The beginning

 
I love you for a million years
 
You are the sunshine of my life

omedelbar kärlek

 
Det där med kärleken till sitt barn är inget man kan förklara eller få förklarat. Jag trodde (som så många andra) att jag visste hur det skulle kännas, jag älskar ju min hund och min man massor, men denna kärlek är större än störst. Den är omedelbar och växer för var dag. Den gör även att man älskar varandra ännu mer, för titta vad vi skapat genom vår kärlek till varandra.
 
Ja, det är mycket kärlek nu och jag älskar det. Jag älskar att vakna upp med pirr i magen över att dagen kommer bli helt underbar.

Yo feel the flo

Måndag, ny vecka!
 
Max är ledig i två veckor, woho. Detta betyder att jag kan duscha utan att sjunga barnsånger och göra roooliga ljud. Har blivit en vana dock, så sist jag duschade påbörjade jag lille katt men kom på att: just det barnet är med pappan. Tänk om jag hade en liten li.. inget barn utanför duschen, ta det med ro männsika.
 
Jag kan även ta på mig en jacka när jag ska ut och borsta tänderna innan vi ska iväg. Små saker som man prioriterar bort när barnet skriker i babyskyddet och hunden springer och gömmer sig i tron att han ska vara själv vilket han aldrig är längre.
 
Men annars är det toppen. Bebisen är pigg och glad, sover som en stock och har funnit sina händer vilket kan vara väldigt fängslande om man är 10veckor.
 
Idag har Filippa namnsdag (Viola) Hon har firat det på sitt vis, kissat ner sig för att senare bajsa ner sig. Det blev ett bad, vilket den lilla tyckte var super.
 
 
Yo, love from Brohult...
 
 
 
 

It´s beautiful day

Fredag idag, lite fredagskänsla  har man kanske. Max är ledig imorgon, så fredag är det. Men Max är ledig lite hur som helt så man tappar bort sig i dagarna. Men en sak vet jag iallafall och det är att tiden går alldeles för fort (Anna, helt rätt) Vill att tiden ska stanna lite, för jag tycker inte att jag hinner njuta exakt så mycket som jag vill av mitt lilla liv. Jag försöker verkligen suga in varenda lilla minut av min lilla stjärna. Men som sagt tiden rusar iväg och det bästa är att bara ta det lungt och mysa och njuta. För det är det bästa som finns.
 
Vi har precis gått en lååång runda, utforskar fortfarande närområdet och hittade vägen till Bruceskog. Perfekt cykel och gång väg, Filippa sov hela vägen och sover vidare på altanen medan jag äter lunch.
 
Qing är på G igen efter att varit lite krasslig antagligen efter vaccinationen. Tyvärr inträffade detta just vid tävling och jag har aldrig varit med om en så seg, trött och illamående hund. Men som sagt han är på G igen och älskar våra långa runder och att altanendörren är öppen när Filippa sover där. För då kan han springa ut och in och plockar ut leksak efter leksak. Som jag får springa runt och plocka in när det börjar ösregna. Men det gör jag så gärna.
 
 
Hösten gör sig påmind även i trädgården, färgerna börjar ändras, gräset är klippt för sista gången, äpplena på träden är plockande och tomater och paprikor är skördade även de. Utemöblern är i säkert förvar under presseningar.

Glossa

Filippa 2 månader
 
Jag vet att det syns lite i hörnen, får beskära det en annan dag, men det är ju idag Pippan blir 2månader=)

Newbie

 
                                   Filippa mitt lilla modelejon! Visst är de rosa pudlarna helt fantstiska=)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RallyQing

Imorgon är det dags att tävla rallylydnad med Qing. Har tävlat i det för några år sedan men nu är det en officiellt och andra regler. Vi har tränat lite här hemma ikväl, men hela familjen är trött efter vandringen i ösregn vid askehallarna. Det verkligen öste ner och alla var dyngsura, utom Filippa som satt i sele på Maxs mage i sin vattentåliga overall plus att Max hade paraply över henne.
 
Men som sagt tävling imorgon! Vi är redo, taggade och bäst...
 
 
Filippa tränar nacken i gymmet, Max och Qing hjälper till.
 
Nu blir det mys i soffan, chips, film och mjölkkoma.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We like dogs

Lika bra att den lilla vänjer sig. Hundar kommer finnas i hennes liv föralltid. Om hon vill ha en hund när hon blir äldre kan hon få det. Ja, eller en hamster.
 

sleeping beauty


gangnam style

 
hey sexi lady... Musiken på hög volym, Filippa rockar loss i babysittern och jag sjunger med och ibland dansar vi tillsammans. Qing tar sig en tupplur på ryamattan i allrummet och är inte besvärad av stå hejet i Filippas rum. Spotify har även ett stort utbud barnmusik som vi lyssnar på ibland.
Dagens Filippa I sin pappas byxdress. Tänk för 28 år sedan hade han de på sig och nu har hans dotter dem.
 
Fina Qing har verkligen accepterat den nya familjemedlemen. Han kan ligga nära Filippa fast att han få sparkar i huvudet och hon pillar honom i pälsen och ibland drar hon till. Men han finner sig i det och fortsätter sova. Det är för att Qing är bäst i världen.
 
 
 
 
 
 
 

Babylife

Ja, man lever ju ett annat liv nu. Eller ja samma liv fast lite annorlunda. Man ansvarar för ett liv och inte vilket liv som helst utan mitt barns liv. Dagarma när Max är på jobbet går utmärkt. Det blir mycket promenader och kompis träffar. Precis som det ska vara. Filippa är en nöjd bebis och bäst av allt är att vi sover gott om natten. ofta sover hon 5-7 timmar i sträck vilket är skönt även om Brösten känns sprickfärdiga. sen är vi så lyckligt lottade att hon äter lite och somnar sedan om någon timme till.
 
Vi var på BVC idag och tjejen hade gått upp till 5610g och växt en cm till 58. Hon är högt över medelkurvan men hon är en rejäl tjej som följer sin egen kurva. 
 
Qing han är med överallt och blir mer och mer vän med vår nya flockmedlem. Qing ligger även i hårdträning inför tävlingsdebuten i rallylydnad nästa helg. 
 
Nu blir det sängen!!
 
 

RSS 2.0