Kirbur

Onsdag! Idag skulle vi hos Heidi med Mikki och alla barnen. Men både Filippa och Liella är lite risiga. Jättesynd för onsdagarna är de bästa dagarna. Men på fredag är det ute förskola för våra barn på min och Filippas öppna förskola. Hoppas vi är friska tills dess.

Filippa sover just nu och jag och Qing myser i soffan.

Ikväll blir det sh'bam för mamman på gymmet. Dansa och svettas, Yeay:)

Bilden visar morgonmyset i sängen imorse!


Liten gnällspik

Filippa är en liten gnällspik för hon är lite förkyld, första förkylningen.

Vi ska till BVC idag men vi får se hur hon mår när hon vaknat efter sin morgonlur. Jag sitter i soffan med en kopp kaffe, en laddning tvätt är i maskinen och snart ska jag busa med Qing.

Idag ska jag åka en runda till gymmet jag ska träna på framöver. Nu är det dags, de sista kilona ska bort och kroppen ska bli tight. 9 månaders viktuppgång och 9 månaders viktnedgång. Ihaaa!


Ljuva ljus

Vaknade av Filippa vid sju imorse, gick in till henne och höll på att dö när jag ser att Max redan är där inne. Jag trodde han låg kvar i vår säng. Men han hade hört henne och var före mig där inne. Jösses tror hjärtat stannade lite.

Dagen fortsatte sedan med en runda till vegeholm för en skogs och strandpromenad. Glashalka i skogen vilket resulterade i två vurpor en för mig och en för Maxs mamma. Så nu har jag värsta bulan på höften och en tung arm. Men nya bullar och kaffe på stranden gjorde allt bättre. En tur inom Rösa för fika och mys för Filippa.

Nu lagar Max mat och jag har hällt upp ett glas rött. Jay Z i högtalarna och Filippa leker med en sked.

Okej, vi ses!!!


Sex månader

Kan ni fatta. Filippa är nu 6månader. Imorgon kommer den riktiga 6månaders bilden upp så länge får ni njuta av denna. Fastlagsfest på öppna förskolan och Filippa var utklädd till ballerina med vingar. Våra fina ungar!!!


Love


Feb. 12, 2013


The good life!

Tisdagen bjöd på spontanfika med camilla och hennes lille Alvin 2veckor gammal. Så liten och så söt. Har svårt att förstå att min rejäla donna varit sååå pytte. Men jo, så har det nog varit. Bästa vecka blir det hunddate i Bosarp med camilla och långnäsorna (collies)

Just nu ligger vi i soffan två trötta föräldrar och en harmonisk hund efter skogspromenad med sina tjejer.

Imorgon är det den bästa dagen på veckan, onsdag, öppna förskolan i Bjuv med Heidi och Mikki. Mys, snack, skratt och massa kaffe:)


To do

Såja! Då startar vi dagen. Filippa har käkat en stor skål med gröt och kommer nu sova några timmar på altanen. Då ska jag fixa med tack-kort. Planering av torsdagens äventyr med Qing samt vika tvätt och städa lite. När Filippa vaknar blir det lunch, mys och sedan en promenad. Sen kommer pappan hem och ikväll blir det träning för föräldrarna.

Mammaledighet är det bästa som finns.

En kopp kaffe till, sen kör vi!!!


Måndags känsla

Det är en underbar känsla, ny vecka nya möjligheter. Snart ska jag och Filippa gå till mammagruppen. Men först ut med Qing. Qing min fina lilla hund, sover så nära på natten. Han låg på mitt hår på min kudden, då ligger man nära. Men jag älskar det, jag gillar att ligga trångt och tight.

O nu får jag sätta fart...


Peak

Kvällning! Max slutar snart jobba och jag har varit på turné hos mormor och morfar samt farmor och farfar Svenne. Trött tjej somnade i bilen men somnade ändå gott i sängen för ett tag sen. Så nu sitter jag och planerar veckan. Kommer bli spännande, på torsdag ska jag och Qing bege oss ut på nya äventyr. Så roligt och stimulerande.

Ska skära lite ananas och mumsa på innan sängen kallar.

Natti Natti!!!


Like it!

För jag är lycklig, ja jag är lycklig...

Ibland får man nypa sig i armen.


Lördagskväll

Qing är vårfin, känns dock som att jag hinner klippa honom en gång till innan våren anländer. Jag tränade även en stund på crosstrainern och löpbandet. Svetten lackade och det var gött. Får se vad morgondagens träning blir, antagligen powerwalk och träning för överkroppen.

Toaletten är färdigmålad så imorgon innan Max börjar jobba ska vi shoppa inredning.

Snart blir det sängen. Filippa sover gott i sin säng och vi har njutit av en god middag och lite vin. Vi såg på hypnotisören och vilken besvikelse det var. Inget jag rekommenderar till någon även om man inte läst boken. Hoppas django unchained är bättre, det är ändå en tarantinorulle.

Nä, borsta tänderna och en massa go sömn.

Bilder: nytränad och Filippa myser med mormor.


Lördag!

Snart trimmetdags med Qing, total makeover! Sen ska jag och fröken crosstrainer jobba på. Ihaaa!!!


Gymma

Det är inte bara jag som gymmar och försöker komma iform. Dottern tar i så hon slocknar i gymmet. 😊


Dagens träning!

40 minuters promenad/dragkamp med vagnen i snön, svettigt. Tränat armarna a la Mikki style, snabbt och lätt och massa träningsvärk på det. Mage och bröst fick slita lite de med. 100knäböj för rumpan och ikväll åker jag och Qing iväg för en powerwalk tillsammans.

Ja, det finns ingen genväg tillbaka. 30kg upp och 30kg ner.

Nu blir det apelsin, kiwi och banan tull lunch. Filippa sover gott på altanen, vagnen är täck av snö men hon ligger torrt och varmt.


Morgonmorgon

Underbart!! Mycket sömn inatt, välbehövligt efter förra natten som inte var rolig. Vaken en gång i timmen, en orolig tjej som till sist fick lite ro i pappas famn, de satt och sov i fåtöljen i allrummet någon timme. Men nu är vi på banan igen. Någon sådan natt då och då känns helt ok, vi måste ju få känna av hur det känns att vara trötta småbarnsföräldrar någon gång:)

Nu har vi Morgonmys i soffan, gröt till Filippa och havrepannkakor med banan till mig. Vi har fortfarande pjamas på oss, underbar morgon!


!


Energi

Det känns på något sätt som att våren är påväg. Fast att det återigen är vitt på marken så känner jag energin man får på våren. Igår påbörjade vi årets husfixar grejer. Februaris grej är måla om toaletten på bottenplanet samt köpa ny inredning förutom vask och toastol. Toan är fräsch för övrigt men lite ny färg skadar inte. I framtiden ska vi renovera den totalt men jag kände att jag inte stod ut med mönstret som var målat på väggarna.

Mars grej blir att måla trappen vit. Sen är det vår och då fortsätter vi utomhus, sätta upp staket på framsidan, ny träpanel samt ommålning av träet och garaget. Göra om framsidan, lägga singel och sten. Fixa gången på sidan om huset. Ja, lite fix är det ju att ha hus, men så kul är det för denna vår och sommar kan jag hjälpa till helhjärtat då jag inte är gravid.

Sen åker vi på semester en vecka:)


In my mind

Behåll de som vill vara dig nära nära. Behåll de du vill ha nära dig nära.

Kärlek...


Babyroom

Jag älskar att inreda Filippas rum och jag älskar att vara där med henne.


RSS 2.0