Outsidelife

Filippa sov länge utomhus idag och hundarna sprang rundor i trädgården. Jag och Klaudia drack massor med varm oboy och snackade.


Steeella

Torsdag. Frukost i soffan, godaste kaffet från kaffemaskinen. Filippa tittar på supertrion och Qing ligger bredvid mig, tätt intill.

Jag tror solen tittar fram idag och en långpromenad med vagn, hund och kompis med hund står på schemat.

Annars är det en dag på hemmaplan, tvätta och städa lite. Ska även pyssla lite med julsaker.

Det blir en bra dag!

Bilden är från väla, två av mina tre älsklingar!


I gropen!

Förra inlägget skulle publicerats i lördags. Så ni vet:)

Idag har jag och Filippa varit på BVC med mammagruppen. Filippa sov sig igenom besöker i gropen. Hon hade dessutom på sig fina klänningen från gekås!


Billigt blir dyrt...

En hälsning från Ullared! Eller ja vi är ju snart hemma igen. Fredagen bjöd på shopping från 9-15 på gekås. Filippa var så duktig, inte nått gnäll eller gråt. Hon satt i vagnen, speciell babyvagn eller hängde i selen på min mage. På lunchen satt hon i egen stol och såg söt ut. En mycket nöjd och glad tjej med andra ord. När hon slog upp ögonen i morse i husvagnen log hon med hela huvudet. Vår finaste lilla skatt!


Torsdags torsdag

Barnet sover sen några timmar tillbaka på altanen. Jag och Qing myser i soffan med vit choklad och pepsi Max.


You know...

Mvh trött...


Gullunge!!

Världens bästa tjej fyllde tre månader i söndags. Tre månader känns så lite samtidigt som det känns som hon varit här föralltid. Min lilla prinsessa!!


Mayhem

Dag två efter mayhem ladies, träningsvärk-check!
men det är så det ska vara när man vill komma tillbaka efter en graviditet med nästan 30kg plus på vågen. Tog en powerwalk med hund och vagn för att mjuka upp kroppen, fungerade lite. Filippa sover på altanen så jag passade på att käka lunch sen blir det duschen (då tar jag in Filippa från altanen).
 
idag ska jag ner till stan och träffa en gammal kompis, inte gammal som i många år utan gammal som i vi känt varandra länge.
 
det finns ingen genväg tillbaka
 
Filippa nybadad och glad i sin nya stol

Daddy cool

Ett mms till pappan och vips var en stol till tjejen köpt. Pappan älskar sin lilla tjej!

Bild1: mms från förskolan
Bild 2: pappan körde till Ikea direkt efter jobb


Sunny day

En mycket bra dag på hemmaplan! frukost i lugn och ro, tvätta, vika och stanna upp då och då för att mysa med lilltjejen. Nu sover hon på altanen och jag inväntar Max. Ikväll kommer två kompisar hit och jag ska göra linssoppa veganstyle. Typ ingen skillnad! 
 
Bis morgen oder morgonmorgon...
 
   

I need my massage, can't you see I'm burned out.

Sista gången på babymassage. Och då la vi ihop allt vi lärt oss och det blev en helkropps massage. Vilket tog på krafterna på den lilla. Sov sig sedan igenom lunchen på Linnea trädgården med pappa och gammelmormor. Om ni märkt att inläggen duggar tätare än förr så är det för att jag laddar ner blogg.seappen på mobilen vilket gör det lättare att blogga.

Nu är det dags att byta blöja på Filippa.


Rain rain go away...

En kvällspromenad i regnblåst. Men ut måste man. Qing tyckte det var helt ok och försökte även bära hem hjulsidorna till bilen som vi köpte på biltema. Nu sitter jag, Filippa och Qing och kollar på bonde söker fru. I allrummet på ovanvåningen för även denna onsdag är det fotboll som gäller för mannen i huset.


05/31/01 "Friends are like stars... you don't always see them, but you know they're always there.

Kanske kommer dessa två bli riktigt bra vänner och finnas i varandras liv föralltid.
 
Filippa och Oliver
 

Ordning och reda

Visst blev lite (läs mycket) gjort i vårt hem idag. Många skåp och lådor har blivit rensade och omorganiserade. Så skönt! Nu när vi verkligen bott in oss och dessutom fått tillökning så har vi mer koll på läget. Jag fick även ett ryck och fixade till alla mina smycken i garderoben. Det var kul, nu vet jag vad jag har och kanske kommer jag använda det;)


100 planer

Imorse hade jag 100planer, städa, måla naglarna, omorganisera här hemma och titta över Filippas namnkalas. Men sen somnade Filippa på mitt bröst som hon gjorde som nyföding och allt får vänta. Finns inget viktigare än att bara njuta av henne. Snart får hon inte plats på bröstet så lika bra att skjuta på alla planer i världen.

Love laugh live

Barnet sover på altanen sen någon timme tillbaka, Max hann kratta löv och Qing hann driva honom till vansinne. Qing kan liksom inte ligga ner och ta det lugnt. Max hade godis i fickan och fick kasta ut då och då så han fick leta upp det. Efteråt kastade de boll en stund. Jag var inne, städa toaletterna, duschade (länge, utan att sjunga) och sminkade mig. Och nu sitter jag har med Mr iPad. Fredag idag och Max har varit ledig hela veckan, så skönt att vara två. När Filippa har vaknat ska hon få mat och sedan ska vi ut på äventyr, Råå, Bertex, väla och trimmet. 
 
 
Ha en fin helg!!!
 

RSS 2.0