Läger

Ja, nu är jag här igen och skriver lite fort har nämligen lite att göra. Åker på läger imorron med Qingen. Ett lydnadsläger från torsdag till söndag. Så jag och Camilla kör i ottan och hoppas på att hitta rätt. Fegen (dit vi ska) ligger 2 mil från Ullared så jag lär hitta dit.

Har blrjar packa lite och det som står på bordet är en Bag-in-Box (obligatoriskt på läger) och en ny frolicpåse, Gissa om Qing är sugen på den. Har även köpt Denniskorv och kycklingpastej på tub. Jag är förberedd. Om det finns trådlöst bredband så kommer jag hålla er uppdaterade. 

Jag är så sugen att åka på läger och jag vet att Qing kommer älska att träna dagarna långa. Det är hans grej. 

Nu ska jag packa vidare, det är mycket som ska med, apporter i både metal och trä, koner och ja kardan och totteband massor massor=)men jag gillar det!

image321
 

image322

Dit ska vi, helt underbart!

back on the pills

pratade med doktorn och jag ska fortsätta käka pillerna yeay! Då kan jag leva normalt igen.

Har shoppat loss idag, Max ställde ett ultimatum, fick en summa pengar och gjorde jag inte slut på dem så skulle han ha dem tillbaka. lätt som en plätt! Massa kul shopping!

Ikväll är det tjejkväll hemma hos sandra. Först jag, åsa och sandra sen lite annat trevligt folk. Låter jättebra, inte varit vi tre på länge och vi ska mysa till det med middag och massa skitsnack och annat djupt... Men först ska vi ut i pålsjöskog och gå av oss lite så vi kan äta mer sen, min melodi det där.

Soffan med lavet (kärleken) ett lite tag innan skogen!


image318

image319

image320
Bjuder på underbara bilder på Qing och sina "syskon" när de släppte loss på stranden. Den lilla vita valpisen hinner inte med riktigt än, men snart så! 

snygg

image317
Ser ni så snygg basketbollen är :P

Abstinens

Som jag skrev imorse så skulle det bli en bra dag. Gick upp och kände att värken inte var borta som min läkare sa men det gör inget för den försvinner snart tänkte jag. Gick till bussen och trodde att det skulle vara skönt att bara sitta. Då träffar jag på en tant som mer än gärna ville diskutera vädret och solning. Jag var artig fast att jag helst ville slippa.

Mådde sämre och sämre under dagen, frös, svettades och kunde knappt äta något. Allt eskalerade på bussen hem och jag var tvungen att kliva av, Trodde jag skulle svimma eller spy men jag satta mig på en gräsplätt och hämtade mig Vandrade hem och för första gången under denna tid med värk kände jag mig verkligen ledsen. Väl hemma hoppade jag i sängen och låg där i tre timmar och sov. Kan det vara min kropp som vant sig vid smärtlindring? Och nu efter mer än en månad så tar jag inte mer. Abstinens? Jag vet inte, men hemskt är det och jag villl inte känna mig låg och irriterad när solen skiner. Och jag vill inte bli yr eller må dåligt heller för den delen.

Jag hoppas på en bättre morgondag!

torsdag

Ännu en underbar morgon, solen lyser och det är över tio grader på balkongen i skuggan. Det är så skönt. Har blivit lite brun på näsan och röd på kinderna och mina efterlängtade fräknar börjar visa sig... det är en underbar vår!

Ska bege mig ut med Qingen snart som ligger vid mina fötter, sen är det jobbet som gälller och den mesta tiden kommer spenderas ute. Igår var jag på personalmöte och lite chokerande nyheter delades ut. Jag är rätt flexibel av mig och kan inte klaga på mycket men jag har en gräns. Det här kommer att bli lärorikt för mig och spännande för de andra.

Nu drar jag Qing med mig ut och sen blir det bussen till jobbet. det finns inget skönare än bussen till jobbet. avkopplande och skönt. Man behöver inte prata med någon eller vara artig man bara sitter och gör inget... Det gillar jag...

image316

qing är smutsig

image314
image315
Han sov fint på sin schaslong efter turen på stranden och sjötången. Invirad i sin kungakronshandduk

jag och sandra

image313
Hon är brun, jag är typ död!

Jag!

image312

Tillbaka

Varit borta ett tag från bloggen, men jag har inte haft någon lust att skriva. Plus att sitta vid datorn är inte det jag gör mest i livet. Och nu skiner ju solen med så.

Så vad händer, snart kommer Sandra med Akita och vi ska baka scones och sen ska vi sätta oss i solen och käka det. Låg och mös i soffan lite innan men insåg att jag faktiskt måste gå ut när solen skiner. Ikväll blir det klubben och träning med vovvarna är så glad att sandra blivit lite sugen på lydnad för det är grymtcoolt med lilla Akita som lydnadshund=)

Nästa vecka är det lydnadsläger i Fegen som gäller och det är jag så glad för kommer bli jättekul. Från den 1-4 Maj kommer Qing drillas och jag antagligen. Kan tänka mig tillbaka till 1 Maj förra året när jag och QIng vann lydnadstävlingen på brukshundklubben. Det var coolt och eftersom jag är som jag är så kommer det att inträffa igen i lydnadsklass 2,3 och elit. Jag är en tä'vlingsmänniska ut i fingerspetsarna och tror alltid på mig själv när jag vet att jag kan.

Pepp...

God morgon!

Har knappt tid att sitta här vid datorn längre. Men det tyder ju på att jag har ett liv=) Sitter just nu med en risifrutti och juice i händerna. Börjar jobba 9:30-15-30. lyxtider! Ska sola idag på middagsrasten för att få upp någon annan färg än vit. Har köpt hårfärg med som jag ska pyssla med idag. Ska klippa mig snart med men än så länge går det bra med längden.

Ja, nu hinner jag inte mer, ska ju till mitt älskade jobb. Igår var vi ute hela förmiddagen och grillade korv till lunch. Å mitt jobb är det bästa...

Idag ska vi ha gympa och sen ska vi ut och leka...

Ha en bra dag!!!


Makeover

Idag börjar min makeover, efter att träffat en viss person så känner jag mig väldigt mycket sunkigare. Ska sola idag och imorgon på middagsrasten och idag ska jag köpa slingor och lite sånt. Personen i fråga såg ut som en sommmarprinsessa och om vi ska kunna umgås måste jag göra något åt mig vita nylle och utväxten. Så jag börjar idag och hoppas på mirakel=)


Nu ska jag promenera hem till mamma och pappa med Qingen. Blir en nymorgonrutin för oss men solen skiner så det kan inte bli bättre...


So long!

slut i rutan

Nu ska jag fixa till mig för sängen, är helt slut. I fönstret lyser ett ljus som det säkert gör i mångas hem ikväll.

Jag ska krypa ner bredvid Max, pussa honom och berätta för honom att han är bäst i världen och utan honom är jag lost!

Natti natti gänget!!!


image311
Så sover Qingen

Bild

image310

Obs! han är inte till salu!

godmorgon

Solen skiner idag så det kommer bli en underbar dag. Ska snart bege mig till billesholm och till farfar. Ska ta med Qing och träna lite med honom på grönområdena. Sen bär det av till mamochpaps gamla lägenhet för lite rensning av mina saker. Och sen en fika i det nya huset! Kommer bli en bra dag!

Ska hoppa på Max i sängen innan jag sticker, han har blivit en riktig sjusovare=)

Snart kickar värktabletterna in och då är jag fit for fight igen!

Innan tyckte jag att söndagar var tråkiga men de måste ju vara de skönaste dagarna. Man kan göra allt som man inte vill göra i veckan och man kan slappa och nu när vädret tillåter kan man vara ute hela dagen..

Ojoj klockan den går!!

rallylydnad!

Sitter med frukosten i högst hugg och tekoppen bredvid, har lyckats bli lite förkyld under natten. Mycket märkligt hur en infektion kan smygga sig på med alla antinflamatoriskt och smärtstillande som jag äter. Men men, mina förkyldningar har en tendes att aldrig bryta ut ordenligt.

Om en kvart är det brukshundsklubben som gäller och en kurs på 5 timmar i rallylydnad. Kommer bi jättekul för jag vet att min lilla svarta kommer att älska det. Han älskar allt som händer på klubben och om det innehåller frolic och en boll. Då är han nöjd. Badade för övrigt honom igår och han blev jättefin. Klippte av jättemycket päls men känns som jag kan klippa mer. Får bli till sommaren.

Kvällen bjuder på shopping på Maxi med Max och sen är det bara kväll men allt vad det innebär...

Ha en bra morgon!!!!


Dingis

Idag är Qing hos mamma och pappa och ska sova där inatt, för imorgon ska jag på fön- och tottningskurs i Bjärnum. Sen ska jag hämta Qing på hemvägen. Så det komemr att vara tomt i sängen utan honom. Men jag har ju Maxen bredvid mig=) Nu sa jag käka lite crepes och sen är det nog sängen. Har sovmorgon imorgon. Gött=)


image309

Lägenheten

Har fått lite förfrågningar om hur vår lägenhet ser ut. Som de flesta vet så har jag och max med familjer och olika hantverkare renoverat en hel lägenhet, rubb och stubb... Kan knappt fatta det egentligen men nu ska jag bjuda på lite bilder:


         

Före                                Efter                    Från dörren, före       Efter

               

Storarummet, före               Efter:

Städ

Ska först smälta läkarbesöket innan jag skriver om det. Nu ska jag påbörja städningen och det kommer nog ta ett tag med tanke på hur här ser ut. A inte så farligt egentligen men nu är det fler rum att städa än ett stort så det tar sin tid...

Max kommer bli glad när han kommer hem och det är så finfint...


Hörs senare!

Doktorn

Idag ska jag till doktorn igen och ta av mig byxorna, inga problem idag valde jag ett par trosor med chillifrukter i olika färger och texten HOT STUFF. så no more gitarrtrosor. Ska återigen ta stick i armen, gillar inte det och mascaran kommer rinna har därför bestämmt att jag förtjänar lite godis och kankse nått fint på gina eller hm. Egentligen en dålig ursäkt.

När jag kommer hem står städning på schemat och inget mer, gud så skönt. ska bara städa och städa och fixa och dona och detta till tonerna av britnet spears, den bästa städmusiken och självklart no u hang up och chris brown.

nu återgår jag till mitt jobb...

morgon igen

idag är det sista dagen på kursen wiie! Pallar inte med att sitta och glo och snacka en massa dynga. Sen ikävll bli det klubben igen och träning med Qing. Han ligger här vi mina fötter helt utslagen, fick kalla på honom många gånger innan han ville gå ut.

När jag kommer hem idag ska jag slumra framför tvn, mmm hur bra låter inte det?


Ha en bra dag Sverige!


Miss you!

image301

snart...

Snart är Max påväg hem och jag har lite att göra innan han kommer hem. Är helt slut efter kvällen på klubben, lite hungrig också men jag orkar inte göra något att äta nu. Qing är helt utslagen och då är jag nöjd, han är så fin.

Kursen idag var inte bättre än jag trodde men maten på lunchrasten var great. Dessutom verkar det vara ett gäng killar från min gamla skola (GA) som ägde den. Coolt och produktivt! Spelade att jag inte kände igen dem orka vara social och blabla, vad gör du nu för tiden. Nä, jag åt deras mat det räcker väl? plus att jag ska dit imorgon igen.

the heart´s all over the world tonight



image300

Fotboll

Jag har sett en del fotboll i mitt liv och detta ofrivilligt. Men eftersom min sugerdaddy vill titta så gör jag det med honom! Men när jag tittar på fotboll gör jag allt annat än tittar på just matchen, det händer mycket bredvid. Bland annat har jag lärt mig vilka fonter de olika lagen har på sina tröjor och kan bara genom att titta på fonten säga vilket lag det är. Jag gillar även reklamen med bilen som kör genom reklamskyltarna. Men det jag har märkt är att alla lag har egen tränare, läkare, masserare och vattenflaskshållare (kallas även materialare, men mer än så kan det väl inte vara, pumpa bollar möjligtvis). Men det de flesta fotbollslag behöver allra mest är en lagfrisör. Hur ser de ut i håret? En frisyr hade inte skadat. Håret bara hänger och spelarna försöker toppa varandra med den mest originella frisyren efter den andra. Skitfult!

En annan sak som slagit mig är deras läkare som kan göra underverk. En spelare trillar blir fälld eller något och ligger och kvider jättelänge tar sig för sitt ben och vrider sig i smärta. Läkaren kommer in springande tittar lite på benet och sen är spelaren på fötter. Spelaren haltar två steg och sedan fit for figth. Vad gjorde läkaren? Sånna borde man anställa på sjukhus som bara tittar och sen klart, spring. Underverk!

Jag tänker en massa när jag kollar på fotboll och om Max råkar gå ut från rummet och kommer  springande tillbaks och skriker, varför sa du inte att det blev mål så fattar jag inget. Va, blev det mål, jag kollade ju på maskoten på läktaren, han har en grön tröja och lila byxor.

Ja just det! Fotbollen som de spelar med i Champions league är snyggast för den har massa stjärnor på sig. Har ni tänkt på det?

image298

Baby!

And baby you still know just how to
Blow my mind
And after everything that we've been through
It still feels right
And I know, that I can't
Picture living my life without you!

Godmorgon!

Idag är det en bra dag det känner jag. Skulle egentligen varit på jobbet nu men jag ska på kurs idag och imorgon. Har redan spytt av mig till kollegor och chef vad jag tycker om kursen men jag går så snällt dit och sätter mig ändå. Hoppas någon kan lyfta mig från stolen och köra mig hem sen. Haha gamlingen kommer inte kunna gå efter en hel dag i en stol. Idag skulle jag haft Qing på bussen men det kommer jag inte ha mer för mamma och pappa är flyttade. Gött slipper han darra på bussen.

Det är en härlig dag, solen skiner och det är plusgrader. Ska pussa lite på Max innan jag sticker för jag träffar inte honom förrän sent ikväll...

Ha en bra dag alla!!!

träna!

Sitter hemma hos mamma och pappa. Tvättar lite på deras tvättmaskin och sparar pengar=). Skulle även visa mamma hur det fungerar. Satt och kollade på pappas bilder från spanien förra året och på varje bild ser jag att jag var rätt vältränad. Ska till doktorn på onsdag och om han säger att jag kan börja träna igen ska jag göra det. Köpte en gelesits till spinningen idag och jag vill gärna prova den. Är så sugen på att träna igen och så fort jag kan det så blir det beach 2008.

Nu ska jag kolla om min tvätt är färdig så jag kan stoppa in nästa. Max är på olympia och se fotboll och inom kort kommer ni kunna läsa om mina  tankar kring fotboll.

Ha en trevlig kväll!!!

West

Visste ni att Kanye West har en egen blogg

A list

Dagens humör: Hipe
Dagens borde: Ta det lungt
Dagens frisyr: nyduschad uppsättning
Dagens klädsel: Jeans, rosa hood
Dagens planer: flytta, skräpmat
Dagens materiella vill ha: choklad
Dagens längtan: big mac
Dagens fundering: hur kan något så lika vara så olika?
Dagens beroende: Qing
Dagens tråkigaste: smärta
Dagens roligaste: Max
Dagens personer: Familjen!
image297
Jag bjuder på mig själv!

Nedvarvning

Jag tror jag har svårt att varva ner idag. Sitter med flackande blick i soffan så till och med Max säger till mig att jag ska lugna mig! Det var ingen idé att sitta och försöka titta på prison break. Satte mig vid datorn istället! Men vad ska man göra här. blogga lite för omväxlingsskull?

Det börjar mörkna nu och snart ska vi inhandla skräpmat och choklad sen blir det beck och mys i soffan. Med skräpmat  och spakling chapel hill i magen kan jag nog slappna av...

Imorgon vill jag shoppa lite, hoppas Max också vill det...

Nytt hem!

Just nu sitter jag i mammas och pappas nya hem. Blev jättebra och de verkar nöjda. Jag och Max stannade kvar i i huset och satta allt i ordning och det blev jättefint. Vi rensade när alla andra var i lägenheten och fyllde lastbilen med massa möbler.

Snart ska vi äta lite mat och sen ska jag och Max bege oss hemåt och ta det lungt. Skulle egentligen åkt till Åsa i Halmstad men jag mår inte så bra i min kropp. Vill heller inte vara social. Känner mig seg. 


Nu ska jag återgå till familjen som sitter i storarummet/köket och tittar på fotboll.


HAJ HAJ 

Fredag=)

Vilken underbar dag det har varit idag. Solen visade sig från sin bästa sida och jag utnyttjade verkligen tillfället att vara ute. Det var segt att komma upp men som vanligt så gör piller underverk. Slutade klockan 12 idag och det var superskönt, hämtade Qing hos mamma och pappa för sista gången för imorgon flyttar de. Jag bestämde mig för att gå värsta rundan hem och det blev det. Genom hela stan och hela strandpromenaden. Qing sprang i sanden och njöt lite. Sen blev det en skogspromenad på det och jag njöt av att gå genom skogen så fridfullt, vilken början på helgen.


     

Jobbet

Jag jobbar som förskollärare och jag älskar verkligen mitt jobb men ibland tar det musten ur en. Vissa barn har sådan energi att man inte orkar hänga med. Men barn är underbara och deras tankar är de bästa. Helt fördomsfria och utan baktankar (för det mesta)

barn är så söta och de tänker inte som vi. igår skulle jag göra några parkeringsfickor till barnen i vårt bilrum. JAg sa till en tjej att hon skulle välja en egen parkeringsficka och då pekade hon på sina byxor och sa, jag tar denna. VA tänkte jag, vad menar hon egentligen? JAg vill ha denna fickan. Hon tänkte så klart på sin ficka i byxorna inte parkeringsfickan. Fan vad underbart att vara barn, där en sak betyder en sak inte hur mycket som helt med undertoner och skit. I barnens värld är det vitt eller svart. I vuxenvärlden är allt en gråzon där man ska trippa runt på tå för att inte störa andra. BS! därför älskar jag mitt jobb när en kille och en tjej sitter och håller varandras hand när de ska kissa på varsin potta och hjälper varandra att dra upp byxorna för att det kan vara svårt att få över byxorna över blöjan. Då bara ler man!


samtal med doktorn

idag ringde min doktor och sa att jag skulle komma till honom igen och ta lite prover. Naaaje, det vill jag inte men han tyckte det var konstigt att knuterna på mina ben inte försvunnit än. Låter det bra?! Jaja, jag klarar det, staplar mig fram till medicinskåpet och tar en massa piller och en halvtimme senare fungerar livet lite lättar. Tänk, folk har det så alltid usch!

Nu ska det bli lite mys i soffan med lite godsaker och Oz. Vi är lite småberoende av den serien efter att vi kollat lite på det hemma hos Heidi och Alex. kan inte fatta att Heidi snart ska ha barn, helt sjukt lilla Heidi och den stora magen, fantastiskt och läskigt. Men kul , jag ska bli moster=)

image292

I ♥ U

Natti

Nu är det sängen som gäller! Ska lägga mig med mina två killar och bara mysa, ska läsa lite skvaller och lite hundträning. Imorgon börjar jag 9:30 så det är lite sovmorgon och sedan en promenad med Qing till stan. Sista gången jag kommer cykla hem på rasten för att gå ut med honom, för på fredag slutar jag 12 och på lördag flyttar dem. Det ska minsan bli kul!

Natti natti, mina killar väntar, en i sängen och en vid mina fötter...

image291


lista

Allmänt

Namn: Jenny
Mellannamn: Elisabeth
Bor: På västra Berga i Helsingborg
Civilstånd: Bride to be
Jobb: Världens bästa jobb som förskollärare
Ålder: 23
Barn: Nej, men hund

Utseende

Längd: 178cm
Hår: Kort, page!
Hårfärg: Blond
Mascara: Oftast
Eyeliner: när jag vill vara extra fin
Läppglans: Aldrig
Byxor: tighta jeans, eller skitiga överdragsbyxor på klubben
Tröjor: Mycket olika, men jag gillar koftor
Skor: Vita och fina

Familjeförhållanden

Har du pojkvän? Ja
Är du sambo? Ja
Är du förlovad? Ja
Är du gift? Nej
Har du barn? Nej, hund
Bor dina föräldrar ihop? Ja
Har du syskon? Ja, två äldre bröder
Kommer du överens med dina svärföräldrar? Ja, har ju bott med dem i två år.
Kommer du överens med dina svägersor/svågrar? Är den ens pojkväns bror/syster? Isåfall väldigt bra, han är sju snart åtta år och vi brukar kolla i hans mattebok tillsammans.

Några snabba

När var du senast full? Det var så länge sedan, skulle nog inte kommit ihåg det ändå!
Har du lugg? Nej
Har du körkort? Snart
Har du bil? Nej, men mannen har
Bor du hos dina föräldrar? Nej

Vad gör du om fem år?

Vad jag än gör, var jag än bor så är jag lycklig...

kärlek och sakura

Idag kom mamma och pappa med tre mattor som mamma precis dammsugat men min sakura gjorde bra ifrån sig. Fick både mamma och pappa att tappa hakan och jag blev glad att varenda krona jag lagt på den har varit värd det. Mattorna blev rena och jag tvättade även bort det värsta. Men sen ska jag tvätta dem helt en annan gång. En bra dammsugare gör livet värt att leva!

Idag har det varit en underbar dag, min kropp har dock varit lite sämre men det struntar jag i. Jag käkar de värktabletter jag kan käka och sen gör jag vad jag vill. Kan dock inte gå till gymmet och träna men så får det vara. Jag går istället med Qing. Vaknar och tar direkt värktabletter så jag kan gå med honom senm noga uträknat.

Innan var jag, Qing och Max ute och vi båda fick en sån skön känsla i kroppen, solen var på väg ner och det var lite fuktigt i vinden. Vi kom fram till att vi älskar vårt område och vårt hem.

Det är en bra dag! Och den 1-4 Maj åker jag på lydnadsläger med Qing. Fan vad bra det känns!!!


image290
Haha! brun (läs röd) och fin, mmm jag vill ha sommar!

Tillbaka!

Så nu fungerar allt igen men man kan ju undra hur länge=) Vilken underbar denna tisdag är, solen skiner och håmlen är blå (å vad det är skönt att leva då) Idag är det första April och vi var inte sena med det på jobbet. Med tre minuters mellanrum ringde sex av vår personal och sjukanmälde oss till hon som öppnade idag. Efter varje samtl blev hon mer och mer orolig. Men men vad ska hon göra när alla är sjuka? Men tillsist så sjöng en kollega april april din dumma sill=) haha hon blev lite småsur fast på ett roligt och bra sätt. ja det var det stora samtalsämnet under dagen=) Slutade klockan 13 idag och gick hem med Qing från mamma och pappa och det avr helt underbart. Bara veckan ut som han kan vara där sen flyttar de närmare oss men längre från stan. Men promenaden hem avr svettig, man är ju inte van vid typ 15 grader men det var sköööönt. Såg även två fjärliar utanför mitt fönster och jag insåg hur fint det är när solen skiner och att jag bor på världens bästa ställe...

Snart blir det middag och brukshundsklubben, andra gången denna vecka...

image289

RSS 2.0