Not that there's anything wrong with that

Torsdagmorgon. Sitter vid datorn och knaprar i mig frukost. Snart ska jag och Qing ut på en timmerrunda i det härliga vädret, vad jag förstår är det en minst 8 minus, för det är det på vår balkong just nu och då brukar det vara lite kallare ute.

Idag blir det jobb till kvart över fem, boxningshallen på IH ska besökas och eftermiddagen bjuder på utevistelse. När jag kommer hem ska lite flyttlådor packas och flyttas, sedan blir det brukdshundsklubben. Sen stupar jag i säng för att vakna vid nio på fredag och sätta igång med flytten igen. (Jag jobbar 13-16:30 på fredag)

Nu powerwalk i mörkret med den lille underbara!!!


Or Ketchup. Pretty name for a girl

Min examination... Amstaffen X och hans matte Nina var mitt projekt





  



  


=)


Alright, that's it for me! Be good everybody

Söndag!
Jag är trött, tur att klockan ringde efter nio idag och att Max fixade frukosten medan jag låg i sängen och drog mig. Hunden har tränats, vilken fart det var i honom idag. Mycket underhållande och han var på hugget, gjorde det mesta rätt eller nästan allt rätt. Sprang även till rutan utan mitt kommando. Visst det är bra, men jag vet att när han är så supertaggad så kan det gå överstyr, minsta lilla retning av något läskigt kan få honom att gå i taket. Det gäller att hitta det bästa receptet på en någerlunda balanserad hund vid tävling. Jag längtar så tills träningstävlingarna drar igång, då ska det tränas på att tävla. Och vet ni vad... Det kommer gå, vi kommer ta vårt första pris i lydnadsklass 2 i år. vänta bara...

Inga bilder i detta inlägg heller, det beror på att datorn ska säljas och vi har tagit bort allt.


You just need a nose job

Lördag!
Sista lördagen i lägenheten, om en vecka sitter vi på vindsvåningen, eller en våning under. Men just nu sitter jag här vid datorn i köket och väntar på att kvällens middag ska bli klar. Det luktar underbart och en glas vin till det gör det ännu bättre. Tittar på mitt kök eller mer beundrar det. Ja, jag ska lämna det men vad gör det. Något bättre väntar.

Fingret bultar det i efter dagen i trimmet, en hund som bet mig. Men vad gör det, det läker. Men jag kan ju inte ha på mig min fina förlovningsring, men vad gör det. Vi kommer ändå vara tillsammans för alltid.

Just nu går det bra...

Robyn på hög volym och lite pussar här och där... Life´s good...


If anything happens here can I count on you


Max kokar pasta, fyra olika sluntar = fyra olika koktider, medelkoktiden och lite al dente och lita mjukt. yeah, tur man inte äter pasta längre


Jag bakade muffins igår, det är min tur att har med fredagsfika på jobb och dessa hittade jag i skåpen. Väldigt praktiska, receptet står på förpackningen



Nu blir det sängen, hunden envisas om att ha med sitt ben in i sängen, åhh vad han smaskar. När vi tog det från honom hoppad han ner från sängen, trippade ut, efter ett tag kom han tillbaka med ett nytt. Den lille jävlen har sina gömmer.


Yeah, I want to get into a rumble

Texten som handlar om hopp över hinder är klar, i rätt tid, woohoo..

fin fina hunden:


No. I'm leftie, can't go right




Det är inte ett beroende, mer en besatthet...


You know I always wanted to pretend I was an architect

Många undrar hur det kommer se ut i "vårt penthouse" så här kommer lite bilder och vad vi ska ha för möbler på de platserna.


Sovrumsdelen, här ska sängen stå.


Här ska vår soffa och vår liggfåtölj stå och där fotot är taget ska tvn stå, bakom denna pelare står vår säng.


Köksdelen, eller ja, här ska köksbordet stå, fotot är taget på sidan av pelaren.


En myshörna med vår underbara runda fåtölj som står på balkongen nu.

Ja, detta har vi tänkt oss och de som undrat hur vi ska ha det kanske har fått en bättre bild nu.


it's not a lie if you believe it

Före:


Efter:



En kvinna köpte datorbordet, datorstolen och hurtsen, så nu får datorn stå på köksbordet de sista två veckorna...


Ya get a sense of it and then you look away

Det är dags att bestämma bikni inför Thailand, lite tidigt men nu ska det snart packas ner i en flyttlåda och då är det bäst att ta fram de man vill ha med sig.


Jag har en låda full med bikinis och jag valde ut två=)


You know, it's so nice when it happens good

Flytt, flytt och lite försäljning. Allt går som på räls, fan vad vi har planerat detta bra. Imorgon kommer det en kvinna och köper det mesta i vårt datrorum - datorbord, datorstol och hurts. Oyeah

Så här såg det ut idag...


dvds

Tomma skåp

Packa upp allt igen


se där ja, alla kristalglass med mera i ett skåp. Det går bra nu


<3


Så ser det ofta ut i vår soffa framåt kvällen, åh jag gillar det...


tan pants...

Före:



Efter:





Lite spartanskt, men allt går enligt planen, allt i sovrummet (säng, sängbord och byrå) är sålt och hämtat.


I am unemployed and I live with my parents

Onsdag, (imorgon kan man säga: imorgon är det fredag)

Idag är det tvättmaraton, promenad till polisen för att hämta ut mitt pass och sedan tvätt och sedan bär det av till IKEA. Vi måste inhandla ben till våra madrasser eftersom all inredning i vårt sovrum säljs imorgon. Sen behöver vi fler fotbolls-gosedjur(till Qing), lite plastbackar att packa ömtåliga saker i som tillexempel alla mina 1000 kristallglas. Euh. Ja

Hunden har fått ögoninlfammation så när de ena ögat är bra så är det andra igengeggat, men det löser sig nog: Annars är det bra med den lille svarte förutom när han går på det förbannade vägsaltet, har aldrig hört honom skrika så. Men men, snart är det ju vår och då är de problemet glömt...

Har jag nämt att det snart är en månad kvar till Thailand? Wijjjo...


NU: tvättstugan, tänkte göra en fuling och ta tvättmaskinerna i den andra tvättstugan med, vad ska de göra vräka mig, naj tror inte det...


Vår i pålsjöskog... snart snart!!!


I think that's what killed Curly

Träning igår i Kattarp City, Qing visade sig återigen från sin bästa sida, ett riktigt bra fotgående, ett läggande under gång som kunde vara lite snabbare och ett ställande under inkallning som verkligen var ett perfekt ställande. Och inget tugg på apporten, han är go den lille. Det är full fart mot första priset nu.

Idag är vi två slitna hjältar, kvällen spenderades i Rydebäck fyra andra hundar och underbara vänners sällskap, the secret, massor med skratt och en hundpromenad. Idag bestämde jag mig för att bada, föna och klippa Qing, perfekt, så nu är an ren och fin men ack vad vi är trötta. Qing låg på min arm i en timme och sov och jag gjorde likadant.

By the way
Malm, sängstomme, nattduksbord, byrå

Humex, hd digitalbox

Everestjacka herr, on the peak herr, Everestjacka dam SÅLD

Studentlitteratur, matematik som språk SÅLD

Och lite till=)

He has a sort of casual elegance


Är det fest här eller? (Mr X)


kl 00:00, massor med smällare och abbas happy new year i bakgrunden, det är väl så ett bra år ska börja


Efter tolv vart det golvläge=)


And I know I'll always be blessed with love



♥♥♥


That stuff is unbelievable

Träningstankar och tävlingsdrömmar 2011

Ja, jag vet det, år tjugohundraelva är det året då jag får mitt första första pris i lydnadsklass 2. Det var säkert 1,5 år sedan jag tävlade lydnad sist med Qing. Under de åren har jag entrat rallylydnads tävlingar med stor framgång. Men lydnad är det som ligger mig varmast om hjärtat och det är det jag vill kämpa för.

Vi har kommit långt, skvallerträning i tävlingsmiljöer har varit till stor hjälp, han kan koncentrerar sig bättre och ifall han visar sin osäkerhet kan jag snabbt samla ihop honom och köra vidare. Vilket är en stor prestation både från honom och mig. Momenten i största allmänhet sitter men visst ska jag fortsätta att nöta, och finslipa. Jag är en tävlingsmänniska och vill alltid vinna, därför vill jag inte ha 161 poäng (160p för godkänt, dvs ett första pris) på en tävling jag vill ha 200 av 200 möjliga. Jag vill ha pallplats, men samtidigt är jag realist, det är ju därför det tagit mig 1,5 år innan jag planerat att entra en lydnadstävling igen. Jag vill inte enbart ha ett första pris i lydnadsklass 2 jag vill ha ett championat på Qing, för det är han värd och det är fanimig jag med.

 En agilitybild, men det är samarbetet som räknas=)


This is address discrimination

Torsdag, röd dag, ledig dag. Skönt. Stannade uppe länge igår och valde att titta på allt skit som gick på MTV. Sov länge och åt en god frukost med nya bullar och nypressad juice. Vilken bra start. Sen satte jag igång med storstädning. Jajjamensan, damma, dammsuga, moppa golv, vädra sängkläder, tvätta soffan. Vad fint det blev och mannen som kom hem från jobb blev lite extra kär. En runda i skogen och nu sitter jag här. Snart ska vi laga lite mat tillsammans (fjärilskotletter, med ungsbakade potatis, beasås och sallad) Tänk imorgon är det fredag och två lediga dagar till.


Qing ligger på fårskinsfällen och tar igen sig, att springa i 20 cm snö är tufft när ens ben knappt är så långa=)


You know, I faked it

Dagen har varit underbar, solen har visat sig från sin bästa sida och hunden har uppfört sig exemplariskt. Klubben med team puccola, rutan och inkallning med ställande tränades plus lite störningsträning så klart, galant.

Lite fika med målsättningar inför året, en liten runda med Camilla och hennes unghund Elda och sedan en längre runda i pålsjöskog med Soffe och hennes R. 4 timmer ute i det underbara vädret känns väldigt skön och det är härligt att se Qing som ligger helt slut på sin matta.


Han springer in i rutan jag skriker stanna och han bromsar så snön yr


Söt som socker


Apparently

Det har kommit till den månaden, då vi ska börja packa ihop våra saker, det kommer snart vara dags att flytta ifrån vår lägenhet. Det känns lite jobbigt att lämna den, vår fina fina lägenhet, men men så är det. Vi vill ju ha ett hus, med trädgård, två våningar. Ett eget hus. Samtidigt som jag längtar efter det så är det lite jobbigt. Men till sommaren, sensommaren eller hösten när jag sitter i vår trädgård så vet jag att det kommer känns mer än rätt.


1.1.11

Nytt år, nya tag, nya utmaningar. Tänk ett helt nytt år framför sig. Det kommer hända en massa och jag ser framemot varje dag.

Sista dagen på året igår var perfekt...


Dukning


Partyhattar och pengar som servetter


Nyårsmeny


Some dollars


Förrätt, gratinerad hummer


Huvudrätt: Hasselbackspotatis, champinjoninbäddad fläskfilé, rostas, och massa god sallad


fortsättning följer


RSS 2.0