I defy you to come up with a better name than Seven

Ett bättre namn än Seven, vad sägs om Snövit?

OK, helt plötsligt förra söndagen så blev vi fyra i familjen, inte fysiskt men i planeringen. Eller planering och planering, fick en förfrågan om att träna, tävla och skämma bort en pudelflicka och utan att ens ta en diskussion med Max om det så tackade jag ja. Alla detaljer är inte uppklarade med uppfödaren eftersom vi inte suttit ner och gått igenom dem än. Men ett krav från mig var att varje gång hon löper måste hon tillbaka uppfödaren eftersom Qing skulle blivit galen annars och det är inte problem med uppfödaren. Snövit är utsällningschampion i Sverige, Estland, danmark och Finland (om jag inte minns fel) viltspårchampion, har tagit en pinne inom agilityn och två första pris i lydnadsklass1. Känns det som en hund för mig: JA. Hon har en arbetsmotor lika stor som Qings, hon är stabil och mentalt stark, en tjej med skin på näsan som vet hur man säger till andra hundar och klarar sig finfint i en flock. Det var inte vår plan men ibland blir det inte som man tänkt sig utan ännu bättre. Vi får en vuxen hund som vi vet allt om. En tik dessutom vilket är perfekt för Qing. Jag tänkte att hon kunde anlända lagom till min semester då huset är klart och jag har ledigt i tre veckor för att få in henne bra i vår familj. Men hon har börjat löpa och parats och ska då ha valpar, vilket gör att hon kan anlända i oktober. Vilket kan ha sina fördelar det med. Qing känner sig hemma i huset och kan välkomna henne.

Ja, så kan det bli ibland och både jag och Max är förväntansfulla. Vi ska blli fyra=)


Så här ser vår lilla pärla ut, förstå hur coolt det kommer vara när jag och hon tävlar med alla andra bruksraser. Lilla liv!!!

Isn't there something more to life

11dagar, 5timmar, 45minuter och 50 sekunder (i skrivandets stund) tills det är den Juli och inflyttning. Siste helgen i penthouset, för nästa helg spenderas i Våxtorp på Åsas gård för midsommarfirande med ett härligt gäng, nya, gamla och nuvarande vänner.

Sen jag skrev har inte mycket hänt, livet rullar på med fullt schema. Helgen har varit fullspäckad - En lördag i trimmet med en massa hundar, resturangbesök och loppisplock, Söndag Loppis i halvdant väder men pengarna rullade in och fynden delades ut, städning, mail som måste skickas och låder som ska packas. Klockan är nu efter 18 men det känns som klockan skulle kunna vara 22, jag är trött men har lite kvar att göra.

Imorgon ska det jobbas, bilen ska besiktigas och huset ska besökas en sista gång innan inflyttning, härligt att få komma dit prata lite med de nuvarande ägarna och få titta lite till och planera lite till. AAA Låt dessa dagar gå snabbt...

Ähh hallå, höll på att glömma värsta saken, men jag tar det i ett annat inlägg...


Förra helgen var vi i Våxtorp och jag satt på Annas rygg...


Max tog sig även han en tur på hästryggen, en mycket trevlig helg med barndomsvännerna och deras pojkvänner=)

So did you give that radio the ol' switcheroo

Jag har världens bästa hund. Att ha med honom på jobb med alla barnen är inga problem, han uppförde sig väl. Lät barnen göra trick med honom och han letade upp bollen flera gånger i skogen när barnen hade gömt den. Efter all lek och alla trix lät jag honom ligga i gräset och titta ut över barnen som lekte. Han klarade det utmärkt.


A man carries a wallet

Long time no see...

Men nu kommer det ett inlägg eller två. Ledigheten har passerat i ett härligt tempo, mycket sol, grill och gott att dricka. Har träffat massor med goa vänner och det har verkligen varit skönt att vara ledig. Inte nog med det utan månaden Juni har börjat vilket gör att nedräkningen inför flytten kryper närmare.

Löpningen går förvånande bra. Kör på på mitt löpschema och varje gång jag börjar på en ny vecka och springer intervallen för andra gången känns det lättare och roligare. Idag sprang jag en bit längre än vad jag borde enligt schemat och jag känner verkligen att jag gillar det. Har alltid gillat löpträning och jag är så glad att jag startat igen.

Annars... Imorgon firar jag och Max 10år tillsammans, det är inte illa det. 10år. Jag ville egentligen gifta mig runt denna datum eftersom det är vår 10 års dag men nu kom det ett husköp imellan och det känns helt ok.

Jag bjuder på lite heminredningsprylar som gör väntan på huset lite lättare=)
RSS 2.0