Who told you to put the balm on...

Jag tänkte satsa på morgondagen, dagen har inte gått som jag velat. Imorgon ska jag få en tid till doktorn och reda ut varför jag känner smärta i mina vänstra revben. Trodde jag skulle skjuta körskolläraren när han bad mig att trycka ryggen mot ryggstödet, kunde knappt andas av smärta, så jag ignorera hans tjat.

Drog ner lite piller när jag kom hem som jag knarkande under min ledvärk och lite av smärtan försvann så när jag la mig på magen i sängen kunde man se ett litet leende i mitt ansikte.

Nu blir det sängen igen, jag är trött och lite rädd. Hatar att gå till doktorn de senaste året har jag varti allt för ofta hos doktorn, I don´t like!


Tur att den lilla svarta väntar på mig i sängen...

Not that there´s anything wrong with it...

Qing är djärv, tar ut svängarna och testar båda hållen. Idag bestämde Qing sig för att testa lyckan på motsatt kön. Assar fick stå ut med pain in the ass Qing bokstavligt talat...


Assar var inte lika våglig som Qing eller så hade han inte kommit ut än. Men han bjöd på lite pardans till Qing stora förtjusning...Jag tränade Qin inför tävling och självklart lite lydnadsklass 3 moment. Qing älskar sina beläningar och speciellt bollen!
Pitbull Qing


Denna bild summerar Qing rätt bra, galen pannan påväg efter bollen i luften. Skön stajl..


Agilityhinderna åkte ut och Qing var lycklig och på G...
En massa pudlar en solig dag på brukshundklubben. Finns det något bättre..

O yes jag har mina nya glasögon på mig and i like=)


Pilates?!

Något för mig och Soffe kanske?


vad hände

Nuså, där kom förkyldningen tillbaka som ett brev på posten. Jaja, det finns panodil och näsdukar, wio. Man skulle kunna tänka sig att min kropp inte hann återhämta sig från föra förkyldningen men det skulle vara att ta i. Jag vilade ju faktiskt i två hela timmar under den förkyldningen.

Nu ska jag plocka med lite saker och paketera lite smått och gott. Jag driver ju ett postorderföretag=)


Har varit utam mina killar hela dagen nu så jag börjar sakna dem lite. Max kommer om en timme och Qing träffar jag efter min 11,5 timmars arbetsdag imorgon. Det blir nog bra för förkyldningen=) haha

Nu är det dags

Nu måste jag gå och bada qing samt föna och klippa. Har dragit ut på det hela dagen men nu är det dags...


Hunden och jag vill hellre slappa men hunden är smutsig och måste badas och klippas...

A list

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Jenny Elisabeth Krantz

Smeknamn:  Nenni, pennepasta, krantzebyttan, poppie

Beroende av: Pepsi max och Qing
Vad tror folk om dig?: Vet inte och jag har ingen nytta om vad folk tror
Vad får du oftast komplimanger för?: Mina ögon, hur söt jag är. Att jag är bra på att hantera min hund i kniviga situationer.
Vad säger du för att imponera på någon?: Jag kan rapa ditt namn
Brukar du skratta för dig själv?: Haha ja!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ja, det är hon=)
Äger du några converse: Nej

Sprit, cider, vin eller öl: Vin

Vad har du för mobil operatör: Tre

Är du allergisk mot något: Människor
Vem ringde du senast?: Min prins

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Ja, okej
Sov du ensam: Nej med mannen och hunden

När mår du bra: Sommarkväll, gräs, pudel och lydnadsträning

Vanligaste färg på dina kläder: Grå
Vad saknar du: Min farmor

Hade du en bra kväll igår: Jadå, en slappesöndag

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, men jag tror på att man kan attraheras vid första ögonkastet


Nu ville kärleken gå och lägga sig, jag har druckit kaffe medan jag och Camilla planerade framtidens lydnadskurs. Jag är hög och kommer se hela seinfeld serien innan jag somnar....


Söndag, förmedlingsdag

Inget vidare väder och hunden ligger i ryggläge och vägrar göra något idag. Inte likt honom men efter fredagens och lördagens bravader kan man förstå honom. Både fredagen och lördagen har varit ansträngande båda fysiskt och psykiskt för den lilla svarta med löptikar, bebisar och långpromenad på söderåsen och en turne till diverse familjemedlemmar. Idag ska han sova.

Jag ska fota en massa saker som ska in på tradera och jag ska även slå in en massa paket som ska bli iväg skickade i veckan. Känns som man har ett försäljningsföretag. Men extra pengar för saker man inte vill ha längre är inte fy skam. Men vänta jag tror solen tittar fram, ska jag ta ut sömntutan för en liten runda?


Den lilla familjen på söderåsens nationalpark - skäralid

Jag är glad för att...


Jag är glad för att detta möter mig när jag tittar in på vårt vardagsrum, grönt är lika med vår


Jag är glad för att stolen vi ville ha fanns på Ikea och förhöjde mysfaktorn i datorrummet.
 

Jag är glad för Qings skull som insåg att livet blev berikat av stolen. (han har koll på grannarna)

Jag är glad att jag helt otippat kan använda varmespolar och att det går i ett nafs.

Och snygg blev jag, Iha långt hår är itne så dumt ändå.

Ja, bara en till bild i oskärpa. Men va fan självförtroende på topp ska man fira!

Helgen är förbi

Jag känner mig redo för en ny vecka, sitter med kalendern och skickat ut sms för att få ihop veckan och alla olika möten och kompis- och hundträffar samt körskolan. Det kan gå=)

Nu är det dags för sängen och imorgon drar stegtävlingen igång på jobb som jag håller i. Så imorgon blir det till att gå och lämna Qing hos mormor och morfar sedan går jag till jobb därifrån. jössesmen beach 2009 smyger sig på...


Världens goaste hund gosar med sin isbjörn!

Till dessa toner

Till dessa toner dansar jag till jobb...Och idag är jag skitsnygg, glad och trevlig


Livet är underbart när underlivet är bart!

Jobbet

Så nu bär det av till jobbet, Max som är ledig hela denna vecka kan ligga och mysa med Qing i sängen medans en annan får dra sig upp och gå till jobbet. Det känns tungt men helt OK...

Ses senare

Måndag

Måndag är måndag!

Idag var det dags för brukshundklubben med hunden och ingen kan ha varit lyckligare än honom. Mitt lilla hjärta, han är snabb som ett skott och han gör allt med lite väl mycket entusiasm, ungefär som en person som alltid är positiv och glad. Och det känns bra för glädjen smittar av sig på mig och jag skrattar med åt hans upptåg. Som när han backar in i fotposition eller chansar på vilket kommando jag ska ge. Det är lycka och det är härligt. Nu blir det tävling och det ska bli superkul...

Nu blir det köttbullar och morötter i soffan, no more pasta för mig!


Någon dag ska jag gå till frisören pch klippa mig så här fast jag vill ha längre hår än henne.

Körkort och bil

Jag har noll motivation att sätta mig framför distanstesterna och göra prov efter prov för att öka mina kunskaper inom teorin. Men så gick jag in på blocket och kollade in bilarna, då blev jag lite sugen att sätta mig framför laptopen i köket och göra några prov. Bra va=) Så snart har jag mitt körkort och en fin bil. Mina favvisar just nu är:

Jag och Qing behöver inte större bil och de drar inte så mycket vilket är bra för mig och miljön. Så nu drar jag igång med distanstesterna och ska försöka lära mig så mycket som möjligt=)

Låten!


Vad bra!

Allers nr11

En väldigt duktig hundmänniska sa det här om pudlar..
"Det bästa med pudlar är att de är lättlärda, vackra och fungerar till såväl lydnad som agility och bruks."

Och denna hundmänniska är JAG, pudlen på bilden är den vackra Chelsea som tillhör min svärmor.

Ikea

Varför har inte Ikea i Helsingborg allt vi vill ha. Men på ngåt sätt ska vi fixa hem detta. Stolen och fällen till datorrummet (en liten myshöran bredvid akvariumet så vi bägga kan vara i rummet samtdigt utan att ta in en stol från köket)

      


Självklart är kronan till Qing, en hundleksak


Godmorgon Lördag

Det började bra, vaknade helt igen täppt men en runda med Qing löste upp det och nu kan jag andas igen. Idag ska jag lägga ut mer saker på tradera så att vi kan få bort högarna i datorrummet. Planen idag är även att träna Qing i lydnadsklass 3 fjärrdirigering. Det vill säga att Qing ligger ner och jag går tre meter framför honom och ska kommendera honom i sitt, ligg och stå. Qings skiftningar mellan detta ska ske fort och han får inte lov att flytta baktassarna oavsett vilken positon han ska göra. (sitt till ligg, ligg till sitt, sitt till stå, stå till sitt, ligg till stå och stå till ligg). Jag ska idag öva in från sitt till stå...

Senare idag ska jag visa er en underbar hund och ett bra uttalande i en tidning.


Min underbara hund och jag tränar Vittringsapportering inför lydnadsklass 3...
 


Karriär

Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

Tur att jag blev lärare då, jag ar viktigta saker att förmedla

Jag gjorde detta test här


Ett udda par

Är det inte så att motsatser dras till varandra?


Inte konstigt att jag och Qing har ont i nacken ibland=)

Cesar Millan

Cesar Millan är min förebild och inte (som jag så många gånger skrivit) för att han kan allt det finns om hundar utan för att han är en otrolig människa. En människa med en sund och en helt fantastisk syn på livet, han är the secret personifierad.  Hur som helst, idag sa han något som fick mig att tänka:

Man får inte alltid den hunden man vill ha, utan den hunden man behöver.

Kan det vara så att Qing har gett mig en sådan självsäkerhet som jag bara kunde drömma om innan? Är det så att den lilla svarta har lärt mig att vara lugn i många situationer där andra människor skuller freakat ut?

Kort sagt, jag behövde och behöver Qing och ärligt talat så behövde han mig=)

Det är jag och Qing mot världen!


Standing ovations

Inte trodde jag att Qing var så duktig på agility efter alla våra misslyckande inom detta område... Han är en underbar överraskningNågon gång ska jag satsa helhjärtat även på agility, men först lydnadschampion.


Hello weekend (lördag)

Ja, då är denna helg slut (snart) Helgen har tillägnats Qing så mycket som möjligt. Lördagen bjöd på en tripp till farfar och sedan landet till Maxs pappa. Släppte ut vilddjuret qing på kalhygget och han sprang oh sprang tills benen skakade. Kvällen innehöll god mat och melodifestivalen. Jag och Maxs lillebror Victor på åtta år delade fåtölj och mumsade i oss chips, ostbågar, choklad och blandgodis och dippa. Vi hade det trevligt och delade med oss av vad som var godast att blanda...

RSS 2.0