Kärlek

I brist på Sandra lägger jag in en bild på hennes vovve och på Qings tjej...


image229

image230

image231

ja, och så är sover jag och Dingen

sunny...

Solen skiner och jag med den. Gick upp i tid idag (kl 8). Hade massor med tid eftersom jag började 9:30. Så jag gick ut och tränade med Qing direkt på morgonen och det var uppskattat av honom. Det han gör allra bäst det är fotgåendet, som en gud. Men resten var lite diffust. Han fattade inte mycket av vad jag sa.För första gången satte jag upp rutan men körde andra saker innan jag skulle göra rutan med honom och han fattade nada. Sprang runt och letade efter rutan som var framför honom. På fjärdirigeringen ville han mest ligga och tittade på mig och slickade sig runt munnen när jag sa sitt. Inkallning med ställande fungerar inte utan boll tydligen. Hmm kan han ha varit morgontrött eller har träningen inte satt sina spår som jag velat? Jag hoppar över tävlingstränignen idag, känns inte lönt att står och komendera honom när det inte är befäst. Fast att han skulle göra ett perfekt fotgående men men. Jag tar det i Mars istället och tränar satan till det. Eftersom solen skiner så ska jag passa på att gå hem med honom från mamma och pappa och sedan träna honom igen ikväll. Han är arbetsnarkoman och jag vet att snart har vi LP2 i vår hand!


Hmm soffan på jobb ser inbjudande ut och om en timme så ska barnen upp... natti!!!


image146Lite brun hud

image228

Jag bjuder på lite skinn och drömmer mig bort till solen påväg till brukshundsklubben...

Regnsrocken

Så, nu tar jag på mig regnkläderna och går ut med Qing trots huvudverk. Har tagit en alvedon fast att jag försökte kämpa emot men inget annat har hjälpt. Ska passa på att träna rutan lite med honom också med tanke på att det är tävlingsträning på torsdag. Blir brukshundsklubben ikväll med massa valpar och förvirrade mattar och hussar. Det är inskrivning och först till kvarn... jobbigt koncept, stressigt framförallt.

SÅ. Regnkläder på mig och Dingen sen drar vi ut...

image227
Jag vill ha sommar och sol...

kärlek

Jag brukar inte skriva så mycket om kärlek och min kärlek men ibland är saker så självklara att det inte behöver skyltas om men just nu så längtar jag så mycket efter Max. Han är påväg hem=)

We got that u hang up, no u hang up kinda love!!!

Har aldrig hört den låten innan men den satte sig och jag gillar den. För så är det ju...


my babylove! Och för er som undrar så är det kärlek... 7 år av kärlek...


this my shit

Jag tror vi är på G, jag och Qing. Träningen är på G iallafall och jag är grymt sugen på tävlingsvåren som stundar. På Torsdag redan är det tävlingsträning som gäller. Jag har inga planer på att vinna utan på att träna situationen, kommer till exempel inte delta i platsliggingen som vara i 3 minuter med förarna utom synhåll för hundarna. Jag och Qing har inte tränat så mycket på det. Men allt det andra kommer jag att göra och se vart vi ligger tävlingsmässigt. Ska bli intressant och jag entrar tävlingsringen helt neutral för det var länge sedan jag och Qing tävlade. Men eftersom jag har världens bästa hund så kommer vi klara detta galant som vi gjort så många gånger innan...


Situation Qing!

image203

Tips

Jag tänkte även dela med mig av ett tips till alla som tränar. När jag tränar har jag ett pannband a la björn borg. Detta för att svettet inte ska rinna ner i mina ögon och göra att jag måste blunda fler gånger än vad som är nödvändigt, det kan få förödande konsekvenser på en step bräda. Efter varje pass är detta pannband svettigt. När jag kom till ett träningspass dagen efter ett annat, hade jag lagt mitt pannband i mina träningsskor TIPS  gör inte det. För det stank fötter, men vad skulle jag göra utan mitt svarta intersport pannband kan jag inte klara mig. Så jag tog på mig det och bad till gud att ingen skulle gå för nära för jag kände då och då stanken. mmm

När jag ändå skriver om step up, step burner eller step basic så är det ett gåta. Jag har taktkänsla och kan alla steg och jag gör dem i takt och jag gör dem rätt. Men det märkliga är att jag ser ut som en älg med björn borg pannband. Många instruktörer brukar titta på mig och le och ge mig tummen upp precis om jag vore en nybörjare som kämpar på. Det är inte bara de manliga instruktörerna som gör detta så det är inget lamt raggningsförsök. Och vem vill ragga på en älg med tydliga motorikproblem med pannband? Men va fan jag har tillräcklig stor självkänsla för det, jag vet att jag duger. Dessutom har jag en grymt snygg kropp har jag hört av tjejerna i omklädningsrummet så lite nytta måste mina försök på step brädan göra...här igen

Sitter just nu i soffan och njuter lite. Max är hemma om en timme ungefär och fast att jag ska upp tidigt så vill jag vänta på honom. Sitter med datorn i knäet och det varmer gott. Känns som jag varit på jobb hela dagen i och med att vi hade personalmöte. Tycker det är sådär kul! Har inte bloggar på ett tag och som jag skrivit innan så är vardagen fylld, vilket jag njuter av. Idag har jag tid över att bara slappa och kolla på TV och blogga lite.

Uppdatering
Under tiden jag inte bloggar har jag kommit fram till att:
Folk kasterar sina katter och hästar och det är inget konstigt med det. Men jag har svårt att se Qings kullor försvinna, jag gillar dem.
Hugh Heffners flickvänner kan inte vara kära i HONOM utan hans pung (pengapung) Vilken 22 åring vill han en 82 åring guppande på en? Sen är de även tre om honom (TRE) Bullshit! Nä hade det varit kärlek hade ingen av dem gått med på att dela honom med andra... Resultat: de är inte kära i honom!

Ja! sen har inte min hjärna varit så aktiv men jag har lärt mig att man ska ha reflex på sig när man är ute i mörker, för det står det i körskoleboken.. jepp ett steg närmare kortet!

Promenad

Ska snart bege mig tillsammans med Qing hem till min bror. Har under veckan trakasserat honom för att han ska fixa the secret filmen till mig så jag kan se den i dvd istället för på laptopen. Tror det gått bra, fick igår lyssna genom telefonen om det var rätt film. Idag ska nämligen min träningsgrupp från klubben komme hit och se på den filmen och vi ska lägga upp tränings- och tävlingsvåren. Jag ska vinna allt jag deltar i. (det är mitt mål med det hela)

Det var ju ett tag sen man var här inne men jag har ett liv. Dagarna flyger iväg och jag med dem. Spenderar väldigt lite tid både vid datorn och tvn vilket jag är väldigt nöjd med. Kanske därför jag älskar vardagarna. Jag har ingen aning om vad mogondagen bjuder på vilket gör mig lite stressad för jag brukar alltid har något för mig. Slappa gör jag i någon timme sen kliar det i kroppen på mig. Men imorgon ska jag nog titta på sex and the city hur länge som helst. Max ska sova hos sin pappa inatt så det blir bara jag och Qing i sängen.


image226
Här har vi Dingen i huset som planterar grisöron ihopp om en fin grisöronbuske.

Bild

image225

tidig

tidiga dagar är bäst, man hinner med jättemycket plus att man kan slumra en stund vid tvn. Idag ska jag träna step burner på aktiverum, sen ska jag till brukshundsklubben och träna med Qing. Max anlände precis och jag har berättat noga vad jag gjort. Satt i diskmaksinen, bädat och bytat lakan. Delat upp alla smutstvätt så det bara är för max att lägga i det imorgon. Kommer kosta oss 50 spänn för 5 maskiner måste hitta 10 femmor innan morgondagen.

Nu blir det mys i soffan och sen träning, mmm det låter toppen=)

i like

jag gillar måndagar, tänkte skriva älskar men det är väl att ta i. Jag gillar måndagar för att det är början på en ny vecka och jag har alltid massor av saker att göra. Denna vecka kommer bjuda på träning på aktiverum för min del, brukshundsklubben (så klart), övningskörning, pudelpromenad och the secret fest. Jag ska bjuda in några träningskompisar rån klubben och vi ska kolla på filmen och bli inspirerade att vinna varenda tävling. (undra hur det ska gå när vi ska tävla allihopa på samma tävling).

ska snart käka lite middag och sen drar jag iväg till aktiverum för lite step basic. Jag gillar det mest mest!!!

vin i kristallglas

Ännu en helg har susat förbi. Vet inte riktigt vad som hänt denna helg. I fredags tog jag min i kragen och badade, fönade och klippte Qing. Blev sådär nöjd men eftersom mycket gravida Heidi skulle komma och hälsa på så fick jag ta det som det blev. Men jag satte ändå saxen i honom både igår och idag. Idag fick det bli kökssaxen i brist på min trimväska som jag lämnade kvar i huset. Men man ska helt klart inte underskatta en kökssax från Ullared. Den var grym, mycket stabil och klippte bra. Men självklart saknade jag min fina Jaguar. Lördagen bjöd på en shoppingrunda. Jag shoppade dock endast ett på knästrumpor men Max köpte både det ena och det andra. Vi passade även på att köpa världens snyggaste spegel på Härliga Hem. En helfigursspegel med guldig gammaldags ram. Blev skitbra! Tog en runda inom Ikea och köpte en hylla som vi ska ha ovanför sängen. Det är verkligen kul att inreda. Idag har det varit slappt. Varit på Ikea (sällan) och lämnat tillbaks lite saker och köpte lite gardinstänger så vi kunde bli klara med det projektet och det blev riktigt bra. Sen tog vi en runda med Qing i skogen vilket han tyckte var helt ok. Efter det var det städning och matlagning som stod på schemat. Nu är vi mätta och belåtna och vinet från igår håller på att drickas upp.


Det var helgen det... imorgon måndag och jag gillar början på nya veckor.,


Självklart

image224
kontaktfreaket Qing. Ps mina stövlar är finast och bäst!

i skogen

Idag efter jobb kom Max och hämtade mig och vi begav oss till skogen med Qing vilket han tyckte var helt ok. QIng har blivit jätteduktig på att åka i sin bur i vår bil. Inte ett knyst säger han längre, vilket känns skönt. Qing sprang av sig i skogen och man blir så nöjd när man ser att ens hund verkligen lever livet och älskar det. En annan sak han älskar det är att träna. Igår var det brukshundsklubben som gällde och Qing var på G. Han hade varit lite seg hemma och betet sig lite konstigt men det var som bortblåst när han kom till klubben. Det är inte konstigt att han beter sig lite underligt, han har precis bytat bostad och känner väl sig inte riktigt hemma än. Det händer mycket i hans pudelhjärna.

Hur som helst, jag tränade sändade till ruta med honom och han gör det med glädje, han skuttar fram till rutan helt otypiskt en pudel mer som en häst och när jag skriker stanna vänder han sig och och viftar på svanen. Det enda han har tänkt på under hela momentet är. "Om jag springer fram en bit och vänder mig när hon skriker så kommer bollen bollen BOLLEN" Jag är stolt över honom. Inkallning med ställande är jag inte riktigt nöjd med han stannar inte tillräckligt snabbt och därför kommer jag backa bandet och börja om från början. Tränande även aport  och det går som på räls. Fjärdirigeringen funkar men han är lite seg från sitt till ligg. Måste gå undan men samtidigt är jag rädd att han ska förflytta sig vilket ger nedrag i poäng. Men jag vet att vi kommer klara detta och bli lp2 i år och träna in stora delar av 3:an. Jag känner mig redo och jag vet att den svarta lurviga vid mina fötter är redo (det är bara fråga om tid och plats för hans del) Eftter ett välgenomfört träningspass, band jag fast Qing vid en bänk och hjälpte min träningskompis lite. Qing fann sig tillrätta och slumrade en stund. Har jag hittat avknappen? Den satt långt inne.

Back again

Shit! tiden rinner iväg. Jag har knappt tid att sitta vid datorn. Kan vara för att man har ett eget hushåll plus att vardagen hunnit ikapp. Träning för min egen del och klubben för Qing med möten och vad allt det innebär är en del av vardagen, en väldigt stor del. Och snart ska jag återuppta körkortet, ska börja läsa boken innan jag beger mig dit igen. Redan torsdag imorgon och alla hjärtans dag dessutom. Jag ska på möte på brukshundsklubben och Max jobbar till 23, så det blir inget firande. Men vi har kommit fram till att vi inte behöver köpa varandra något eftersom vi sitter i en lägenhet där allt är nytt förutom datorstolen och datorbordet (det följde med från vårt rum i huset) Det är det ända som inte är nytt så vi tänkte att lägga pengar på någon ros, smycke kankse inte var att prioritera. På lördag ska vi istället göra en brakmiddag för två med lite gott vin (asti) och sen ska vi se en film och bara ta det lungt.

Nu dricker jag en festis och äter never stop. Ska snart inta ryggläge framför soffan och mysa. Jag börjar inte förrän 9:30 imorgon och jobbar till 15:30. En bra tid

gifta sig!

Idag läste jag i Hänt extra (som inte kommit ut till er dödlig ännu) att carolina gynning var så kär att hon skulle kunna gifta sig imorgon. Vad härligt det låter. För det är ju just av den orsaken man ska gifta sig. Inte för att man varit tillsamman så länge så man borde göra det eller för att man bara tycker att det är dags. Man ska göra det för att man är kär. Äktenskap är ändå inget som är bindande längre. Det är mer en cermoni för att visa sin kärlek och för att man har en förhoppning om att det ska räcka hela vägen (tills döden skiljer oss åt) Jag håller helt med Carolina när man är så kär att man kan gifta sig imorgon då kanske man ska överväga det (eller att lära känna varandra).

Jag ska gifta mig en dag, för jag är kär!


En bit på vägen...

image223

Creative

idag är det torsdag och även idag är jag ledig. Ska göra en massa här hemma innan max kommer hem. Han är nämligen och klipper sig och ska sen inom ikea och köpa diverse saker bland annat gardinstänger och tavelhyllor. panelgardiner köpte vi igår på ullared och de som ska vara i storarummet är inte helt otippade=) Qing ligger i rentvätten som jag lagt på golvet, för att det ska bli lättare att vika och hänga upp (?) Igår när vi skulle hämta upp tvätten från tvättstugan så kunde vi inte komma in för dörren var låst. Och det är ingen nyckel vi har, de låser väl för att ingen sak tvätta mitt i natten. så sju i morse fick vi gå upp och hämta hem tvätten som var garantertat torr. Dessutom kostar det 10 kr per maskin och tvätmaskinen rymmer bara 5 kilo. Det är rena rånet, tur vi ska köpa tvättmaskin. Nu ska jag vika och hänga upp tvätten, sen ska jag bädda och jag får inte glömma att rasta Qing ordentligt och så ska jag träna honom på att vara ensam. Sen när max kommer hem ska vi ge oss på gardinerna. Det kan leda till ett slut i förhållandet, ikea måste ha någon statestik på brutna förhållande. Det går inte att vara sams under en ikeauppbyggnad!

pudelpromenix

Lovade ju lite bilder från promenaden.Det blev en massa bus och Qing hittade en springvän i Soya en svart skönhet.   Så här kommer de:

      

Pudlarna som var med på promenaden var: Qing, Zamba Soya, Smilla, Erik och Gösta.Måste ju visa att Qing är väluppfostrad, vi ville ta en gruppbild och det såg ut så här:

 

image222

Tadaaa!! Dingen

Ett skott i natten

Ett mord på min gata,i min allé, där jag 1000 kvällar gått med Qing i mörker. Precis där Sandra bor. Det är väldigt scary. Telefonen ringde vid 22:50 hos oss den kvällen, vi hade redan gått och lagt oss och kalla mig gammalmodig med efter 22 så brukar inte folk ringa om inte det har hänt något (vilket det hade) Med mitt hjärta bultades så svarade Max. Jag var ändå rätt lugn för jag hade både Max och Qing i sängen, så jag visste att inget hade hänt dem. Det var Maxs mamma som skulle berättta för oss vad som hänt i allén. Ett mord, gängrelaterat, men ändå ett mord. Egentligen blir jag inte förvånad eftersom det händer nästan hela tiden något. En kväll på krogen frågade jag en gammal klasskamrat varför han bytat fotbollslag och han svarade att hans tränare hade blivit mördad. Utanför min mammas och pappas lägenhet blev en man mördad för inte så länge sedan och en kille blev ihjälsköten på en öppen gata mitt i stan.

Men jag har bestämmt mig för att inte bli rädd, jag kan inte vara rädd för att gå ut när mörkret faller. Man måste leva. Så med Qing ätande på ett fettigt grisöra på våra 1000kroners lakan hade jag lite svårt att somna om efter samtalet, inte för att Qing knaprade för högt utan för att jag var lite förskräckt och skärrad. Men jag vägrar att vara rädd...

inflyttad

Efter flyttkartonger, snabbmat, cola, kakor och pudelpromenader är vi inflyttade. Sov första natten i lägenheten i fredags. Var lite konstigt att det bara vi, jag, max och Qing. Qing hade det lite svårt att hitta sin plats men redan nästa natt somna han i soffan och det tog lite tid innan han kom in och la sig i vår säng. Han trivs!

Ja, jag kan i korta drag säga att lägenheten är helt underbar och jättefin och varm och allt är bara bra.
Pudelpromenaden gick jättebra. Qing uppförde sig som just en kung. Stack iväg till en annan hund en gång som inte ingick i vår promenad men en gång är ingen gång. Jag måste säga att jag är nöjd med Qing och hur väl uppfostrad han är. Jag är nöjd, ska lägga in bilder senare men än så länge har vi ingen dator i lägenheten. Men det fixar sig snart.

Nu ska jag återgå till jobbet som redan har bjudit på kaskadspya och gröntbajs...  

Okej

Fått förklarat för mig vad som inte är okej väder och det är snöstorm och vanlig storm. Okej, jag fattar! Men när man har en pudel så är detta fördomar som man ofta stöter på och när jag får tillfälle är jag inte sen att opponera. Gillar inte heller när folk bär runt på sina hundar. Jag kan förstå om man bär runt sina hundar om de inte har några ben, men jag har inte sett det än. En liten hund kan gå längre än tio minuter, de har ben (tänka sig)...


Nu tar jag helg och åker till ikea och spenderar pengar på en PAX garderob och lite hängare och annat smått och gott. Trodde egentligen att jag och Max skulle köpa mer från ikea än vi gjort men vi har hittat andra möbelaffärer och köpt där istället. Att köpa ett kök från ikea är nästan mer än vad man pallar med.

Ja, läser ni inget om mig på hela helgen så kan det bero på att vi flyttar... VI FLYTTAR!

Have nice day!!

image136
Qing är frisk igen efter kräksjukan och han har inte ögoninfektion längre... He´s back
Inatt sover han också för första gången i lägenheten med mig och max...

RSS 2.0