Are there keys to a plane?

Måndagmorgon- Pigg och vaken, vaken är jag iallafall efter 9timmars sömn. Men täppt i näsan, hostig och en smygande huvudvärk får jag nog stå ut med. Ska snart ut med hunden trots att han fortfarande är trött efter gårdagens promenad och det är nog jag med. Kroppen är liksom inte den samma som innan av förklarliga själ=)

Igår var vi på ikea och skulle köpa en säng till vårt lilla mirakel eftersom de hade en väldligt bra kampanj just på den sängen vi ville ha, men den var slutsåld. Men det gör inget, vill ändå ha bebisen i min säng så mycket som möjligt. Bebis, man och hund i sängen och jag är världens lyckligaste.


Ha en skön måndag!


Ännu en bild från gårdagens vandring. Härligt!!! Tänk att nästan 20 hundar, bland annat schäfer, schnauser, pudel, fransk bulldog, flattar, collie, labrador, saluki med mera, kommer så bra överräns. Alla hundarna var glada, tror även de kände av vårkänslorna.


Well, I am happy to say that the little guy is back in place at the end of the line

Äntligen var hundpromenaderna i gång. Solen visade sig från den bästa sida och värmde mina kinder.
Lurvhunden Qingen Badingen


Yeah. It's a beautiful name for a boy or a girl. Especially a girl... Or a boy."Det mest fantastiska som förstagångs gravid måste vara när man känner bebisen sparkar för första gången. Har känt lite sprattel i någon vecka, men som förstagångsgravid är det svårt att veta om det är bebis eller tarmarbete. Men idag efter en lång promenad satte jag mig i soffan med handen på magen där bebisen ligger. Kände en massa sprattel på insidan och plötsligt känner jag en buff inne ifrån och ut. Bebisen måste legat precis rätt och satsat med en fot. För det kändes som någon petade på min hand innefrån. Härligt!


I want you to feel the love that´s growing inside me

När två ska bli tre...Hälften du och hälften jag

Jag kan med glädje berätta att jag och Max ska bli föräldrar. Efter nästan två års längtan, hormonbehandlingar och kämpande ligger vårt barn inne i min mage och gror. Ett litet mirakel som under planerade former blev till oplanerat. Trots 5% chans att bli gravida på egen hand lyckades vi. Lyckan är total och i augusti får vi träffa vårt barn, vårt kärleksbarn.Från och med du♥


RSS 2.0