Cats and dogs

Utomhus regnar det ett rejält sommarregn. Ett skyfall kan man också säga. Vi sitter inne torra och goa. Jag håller på att steka hamburgare och skära upp tillbehör för att göra egna hamburgare. Det blir en dag framför tvn. Min bästa vän för tillfället. Ligger framför tvn medan Max jobbar och äter och vilar upp mig. Det är svårt att sova på nätterna så när sömnen faller på så är det bäst att vara redo.
Nu är det inte långt kvar, lite mer än en vecka till beräknad födsel och absolut max lite mer än tre veckor. Men jag bara hoppas att det sker snart. Jag är så rastlös och längtar efter att vara uppe på nätterna för att amma och natta om den lille/a.
Nu är det dags att käka och sedan brottas med halsbrännan, men som sagt snart är det över, och vi har fått det finaste man någonsin kan få. Så halsbrännan som gör att man tror man kan skjuta eldklot är snart ett minne blott.

Jag kastar bollen i luften, ser var den landar

Solen skiner, den verkligen skiner och värmer mina kinder och boll till mage. Jag är ledig och jag njuter även om jag saknar Max här hemma så passar vi på att njuta av varandra när han är hemma. Sitter på altanen på kvällen myser, skrattar och självklart längtar efter den livliga krabaten som ligger i min mage.

Efter gårdagens scenen är din på Skansen så lyssnar jag på Ledin nu och självklart gör sig Timbuktu påmind här och där. Precis som igår. Ledin har glada låtar som handlar om det bästa som finns -  Kärlek. Inte som tex Melissa Horn som gör att man känner sig självmordsbenägen, men det tilltalar väl någon det med.

Nu blir det altanen igen med hunden och halsbrännan. Undra om Twix hjälper eller kanske ett glas pepsiMax=)


Älgsafari 2011-08-09 Max födelsedag, tänk att ett år senare väntas vårt barn födas.


I forgot who I was dealing with

barnrummet:


En födelsedagspresent till mig från Max pappa med familj, en korgkista, taxen som ligger ovanpå fick Max av sin mormor och morfar när han låg på BB.


Korgtolen i samma korg som kistan. Pallan bakom har min farfar byggt och farmor målat. Den ska jag ha fötterna på när jag sitter i stolen och ammar.
Och där står den, förlossningsväskan, redo för äventyr.


If you look annoyed all the time, people think you're busy

Ta vara på tvåsamheten. Jag och Max har alltid varit bra på att hitta på saker tillsammans, småutflykter, övernattningar, utlandsresor med mera. Men snart blir vi fyra och då ska vi jun inte glömma bort att vi en gång varit två och tre. Men jag och Max har ju varit tillsammans sen urminnes tider och känner varandra väl så vi kommer alltid veta att vi är två också.

För att utnyttja den sista tiden som två besökte vi helsingör, vi gick och mös, åt glass, pölse, tittade i affärer och pratade så klart om vad som komma skall.
Det är något speciellt med att vara gravid när näsan börjar växa på bredden och ögonen blir smala strimor.


He transcends time and space

Marvin Gaye i bakgrunden, solen skiner och jag har blivit en hemmafru som fixar och donar mellan sömn och mat pauser. Ja, äta måste man helst hela tiden och sömn är viktigt det med. Qing tycker att vi har det bra. Springa av sig i trädgården och sedan sova lite på det.

Det är nära nu, 2 och en halv vecka kvar till beräknad förlossning. Kan ju gå över tiden, och då är det högst 4 och en halv vecka kvar. Men vi får hoppas att det blir innan det. Det är tungt, svårt att sova och denna hunger, kan man tugga konstant? Men det är ett litet pris att betala för vad som komma skall.


Max som fortfarande jobbar och står i, tar en nap i solen och Qing är med så klart. Han börjar sin semester så fort bebisen kommer ut, minst 6 veckor stannar han hemma sedan, vilken lyx!


Den stora magen och hela stora jag.

   
En av hos ahr gröna fingrar och det är inte jag=) Har aldrig vattnat en blomma här hemma.


You got to se the baby - stuff

Det är dyrt att skaffa barn. Mycket som man behöver köpa och mycket man vill ha och så vidare. Men nu känns det som att det börjar bli klart. Idag ska förlossningsväskan packas. Babyskyddet har vi fått av mamma och pappa och Maxs mamma plus man sponsrade oss med den finaste sköntväskan. Vi har även inhandlat en videokamera och lite mer till babyrummet.


Barbaskön till höger

Akta Graco, insatsen i bilen är redan på plats i Astran


Skötväskan, en Emmaljunga sport, med tillhörande skötbädd. Har även pimpat vagnen med en flaskhållare till promenaderna när svettan ska lacka och man behöver vatten=)


We are going to the dogpound

Varit lite glest med bilder på min svarta prins, barbaskön, Qingen det finaste.. Men han är inte bortglömd mitt i all bebisplanering. Han är av hög prioritet och kommer aldirg glömmas bort. Han är supernöjd med staketet, kan springa som han vill och ibland tar han sig en tur i lilla skogen och skäller på förbi passarande hundar. Han har det bra.

Han har även varit och badat i havet, vilket var min stora fasa att han inte skulle kunna göra på grund av sina klor, men det är ett avslutat kapitel och vår prins mår bara så bra. Om han vara visste att om två dagar kommer han och jag vara hemma i 1,5år.


Tjockisen satt mest och tittade på sina favvokillar och kände bessebullen i magen leva loppan.


I don´t wanna be sweden

Gårdagen spenderades först på hemmaplan, med storstädning och sedan åkta vi ut till Maxs pappa med familj i rösa. Vi tog med oss min brorson.

JättenJenny på landet i Rösa


Världens syggaste man och blivande pappa. I bakrunden hoppar Victor, max lillebror, och David, min brorson, studsmatta.


Tupp och hönmys

Lilla familjen, Skrattar lite åt mig själv, jösses haha! Ja du det syns att jag gått upp 21kg.


I´m a dayperson

Söndag och vädret är helt ok, tydligen är det varmt för jag känner mig ständigt varm=) Men jag gillar att vara varm.

Nu är det mindre än 6 veckor kvar till bebisen kommer plus minus 2 veckor. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Iallafall nu de sista månaderna. Det första tolv veckorna gick väldigt sakta även om vi fick reda på att vi skulle ha barn i vecka 7. Men det känns underbart att veta att det lilla(stora) grynet mår bra och lever loppan mest hela tiden. Det börjar bli trångt om plats och att sova är ett projekt i sig, men vad gör det? Jag bär på ett mirakel!
Sängen är redo för en bessebulle!


Vagnen är redo den med.


Rentvättade kläder och filtar redo för förlossningsväskan


Hur sött är det? =)

Ja, snart är vi redo för förlossningen, rent mentalt är jag redan där men praktiskt fattaste några saker. Men det ska vi fixa nu de närmaste veckorna. Om en och en halv vecka har jag semester även om jag plockade ihop mina saker från HAIS redan i fredags då vi ska vara på en annan förskola. Kändes inte det minsta konstigt utan bara helt rätt. Så nu är det sammanslagning och det enda jag ska göra är sitta och ta det lugnt.

RSS 2.0