Guess again chubby

Ligger i sängen med hunden, mannen är på jobbet. Söndag igen, åh vad jag gillar den dagen. Idag ska saker göras, planera inför kursen på tisdag och lördag samt träna med hunden på klubben tillsammans med Viktoria och Bella. Men lite Morgonmys är aldrig fel:). Åh. Jag längtar lite extra till morgondagen och ett efterlängtat telefonsamtal.

Why do they call it a "building"? It looks like they're finished. Why isn't it a "built"?

Jag och Qing har anmält oss till en vandringskurs. Det betyder att vi följer efter någon som kan vägen fikar halvvägs och går vidare. Igår gick vi i ängelholm, på stranden och i sibirienskogen. Det var underbart, min fina hund löd minsta vink från mig, han uppförde sig exemplariskt. Det var härligt att se alla 15 hundarna springa om kring lösa på stranden. Qing lät löptiken vara i fred och han sprang med bland annat en flatte och en labbe. Han var min lilla duktiga pudel. Jag tror han är som ett årgångsvin, han blir bara bättre med åren. Till sommaren blir han 6år och så som han uppförde sig igår är mer än väl...

 

Sometimes the road less traveled is less traveled for a reason ...

Idag pirrar det i magen, jag har varit med om det förr och då gick jag ner 2,5kilo. Men denna gång är det mer under kontroll och jag hoppas jag kan äta tills slutet av veckan=)

Idag är jag och Qing själv i penthouset, max är i ystad på spa med cheferna på ICA. Jag tycker det är tradigt eftersom detta är den enda dagen jag är hemma denna vecka, men men vi får ta vara på de dagar vi träffas i helgen och kanske firar vi framtiden då.

Jag sitter med powerpointen till kursen som jag startar imorgon, vilken grym kurs vi ska hålla. Jag är så glad att jag äntligen kan hålla en kurs på mina egna vilkor och på mitt sätt.

Dessutom håller jag på att lägga ut annonser på tradera, har så mycket saker som jag inte vill ha längre. Den 3 april är det bakluckeloppis på söder som gäller=)


It's like looking into The sun

Sitter med mr iphone i pausen på let's dance och tänker på vårt framtida boende. Vart kommer vi hamna? Och hur vill vi inreda, vi börjar om på noll, igen. Kreativiteten och fantasin kan flöda. Det ska bli så underbart kul. Nu, lite rödvin...

so... nothing

Thailand - freedom beach...
Har rast på jobbet och sitter vid datorn med en kopp te. Snart dags att klä på sig och ut och jobba i det underbara vädret. Idag ska jag och Qing till brukshundklubben och det ska roddas lite på klubben så jag så proffsigt kan köra en powerpoint på tisdag när jag ska debutera som allmänlydnadsinstruktör på klubben...


She's such a phoney baloney

Sand bar - Thailand


You just close your eyes, you hope for the best.

Söndag, jag älskar söndagar. De är så sköna, man hinner göra en massa. Qing ligger bredvid mig på en stor rund madrass som är till vår finfina träfåtölj. Han har hunnit med att att busa med Leja (åsas hund) i bruceskogen. Han hann även upptäcka att hans ben inte är lika långa som hennes då han hamnade under vattnet i ån när de sprang som galningar. En fika i trädgården har också hunnits med och nu ligger han utslagen, mitt hjärta.

Jag har gjort allt jag skulle göra i lägenheten och max har nu tagit över. Jag sitter vid vårt köksbord i vårt penthouse (bilder kommer) med 20 av maxs gamla studentlitteratur böcker, de ska in på blocket, men det tar tid att hitta nypris och sedan skriva in alla böckerna i annonsen. Men med lite bra musik och ett glas pepsi max så går det mycket lättare, och så har jag såklart hunden bredvid mig som sover gott. Och självklart mr iphone=)

Bilder från dagen (från mr iphone)


Leja och Qing

En slutkörd Qing

!


I like to stop at The dutyfree shop

Nu ligger jag i sängen med mr iphone, Max stack till jobbet tiiidigt idag och inatt har vi varit hundvakter till Bella. Vid ett inatt kom husse och matte och hämtade henne. Idag ska jag till lägenheten, frosta av frysen, spruta medel i ugnen och ta de sista två kassarna i förrådet. That's it. Efter jobbet åker Max dit och städar ur ugnen och frysen. Sen på tisdag är det klarrrt----> nästa kapitel. Godmorgon!

Testing

testar från mr iphone, kanske visar det sig på skärmen, kanske inte. Tänk så kul om jag kan blogga från mr iphone.

I *loooove* horse manure

Thailand,
lite bilder:


Snorkling vid phi phi island


Phi phi Island


viewpointUnderbara bilder.

Nu har vi fixat internet och en ny laptop är på väg hem till oss. Så nu kan bloggen snart komma igång igen som den ska. På tisdag skrivs alla papper på och lägenheten är inte längre i våra ägor, så dessa dagar fylls med att städa lägenheten och tömma den på de sista sakerna. Det går bra nu.


I didn't know it was possible to come out of a coma

två veckor i paradiset, det går inte att beskriva sinnesfriden, lugnet och känslan. Det har varit så underbart så att komma tillbaka till vardagen känns helt ok. Nu ska nya projekt startas upp och det känns gött att komma igång igen.


RSS 2.0