till kvällsmat blir det thaimat och ett avsnitt Brottet.


Jag fick rida på Atli, en pigg kille som kämpade på i galoppen för att komma om de andra.


Kollegorna!


En runda vid mölledammarna


Max, mannen som talar med hundar, ett härligt gäng hundar.


Fika på hemmaplan, i trädgården nere i solhörnan.


Qing diggar det här med egen trädgård.


The sea was angry that day my friends

Max har fyllt år, jag gav honom en upplevelse som present, en älgsafari i Marakryd, världens mysigaste ställe. Många av älgarna var väldigt tama, visa var väldigt ståtliga som till exempel Harald är nere. Max och han har ögonkontakt.Vi fikade på ett väldigt mysigt cafe intill:Lördag idag och två durecellkaniner, har kört järnet, fixat trädgården, tvättat och dammsugat biler, handlat inför morgondagens kalas, varit i skogen, tvättat, hängt och vikit kläder. Eh ja och nu blir det tacos och ett glas rött..


You know, it's so nice when it happens good

Det är semestermood här på bruhultsvägen, vi tar det med ro, hittar på vad vi vill, äter när vi vill, sover när vi vill och äter godis när vi vill... Det är lyx...

I måndags förra veckan åkte vi med min familj till Danmark och besökte experimentariumet i danmark, kollade på body works utställningen och testade på alla andra experiment:


David och Max testar att göra en stor såpbubbla


oha..


Så mycket konstigt=)

Tisdagen förra veckan:
 Solen sken och vi var alla tre på stranden, jag, Max och Qing. På kvällen kom Sophie (som jag saknat henne) Vi satt på vår altan till 3 på natten drack rosé och pratade en hel del och allt.


Vikingstrand fick det bli med hunden.


Efter bad låg vi i solen och hade det bra.


=)

Onsdag:
En go frukost på altanen med Sophie och sedan stranden igen.

Torsdag:
Planen var Ven men det blev Nimis och Outlet shopping i Höganäs, alla båtar till Ven var bokade.


På väg till konstverket.


Det blev lite varmt.


Det var en härlig promenad och solen sken på oss.

På fredagen grejade vi lite inför helgens kräftskiva som gick av staplen på ett torp i Kungälv, mer om det en annan dag. Nu ska jag ta mig något gott att dricka och sedan blir det mys i soffan och sedan ska jag nog lägga in en omgång tvätt i vår tvättmaskin.


RSS 2.0