renovering nr?

Jo!!

Idag känns det som saker börjar falla på plats. Vi monterade vårt fina köksbord, köpte en ny matta och lite ljus och ett fat att ha dem på. Och äntligen fick jag klättra på berget av flyttlass här nere i källaren för att hitta mina fina underlägg som vi köpte i ullared. Nice! Ja det börjar kännas som ett hem, inte som en arbetsplats.. Bilder som följer:

   


Före och efterbild på köket. Köket är dock inte klart än. Kakel håller på att sättas och paketen som står där är delar till vår duschkabin.

    

Före och efterbild på hallen tagen ifrån ytterdörren. På efterbilden är golvet från helvetet lagt men vi har lagt lite skydd över det. Man kan även se rakt in i vår klädkammare eftersom när vi la golvet från helvetet så blev det för högt så man kunde inte stänga dörren likandant till den lilla toaletten. Därför måste vi såga av dörrarna lite i botten.

    

Före och efterbild på matplatsen, blev väldigt bra. Detta är nog den enda platsen som ser någotsådär hemtrevlig ut än så länge.

  

Före och efterbild i köket. Det händer saker och det ser ut som ett hem.

Det kommer hända mycket denna vecka. Stora toaletten kommer vara helt klar med kaklet och duschkabinen ska byggas och rörmokaren ska komma och montera toalett, vaskskåp med vask, handdukstork (som vi kommer att använda som element) och så ska allt dras till tvättmaskinen och duschen ska kopplas in. Det fixar vår rörmokare för han är snabb som blixten och så ska han fixa med vasken i köket och diskmaskinen.

Snart flyttar vi in i vår lägenhet... me and my baby och doggen så klart...


Kommentarer
Postat av: frida

va kul=)

2008-01-14 @ 19:57:55
URL: http://fridoo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0