I am happy, pappy

Långa dagar och lite sömn...
Bättring på det, så nu blir det sängen. Men även om jag är trött så är jag glad och förväntansfull. Bebisen ligger med huvudet neråt sedan förra bmbesöket och har inte vänt på sig. Det är en sprattlig litet pyre som bor i min mage, den har även hittat revbenen på höger sida, vilket även är favoritsidan. Sova kan jag endast göra på vänstersida eftersom bebisen lever loppan på andra sidan. Men men snart kan jag sova som jag vill igen och tills dess ligger jag gärna på vänster sida, oavsett hur ont det än gör i höften och att sömnen blir lite hackad och malen. Lika bra att träna på det:)
Nu ska jag äta en glass och sedan inta vänstersida och sova i någon timme:)
Hälften du och hälften jag♥

My boys can swim

Idag var det bowling på jobb, känns i magen just nu, tror jag sträckte mig eller nått. Måste börja tänka lite mer på mig själv nu och inte bara köra på som jag alltid gjort. Pausa.. 10 veckor kvar till bebis är här. 10 veckors lugn och ro. Eller?!

Imorgon ska jag till barnmorskan och göra glukosbelastning för att kolla om jag ligger i riskzonen för diabetes. Ska även lyssna på lilla hjärtat och mäta magen. Mysigt som bara den, mindre mysigt att jag inte får äta på 8 timmer innan och 2 timma efter jag druckit sockerlösningen.

Annars, det är lugnt. Barnrummet börjar ta form, lite fix och grejor som ska köpas till. Solen skiner och min hud börjar bli lite brunare och näsan fräknig.


I will love you with every heartbeat


Så mycket kärlek på så lite plats!


I almost did!!!

Mission: Barnrum:


Denna säng blir det och på galven ska jag sätta dit texten:Jag vill även tillverka en egen sänghimmel, jag har alltid velat ha en sänghimmel men aldrig haft någon så då ska vårt barn få en. Min plan är att syfast sänghimmelstyg på en kungakrona, passar ju både en pojke och en flicka. Så nu är jag på jakt efter en fin kungakrona.


un momento por favor

Nu är det slutspurten. mindre än tre månader tills bebisen kommer och om två månader går jag på semester. Men det kommer gå fort och det är mycket som händer. I tisdags var vi och hämtade vår nya bil, en superfin och stor Opel Astra. Jag förhandlade den till oss och vi är mycket nöjda med pris och att vi fick vinterdäck till. Bilhandlaren i Markaryd var dessutom så mysig och genuin. Det blev mycket kaffe och kakor.

Vi håller på att fixa staket runt trädgården och efter mycket velande har vi bestämmt och oss för ett trästaket med smala stående ribbor. Kommer bli jättesnyggt och till helgen ska vi börja gjuta fast det första med hjälp av Max kusin Lina och hennes händiga blivande man Mathias. Kommer bli super. Nu ska bara taket tvättas och ett barnrum inredas sen är vi på banan.

Idag är det röd dag och jag och Qing har passat på att sova frukost och nus ka vi börja greja här hemma. Byta sängkläder, vika kläder och sätta upp nya bilder i ramar. Vi ska även hitta inspiration till barnrummet på internet. Har många ideer och känner att jag vill tillverka lite själv så att det blir mer personligt.


1+1=3


Roten ur tvåsamhet
Frukten av kärlek
Meninngen med livet
Summan av oss


That's how I maintain my glow

Vecka 27!
13 veckor kvar!
15kg plus!


RSS 2.0