I think I would like to play with dolls...

Det är ljus i vårt hus och snart ska jag röra ihop dippan och hälla upp chipsen i en skål. Lite mys på kvällskvisten...

Några av ställena där det står ljus på, tycker verkligen fördelen med denna mörka årstid är alla ljus men kan tända.


Just had a big bowl of Kix...

Två nya fotoalbum har kommit från fujifilm, det gillar jag!   

Har precis skickat iväg en femte bok som kommer att dimpa ner i veckan hoppas jag=)


Well, he looks like a man...

Max ligger i soffan och kollar på The Kingdom, en av få filmer vi ser fast att vi har hela canal+ paketet. Qing ligger säkerligen bredvid och myser. Han uppskattar hemmakvällar mer än allt annat, det är hans stil bara han har fått springa av den värsta energin så ligger han pall...

Bara för att...

Skvallerträning med hunden är genialt. Har skvallertränat Qing sedan han var valp efter att jag sett att han tyckte allt var läskigt i skogen men speciellt joggare. Så fort det kommer en joggare så har han alltid fått en godbit. Detta har resulterat i att varje gång han ser en joggare så tänker han GODIS. Han kommer antingen till mig och får den eller så står han helt stilla tills jag kommer med den till honom. Har hänt att joggare fått ta ett kliv över honom utan att han brytt sig. Idag stod han och luktade på något och två joggare kom bakom honom och den ena råkade halka till och det lätt lite konstigt. Qing vände sig om och ställde sig direkt i försvarsposition men när han såg att det var joggare så blev det inte mer av det. Andra incidenten var när jag och sandra pratade med Åsa i telefonen och då hör jag en man bakom oss som skrattar till. Då kommer han joggandes med Qing glatt galopperandes bredvid. Detta får mig att tro att den träningen jag lägger ner på brukshundklubben kommer ge resultat. Joggare i skogen betyder endast GODIS för Qing, sen kan jag inte säga vad en joggare istan betyder, det är säkerligen situationsbundet vilket gör mig lite lyckligare. Kan jag lära hunden att domaren, protokollföraren och tävlingsledaren på en gräsplan är precis som joggarna i skogen då har jag en lydnadschampion inom kort...


Jag har sakt det förr och jag säger det igen. Jag kommer aldrig ge upp med honom...


I'll loan you my puffy shirt...

Friends are the family you choose...


You don´t ask, you tell...

Long time no see...
Ifall ni undrar, nyårsblåsan är inhandlad, eller blåsa och blåsa, Gina tricots finest... 199 kronor och kanske en favorit hos många. Men med min kropp i den klänningen så kan jag säga att det är jag som gör klänningen... =)Övrigt: En ledig helg, har ont i mitt högra ben, känns som benhinneinflamation, men vem vet när det gäller mig. En stor grej är att jag sprängde min budget som jag och Max gjort till mig, jag gick massa plus, svårt att tro men jag kan minsann om jag vill och jag vill=)


I´m on no sleep...

Har du aldrig sett ett barn på en karusell?
Eller lyssnat på regnets plask i marken?
Någonsin följt en fjäril till en ojämn flygning?
Eller tittat på solens inre natt?
Det är bäst att sakta ner
Inte dansa så fort
Tiden är knapp
Musiken kommer inte sist
Brukar du gå genom varje dag i flyg?
När du frågar hur du mår?
Hör du svaret?
När dagen är klar vill du ligga i din säng
Med nästa hundra sysslor som springer i ditt huvud?
Det är bäst att sakta ner,
Inte dansa så fort
Tiden är knapp.
Musiken är inte sist.
Aldrig sagt till ditt barn,så ska vi göra det imorgon?
Och i all hast,Och inte se sorgen
Någonsin förlorat kontakten, låtit en god vänskap dö.
Leda till att du aldrig haft tid att ringa och säga 'Hej'.
Det är bäst att sakta ner.
Inte dansa så fort.
Tiden är knapp.
Musiken kommer inte sist.
När du kör så snabbt för att komma någonstans.
Du missar halva nöjet av att komma dit.
När du oroar dig och skyndar dig genom din dag,
Det är som en oöppnad gåva .... kastas bort.
Livet är inte en ras.
Får ta det långsammare.
Lyssna på musik.
Innan låten är över


Imorgon tänker jag gå upp i tid, jag har stressat varje morgon sen jag var 7år, jag sover hellre en kvart längre och stressar sönder mig när jag väl gått upp. Men idag fick jag nog, NOG! 


Man, that's some tart cider...

Idag tänker jag lite extra på min farmor som gick bort för 7 år sedan idag. Minns den dagen som igår och jag kommer ihåg smärtan och sorgen.

Idag kan jag tänka på alla minnena, hennes skratt, hennes lukt och hennes röst kommer jag ihåg. Det är konstigt att man kan spara det i sitt minne och ta fram det när man vill. Men det känns skönt.


                                                                        Jag saknar dig...

                         
                            När Dina steg har tystnat finns ändå ekot kvar

När Dina ögon slocknat vi alla minnen har

Vi spar dem i våra hjärtan tar fram dem då och då

Så kommer Du för alltid att vara här ändå


Maybe you live in squalor...

Söndag...

Helgen har som vanligt sprungit iväg men jag gillar veckodagar med, man får ju göra sitt bästa för att sätta guldkant på dem. Imorgon är det hundträning, jag ska hjälpa grannen och hans hundar och Lena ska även vara med och träna lydnad med Chelsea. Även om jag inte kan arbeta med hundar som ett yrke än så kan ju fylla min fritid med det.


You gotta open the vault...

Tittade på lite bilder från 2005 när jag och Max var i Frankrike, La grande motte. Ser en bild på mig och plöstligt ser jag förändringen, som jag dock märkt på kläder med mera. Men gud jag var ju vältränad då och det såg bra ut. Kankse dags för det där träningskortet nu...


Det är jag... hmmm, mindre choklad och mer motion...


If we pick, do we not bleed...

Lite bilder på mig och mina vänner (mest) mig som blev tagna på min 25års fest. Kolla klänningen, hittade den i en afrikanskaffär i Paris, på en liten trång gata långt från centrum. Där fanns en, och den passade mig som handen i handsken...
Det är en bra ide att dansa loss i köket mitt i natten


Jag och Sandra snygga som få...


Sandra visar sina fina vita tänder och jag vänder ryggen till.


Babyjess och babyash posar, vad annars?


I enjoy understanding...

Max kommer bli nykär när han ser att jag byta den tomma toarullen mot en ny, det händer inte ofta och man säger ju att det är det lilla som räknas. Jag ska även tömma diskmaskinen och plocka undan alla (mina) grejor som ligger lite varstans i lägenheten. Om jag hade bott här själv så hade alltid sminket stått framme tillexempel, det används ju varje dag, men nu har allt sin plats och den platsen är inte på golvet i hallen framför speglen där jag sitter varje dag och sminkar mig, fast att det hade varit praktiskt enligt mig.

Solen skiner idag och varmde mina kinder när jag gick ut med Qing efter jobbet, det var trevligt. Qing ville mest hem och sova efter att varit själv i fem timmar. Så efter rundan intog vi soffan och slumrade lite. Det är skönt att sluta jobba 12:30.


Bilderna som kostade en miljon måste visas ständigt så jag kan få valuta för dem=)

ikväll ska jag knopa ihop en fotobok om parisresan (tack kerstin)


Give me your code...


You're sleeping with the maid...

Idag fick jag hem en fotobok som jag gjort på internet, den blev grymt fin och ska antagligen knopa ihop en om vår parisresa snart. Denna handlar om vår spanienresa, helt otippat valde jag inte Qing=)Den boken jag gjorde kostade runt 350kr med frakt men eftersom kokerskan (Hej Kerstin) gav mig ett presentkort så kostade det inget. I like!!!


That's one tuck, one no-tuck...


Ibland får jag ont i hjärtat av saknad...


An eye for an eye...

Helgen har även bjudit på loppis, jag och Lena stod och sålde våra saker på loppis både på lördagen och söndagen. Man kan inte tro det men det var väldigt bra, tjänade in en bra summa pengar som kommer att sparas, kanske till shopping i Italien, på Gekås eller till bensin=) Eller så bara spara dem helt enkelt, fast det är ju inte min grej...

Idag har jag varit ute i nästan tre timmar, tränat med grannen och hans hunder, världens goaste rottis och en tokrolig amstaffvalp. Jag och Max passade även på att gå en runda med Qing efter att han visat upp sina färdigheter för grannen och amstaffvalpen var exhalterad. Jag älskar att vara med min hund och vettiga hundmännsikor.

Därför passade det utmärkt att jag och Sandra bokade en stuga för oss, nina och åsa i hook utanför jönköping. Alla vi med våra hundar i en mysig stuga en hel helg, kan det bli bättre? Jag längtar så det gör ont i kroppen, tokmysigt=)


Världens finaste hund och jag!!!


She's a two-face...

Arbeta som du skulle leva i evighet.
Älska som om du skulle dö idag.


Tub is love...

Jenny is back...

Inflyttnigspartaj i Bjuv i lördags...


Rose, Jag och Heidi...


Jag är sådär snygg när jag äter=)


Charlotte, Marlené och jag...


Heidi och Jenny...


Trust me, you're off...

Jag sammanfattar kvällens personalmöte om arbetsplatsträffar med denna video. Sen ska jag spendera resten av kvällen i soffan med bästa hunden och bästa mannen...I don´t have a move...

"Life is not waiting for the storm to pass, life is to learn how to dance in the rain"


Yeah. I'm Buck Naked...

En dag i Pålsjöskog för att visa upp Rallylydnad, en bra dag med andra ord. Qing skötte sig bra men han fick känna på Gandalfs käkar och nu är han lite öm i sitt ena ben, så kan det gå. Det var förvånansvärt mycket folk som ville titta på vår uppvisning och det var ju kul. Jag fick även agera figurant för räddningshundarna alltid lika roligt med superglada hundar.

Qing har legat i ryggläge hela dagen sen vi kom hem och jag och max har kollat på två filmer i rad. Slumdog millionaire och grand turino. Bra filmer!

Nu är det dags för sängen, Max oxh Qing ligger redan och kollar på Seinfeld.


Så ser det ut när man ligger i en låda och väntar på att bli hittad ev en trevlig retriver=)


crazygirl in a box...


I hate the little room...


Jag och Max är så sjukt olika, men det är väl därför vi är ett sjukt bra par!


this is one for the books...Igår spenderade jag några timmar på klubben trots regn och rusk. Triggade igång Qings utbrott för att sedan rätta till dem. Jag är nöjd, en helt annan sorts träning är upplagd för honom. Momenten lägger jag åt sidan, nu blir det omprogramering för den lille svarta.

Snart beger jag, max och qing oss till skogen för att njuta av en gemensam förmiddag innan jobb. Det är härligt, dessutom skiner solen och vad kan vara bättre=)


Gandhi loved Triscuits...

Lite info om bilderna som borde varit i guld...

På fotograferingen i lördags blev bilderna väldigt bra, så bra att jag var tvungen (såklart) att köpa med mig några hem. 10 bilder plus en gratis ifall man kunde ge numret till 8 andra som de kunde ringa och fråga ifall de ville bli fotade. Så jag fick 11 bilder med mig hem och de kostade jättemycket därför tycker jag att jag borde fått lite guld på köpet. Men men, jag tjänar egna pengar och tyckte att jag var het som gröt på bilderna. Vet inte vad jag ska göra med bilderna men man kan ju titta på dem när man bli äldre och antagligen få åldersångest. Bra Jobbat Jenny!!!


How about an intercourse hello...
Idag har jag kört min bil väldigt mycket, och det var kul. Nu är jag jättetrött men försöker hålla mig vaken så jag kan se Hollywoodfruar. Måste ha något att prata om på jobbet imorgon juh=) Imorgon blir det träning på klubben med den lilla svarta och den lilla gröna tar oss dit. Jag har ett nytt liv, ett nytt liv med min bil...


Well, look at that...


Those kids depended on me...

Fotona talar för sig själva, grymma! Jag, Nina, Sandra och Åsa tog pick och pack och begav oss till studion för att bli modeller för en dag och snygga blev vi!

Och det är söndag igen, imorgon är det måndag och första arbetsdagen som jag kommer köra min egen bil på, jepp ni läste rätt. Jag är en bil rikare och en summa pengar fattigare. Men jag är lycklig, qings bur är monterad och han gillar att vara i den. Jag är friare än någonsin.


Visst är den fin? Jag har döpt bilen till Pinotuba


Get out...


Best friends forever...you could never fool me...


Det är en pudel på min tröja!!!


Just like a tattoo...


I have nothing to say


Det är disco på mitt jobb och då klär jag ut mig till prinsessa med vingar...


RSS 2.0